Wkidk

Hvordan til at give din eremitkrebs et bad

Når du kigger på din krabbe, du opdager, at han ikke har været at holde op med sin hygiejne. Du skal give ham et bad!

Steps

Hvordan til at give din eremitkrebs et bad. Fyld en stor skål med rumtemperatur dechlorerede vand.
Hvordan til at give din eremitkrebs et bad. Fyld en stor skål med rumtemperatur dechlorerede vand.
 1. 1
  Fyld en stor skål med rumtemperatur dechlorerede vand. Sørg for, at det er nok til fuldt ud at oversvømme din største eller lille krabbe.
 2. 2
  Sæt din Krabbe i hovedet og lad vandet fylde hans shell, observere, at din krabbe skal kunne oprejst selv. Ved at gøre dette snavs, mad, eller noget andet, der er i sin skal skal skylles ud. Du kan gentage en gang mere, hvis han er meget snavset. Hvis du holder din Krabbe i sandet en anden ren, er det nødvendigt at fjerne sand fra inde i hans shell.
 3. 3
  Lad ham gå rundt i vandet i et par minutter, og derefter indstille din eremitkrebs i en stor container foret med et håndklæde for ham at gå på. Det er også nyttigt at sætte skaller (frisk kogt i saltvand og nedkølede) i beholderen til eremitkrebs at ændre. De eremitkrebs er normalt meget opmærksomme og fuld af energi til at skallen butikken, hvis du lægger masser af skaller i med dem.
 4. 4
  Nogle eremitkrebs ejere bader deres eremitkrebs gang hver anden uge, og nogle gør ikke bad deres krabber, men giver store vandskåle så deres eremitkrebs kan bade sig selv. Når du giver store vandskåle, skal du have småsten eller svampe i den, så de mindre eremitkrebs kan kravle ud.
 5. 5
  Må ikke over-bade din eremitkrebs eller de vil blive meget stresset. Don `t bade dine krabber, hvis din crabarium har en vand skål, der er stor. det er lettere at købe en på din lokale dyrehandel end at bade dine krabber i hånden. Bare skifte vand i skålen én eller to gange om ugen.
  • Hvis din hermie tanken har været befængt med mider, efter rengøring din tank, vil dine hermies også brug for en IO bath (salt vandbad lavet med Instant Ocean eller eremitkrebs salt på lokalt dyrehandlere eller anden salt, der anvendes til marine fisk tank).
 6. 6
  Gør din instant havvand maksimal styrke (brug et hydrometer til at måle saltindholdet at undgå syltede krabber).
 7. 7
  Efter ocean vandbad de eremitkrebs i dechlorerede vand bade, så lad dem tørre.
 8. 8
  Hvis du ikke har nogen øjeblikkelig ocean prøve at købe nogle, når du har tid.

Tips

 • Vid, at de fleste krabber vil bade sig i deres vandskåle og behøver ikke en almindelig badning. Det er begyndt at blive draget i tvivl, hvis krabber skal bades på alle. Dog bør du helt sikkert bade din krabbe, hvis du bemærker mider eller andre bugs gennemsøgning på dine krabber.
 • Bade din krabbe en gang om ugen for at reducere mider, bakterier og flåter. Også det er bedre at give dem et saltvandsbassin.
 • Saltvand er nødvendigt for din eremitkrebs overlevelse. Badning dem det en gang imellem vil gøre dem føler virkelig godt. Brug din allerede dechlorinated frisk vand og blandes i pr pakke retninger, Oceanic Brand Sea Salt, Tropic Marin, og Instant Ocean er gode mærker.
 • Dine krabber vil sandsynligvis bader sig i deres vandskåle ofte. Bader dem en gang om måneden på de fleste, vekslende mellem fersk-og saltvand.
 • Dechlorinated vand er bedst lavet af postevand og Tetra Aqua Mærke (eller lignende) fisk vand dechlorinator. Du skal blot følge instruktionerne på flasken. De gallon mellemstore kander fra renset vand er perfekte til at holde rundt til badning krabber, og holde deres vand skåle fuld.
 • Eremitkrebs som vådt sand at grave i.

Advarsler

 • Sørg for, at vandet er stuetemperatur! Du ønsker ikke at brænde eremitkrebs. Lad vandet sæt til et par timer, hvis du ikke har et termometer. Også blidt sted Krabbe i, må du ikke tvinge det.
 • Badning for meget kan understrege ud af din eremitkrebs. Kun gøre det, når det er nødvendigt. Det er bedst at have en skål allerede i det eremitkrebs tank.
 • Eremitkrebs faktisk opbevare vand i deres skaller for at fugte sig selv, og kan faktisk regulerer, hvordan salt denne shell vand er. De vil bruge dette vand til at holde deres egen personlige fugtighed ved hvad de kan lide, vil de drikker det, eller opbevare ekstra af det, når de er ved at fælde. Badning dine krabber ændrer den lagrede vand og nogle er begyndt at tro, at ændre det som der kunne være skadelige. Hvis dine vandskåle ikke er dybe nok til dine krabber at dykke i, måske har en "vand spilletid", hvor du lægger dem i en større plastbeholder, der har to dybe vand skåle i med ting til at klatre ind og ud fra. De kan så vælge at sætte sig eller ej, hvis de ikke har brug for det. Mens de er i denne "spilletid" plastic badekar, kan du bruge tid til at rense tanken eller foretage ændringer i det.
 • Brug aldrig vand fra hanen! Det kan skade din eremitkrebs! Brug flaskevand eller saltvand!

Ting du behøver

 • håndklæde eller 2 eller 3 papirhåndklæder
 • 2 skåle
 • hermie hut
 • dechlorinated frisk eller saltvand
 • eremitkrebs (r)
 • eremit