Wkidk

Hvordan til at passe et miniature pinscher

Her er, hvordan man passer en miniature pinscher, en unik og vidunderlig hunderace.

Steps

Hvordan til at passe et miniature pinscher. Erkende, at disse hunde har brug for legetøj.
Hvordan til at passe et miniature pinscher. Erkende, at disse hunde har brug for legetøj.
 1. 1
  Erkende, at disse hunde har brug for legetøj. Sørg for at din hund har en anden kæledyr, hvis det ikke har nogen legetøj. Mini Pins elsker at tygge, så give dem noget at tygge på. Oksekød back ribben knogler er et godt valg. De er anstændige ernæring og holde deres tænder rene. De er meget nysgerrige hunde, og gerne interaktive legetøj. De kan især godt lide legetøj, knirke eller tale.
 2. 2
  Giv en dejlig varmt tæppe for disse hunde, der får kolde nemt. Du kan også ønsker at investere i nogle hunde tøj-små trøjer og jakker hjælpe på kolde dage eller ture udenfor.
 3. 3
  Planlæg at være omkring. Disse hunde har brug for kammeratskab - at de ikke gør godt, når alene i lange perioder.
 4. 4
  Sørg for at du reagerer på min-pins 'vocalizations og bestræbelser på at engagere dig - de keder sig let og derefter få uartig. De elsker at gå og jage et stykke legetøj. Mange min pins elsker knirke legetøj. Nogle gange, de hoppe på små børn, så vær forsigtig omkring små børn. Når omsorgen for en min pin du sørge for at socialisere dem i en ung alder, ellers er det svært at træne dem, når de er ældre.

Tips

 • Min Pins kaldes undertiden for ikke at være den hyggeligste hunde på alle tidspunkter-men det kan være en adfærd, let undgås, hvis du sørge for at tilbringer masser af tid socialisering dem med mennesker og andre hunde, når de er hvalpe. Sørg for, at de opfylder alle typer af mennesker, børn, ældre, og folk i alle farver. Hunde er ofte bange for, hvad de ikke forstår, og det er, når de lange ud.
 • Minpins har en følelse af ejerskab og kan hamstre legetøj eller tygge godbidder. Hvis du har mere end én hund (enhver race), bør du forsigtigt arbejde med dette, samt har masser for alle.
 • Uddannelse din Mini Pin er godt for både dig og hunden. Disse hunde har meget stærke pack foreninger og forventer, at du fortælle dem, hvad de skal gøre. De vil ofte være aggressive omkring større hunde, konstant afprøve grænser. De har tendens til at tro, at de er lige så stor, hvis ikke større, end den modstående dyret. De vil finde deres vej ud af noget. Sørg for at du har ting at holde din min pin ud af problemer. Invester i en god kvalitet, høj, stærk hegn, der ikke kan klatrede eller sprang over, gravede under eller borede igennem. Pinners har ekstrem jagtinstinkt, og hvis de opdager et egern på den anden side af et elektrisk hegn, de kommer til at tage stødet.
 • Mini Pins er meget vild og har personlighed i Spar! De har altid elsker at være centrum for opmærksomhed og at blive kælet meget ofte. De er humoristiske og vil holde dig smiler og griner med deres konstante narrestreger. De har en dårlig vane med at spise, så du vil kun ønsker at give dem 1/2 kop af god kvalitet mad dagligt for en 10 £ hund eller de vil få overvægtige nemt. Hvis du giver dem godbidder, snacks, og tygges hver dag, kan du ønsker at give lidt mindre mad (måske 1/4 kop til morgenmad, 1/8 kop til middag). De bark på alt, også selvom en pind bryder midt om natten, så fra en ung alder er der nogle uddannelse. Deres pels er meget kort, og de fleste ikke kaste dårligt, så du behøver ikke at vaske dem ofte. Grooming eller klud vask er at foretrække frem for bade, som tørrer ud hundene huden. Hvis din Min Pin kaster dårligt, overveje sin kost. Har din dyrlæge tjekke for medicinske problemer. Hvis han får en ren sundhedsattest, overveje at tilføje nogle essentielle fedtsyrer (Linatone er en god kilde, og sælges på de fleste dyrehandlere) for at hjælpe med problemet.
 • Mini Pins har masser af energi og synes at slæbebåd på snor, når de går. Start tidligt, at lære dem gode manerer på gåtur. Dens en god investering at få dem en no-slip hund sele eller træne dem på en lille martingale krave, da de er fantastiske undslippe kunstnere og vil let glide normale halsbånd og seler. * Mini Pins lide at gø. Hvis denne adfærd er uacceptabel, skal du rette dem tidligt og ofte. De er ekstremt territorial. * Altid belønne din Min-Pin for god opførsel. Start med godbidder, men arbejde hen imod bare at give et sjovt stykke legetøj eller ros. Du er nødt til at holde øje med deres vægt. De får fedt meget let, og det fører til flere sundhedsproblemer. * De fleste tøj, du køber til din mini pincher bliver størrelse Small, ikke XS, da de har så dybe kister til deres størrelse.

Advarsler

 • Hvis din mini pin ikke er fastlagt, være sikker på at du ser dem, især når de er i brunst. Hvis de bliver gravide ved for stor en hund de kunne nemt dø under graviditet eller under fødslen.
 • Mini Pins har også en tendens til luxating patella. Det betyder, at deres knæ hætter, ikke deres hofter, popper ud af stikkene på deres bagben. Vær meget forsigtig med din hund, skal du ikke tvinge ham eller hende til at springe fra høje steder. Lad dem beslutte, hvad er for høj eller for langt. Du vil vide, når det sker, fordi de kan synes at være kører eller spille, og derefter vil pludselig stoppe og starte begunstige benet. Benet kan pop tilbage i på egen hånd i et par sekunder. Du kan også forsigtigt glatte ben til pop knæet på plads igen. * Visse mini pins får en mild form for astma, hvor de vil hive efter vejret lejlighedsvis. Der er ikke meget du kan gøre ved det, og er temmelig harmløse.
 • Hvis du har planer om avl din min pin (r), så vær sikker på du er klar over de risici og de love i din tilstand omkring dette emne (som de varierer i forskellige områder).
 • Mini Pins er meget aktive hunde - halvdelen af ​​den tid, de er meget aktive, og den anden halvdel, er de sover. Sørg for, at de har masser at gøre, eller de vil få ødelæggende og ulykkelig.
 • Mini Pinscher har en tendens til Demodectic sukkerærter - eller små pletter af bar hud uden pels - især når de er hvalpe. Dette er forårsaget af en form for parasit, at alle hunde naturligt har, men kan komme ud af kontrol i nogle hunde uden synlig grund. Many er ikke smitsom. Hvis venstre uden opsyn, vil disse pletter bliver større og større. De mest almindelige områder for at dette kan ske, er på bagsiden hofter eller ansigt. Tag dem til dyrlægen. Hvis fanget med det samme, kan en meget billig creme rydde dette op inden for en uge.