Wkidk

Hvordan man kan indføre en ny hund til dit hus og andre hunde

Indførelse af en ny hund til dit nuværende hjem, og andre kæledyr kan være en vanskelig opgave. Hunde er meget territoriale deres hjem og familie, hvilket gør det vanskeligt at integrere nye kæledyr. Men med et par enkle metoder, kan du gøre overgangen lettere for både dig selv og dine dyr.

Steps

Hvordan man kan indføre en ny hund til dit hus og andre hunde. Saml forsyninger til din nye hund.
Hvordan man kan indføre en ny hund til dit hus og andre hunde. Saml forsyninger til din nye hund.

Introduktion En ny hund til dit hus

 1. 1
  Saml forsyninger til din nye hund. Dette bør omfatte en seng, kasse, mad og tygge legetøj.
 2. 2
  Tage hunden udenfor. Lad ham udforske de omkringliggende områder efter måltider, og da han først vågner op.
 3. 3
  Giv dem opmærksomhed. Især i de første par uger af din nye hund ankommer derhjemme, skal du sørge for at give dem masser af opmærksomhed og lege med dem regelmæssigt. Nogen bør være omkring i huset på alle tidspunkter under de første par dage. Gør dem føle, at dette er deres nye hjem.
 4. 4
  Introducere ham til andre familiemedlemmer. Giv dem en chance for at møde alle andre i huset og udforske de nye omgivelser.

Introduktion En ny hund til dine andre hunde

 1. 1
  Må ikke bringe nogen af dine nuværende kæledyr med dig, når du henter din nye kæledyr. Dette vil give bonding tid med dit nye kæledyr, uden kontrol af dine andre dyr.
 2. 2
  Bær tøj, der lugter af dit kæledyr. Hold dem og kæledyr dem, før du forlader for at få den nye hund. Den nye hund vil lugte andre kæledyr på dit tøj og har en idé om, hvad de er i vente for. Hvis det er muligt, have en anden person køre dig at afhente nye kæledyr, så du kan sidde i passagersædet og obligationsmarkederne på vej hjem.
 3. 3
  Sæt den nye hund i en kasse. Forlade kassen i midten af ​​et rum i almindelig visning. Det bør være en open-air kasse med ledninger, så de andre kæledyr kan se og lugte den nye hvalp.
 4. 4
  Lad dine andre kæledyr ud i rummet. Må ikke lokke dem til at se den nye hund. Lad som om du har ingen idé om det nye hund er selv der. Dine kæledyr vil "opdage" den nye hund og sandsynligvis bliver ophidset. På dette punkt, bør du handle overrasket og glad om dem at finde den nye hund.
 5. 5
  Beløn ​​dine andre kæledyr for god opførsel. Giv dem godbidder, hvis de handler i en ikke-aggressiv måde omkring den nye hund. Må ikke råbe på dit kæledyr, hvis de bliver aggressive. Hvis du handler vred, vil dit kæledyr antage at det er på grund af den nye hund, og de kan føle, at de har brug for at beskytte dig fra det.
 6. 6
  Hvis du er tilfreds med alles adfærd, lad nye hund ud af kassen. Lad kæledyr interagere. Bliv ikke involveret, medmindre du frygter for sikkerheden for et af dyrene, men altid bo tæt ved. Hundene vil formentlig sniffe hinanden og cirkel hinanden et stykke tid. De kan beslutte at ignorere hinanden eller prøv at afspille. Enten af ​​disse scenarier er fint. Hvis de ikke ønsker at interagere, ikke at tvinge dem til. Hvis en af ​​hundene bliver aggressive, straks adskille dem.
 7. 7
  Må ikke favorisere den nye hund. Du er nødt til at give hvert dyr nøjagtig samme mængde opmærksomhed i løbet af de næste par uger, så ingen udvikler en jaloux attitude.

Tips

 • Bliv ikke vred på den nye hund eller hunden, du allerede ejer, hvis tingene ikke går din vej.
 • Har en positiv holdning og dit kæledyr vil følge.
 • Vær tålmodig! Du ønsker måske at tvinge dyrene til at komme sammen, men det virker ikke. De vil komme rundt til sidst.

Advarsler

 • Må ikke nogensinde lade nye hund alene med de andre kæledyr uden opsyn.
 • Må ikke tage nye hund tilbage efter kun et par dage, hvis dine dyr ikke komme sammen. Du er derefter sender meddelelsen til dit kæledyr, som de kontrollerer, der bliver og hvem der går.

Ting du behøver

 • En ny hund
 • En kasse
 • Andre kæledyr
 • En masse af tålmodighed!
 • En kærlig hjerte!
 • Nogle tygge legetøj