Wkidk

Hvordan til at lege med din eremitkrebs

Hermit krabber er meget aktive og flot dyr, hvis du spiller med dem. Gør ting med din eremitkrebs er vigtigt, fordi de vil lære at stole på dig mere, og det er virkelig sjovt. Det er absolut berigende at have en eneboer som et kæledyr!

Steps

Hvordan til at lege med din eremitkrebs. Lav en legeplads for dine krabber, så de kan spille.
Hvordan til at lege med din eremitkrebs. Lav en legeplads for dine krabber, så de kan spille.
 1. 1
  Lav en legeplads for dine krabber, så de kan spille. Prøv at sætte en pulje af vand med en bank eller rampe for at hjælpe det komme ud. Vær sikker på at se dine eremitkrebs, hvis du gør dette. De undslippe nemt, og du vil højst sandsynligt ikke være i stand til at finde dem. Du kan også lave en "rock-bunke" til din eremit at udforske. Sætte nogle af deres mad i et usædvanligt sted, og dette vil opfordre dine eremitter at udforske mere. Du kan prøve at sætte en seng af sand i der. Du kan tilføje nogle andre legetøj, såsom små bolde, byggeklodser, osv.
 2. 2
  Tag dem ud af deres tank og sæt dem ned på en ren glat overflade, så de kan vænne sig til deres nye legeplads, skal du sørge for tilsyn med dem i første omgang at sikre at intet er galt, og at alt er godt.
 3. 3
  Tænk på spil til din eremit, som skjuler sin livret og tilskynde dem til at finde den.
 4. 4
  Hermit krabber er aktive. Prøv en lille, mus mellemstore hamster bold at din eremit krabbe er i stand til at bevæge sig. Bor mange små ekstra huller, så de kan holde på med deres fødder. Prøv en glød-in-the-dark hamster bold for natten sjov.
 5. 5
  Prøv at holde din eremitkrebs i håndfladen af din hånd, og hver gang det næsten går over kanten af din hånd, og drej den. Det er en fantastisk måde at udøve din eremit, og have det sjovt også.
 6. 6
  Må ikke tvinge dem til at gøre noget, bare lad dem tage det i deres egen stiv arm. Hvis du tvinger dem til at gøre en masse, vil de ønsker at gå tilbage til deres bur.
 7. 7
  Hvis din eremitkrebs gør knibe dig, må du ikke køre ham / hende under vand, er det virkelig generer ham / hende, på grund af klor. Postevand kan være fatalt for din eremitkrebs, på grund af klor i vandet. Bare sæt ham ned på gulvet eller i hans bur, og han bør give slip.
 8. 8
  Eremitkrebs gør bedst i par. Hvis det er bare dem alene, de får ensom.
 9. 9
  Nogle eremitkrebs dør, fordi de bliver kastet rundt og spillede med for groft eller for meget.
 10. 10
  Aldrig forsøge at tvinge en eremitkrebs at komme ud af sin skal. De vil hellere dø end at blive tvunget ud, og en masse af den tid, de gør dør, når lavet til at bevæge sig.
 11. 11
  Når en eremitkrebs er død, falder det ud af sin skal og lugter som rådne fisk. Hvis eremitkrebs falder ud af sin skal og lugter ikke, det er molting. Det, der faldt ud af skallen er blot et ydre skelet. Når en krabbe er molting, flytte alle andre krabber til en anden tank, da de vil angribe Molter. Hold Molter tank ekstra fugtigt, og holde Exoskeleton indeni. Krabbe vil spise exoskelettet når det er gjort molting. For mere information om molting, se eremitkrebs for Dummies.
 12. 12
  Når du foretager en legeplads kan du få to firkantede stykker pap og sætte elastikker på tværs af dem, og derefter lim de to stykker sammen. Dette kan være en klatrestativ og en hytte til din krabbe.

Tips

 • Skift sandet hver 2-3 måneder.
 • Eremitkrebs kan lide at spille om natten, så prøv at lege med dem om natten versus dagtimerne.
 • Du kan bruge ting som drivtømmer for dine eneboere at udforske. De elsker det.
 • Aldrig tage en eremitkrebs, mens dens molting.
 • Grav et hul i deres hjem og placere usaltet popcorn i det og dække det med et lille lys sten. De elsker at finde det om natten, når de er aktive. Pop corn friske samme aften.
 • Aldrig få normale grene fra haven, kan de indeholde pesticid, og kan dræbe din Hermet krabbe, så spørg din lokale dyrehandel, de normalt har særlige afdelinger, hvis de ikke gør, så spørg hvor man kunne få en.
 • Sørg for at du koge hver ny ting, du lægger i din crabitat. (Ikke din eremitkrebs, duh.) Den nye legetøj er sandsynligvis inficeret med bakterier, som kan dræbe din eremitkrebs.
 • Sørg for ikke at kop din hånd, når du holder din eremitkrebs.
 • Dit eremit må ikke anvendes til den nye legeplads, men hvis du sætter ham / hende i det hver dag i cirka ti minutter, vil det snart føle sig hjemme. Må ikke være alt for skuffet, hvis din eremit ikke ønsker at spille-forskellige eremitter har forskellige personligheder.
 • Ting såsom træ, der ikke kan koges kan microwaved i en til to minutter for den samme effekt. Vær forsigtig, når du fjerner det, vil det være varmt. Tip: ikke mikroovn træ til 1 min. og 30 sekunder! Det kan bryde i brand!
 • Sæt en glød i mørke kugle da eremitkrebs er mere aktive om natten.
 • Bevæge sig langsomt, når du nærmer din eremitkrebs at undgå at skræmme den.
 • Altid være forberedt med en ny shell!

Advarsler

 • Eremitter har skarpe knibtang og kan give en grim nip, så vær forsigtig, og ikke vrede din eremit. Dit eremit forsøger ikke at såre dig! Han bare føles usikre, og ikke vil have dig til at droppe ham!
 • Det er okay at spille med din krabbe, bare ikke overdrive det. Undgå overdreven håndtering og pas på, hvis du har en aggressiv krabbe.
 • Også give dem flaskevand ikke trykke på. Selv hvis postevand ikke få dem, hvis de indtager det, de kan blive syge og få eller dø.
 • Eremitkrebs har ændret gæller og kræver mindst 70% fugtighed i luften for at trække vejret ordentligt. Typisk hus luftfugtigheden er kun 40% og endnu mindre, når aircondition eller opvarmning bliver brugt. Holde dette i tankerne, hvis du kommer til at tage dem ud, da pludselige dråber (eller stiger) i fugtighed (og temperatur, hvis du bruger a / c) er meget skadeligt for dem. Mere end blot et par minutter kan gøre varig skade på deres gæller.
  • Må ikke nogensinde fodre din eremit fødevarer, som indeholder bordsalt! For eksempel. Kiks og popcorn Tabel salt indeholder jod, hvilket gør for eneboere hvad arsen gør for mennesker. Kun foder usaltet fødevarer. Eremitter har også en hård tid at fordøje korn, så du måske ikke ønsker at fodre dem nogen.
 • Må ikke sætte vand på din eremitkrebs. Den klor er meget farligt for dem.
 • Lad ikke din eremit komme væk, sikre dig du gøre legepladsen undslippe bevis. Se din eremitkrebs alle tidspunkter.

Ting du behøver

 • Mad og vandskåle
 • Assorted legetøj
 • Shelter
 • Vand dechlorinator
 • Sand eller klipper