Wkidk

Hvordan laver hunde elsker dig

Hunde er meget loyale og intelligente dyr. Du kan oprette varige venskaber med dem. Læs videre for tips om, hvordan man korrekt en hund og gøre en loyale over for dig.

Steps

Hvordan laver hunde elsker dig. Brug enkelt ord kommandoer som 'sit' og 'ophold', og holde sig til dem.
Hvordan laver hunde elsker dig. Brug enkelt ord kommandoer som 'sit' og 'ophold', og holde sig til dem.
 1. 1
  Vær konsekvent. Der er ikke noget mere frustrerende for en hund end en ejer, der ikke kan gøre op hans / hendes sind. Hvis du hører ham / hende hylende om natten, gå til ham / hende og trøste ham / hende. Så vil de obligation med dig.
 2. 2
  Brug enkelt ord kommandoer som 'sit' og 'ophold', og holde sig til dem. Brug ikke »ophold« en dag og "vent" den næste. Hvis du lærer en hund at ligge ned ved at sige 'ned', ikke lære ham at komme ud af sofaen ved at sige 'ned'. Han vil tro, du vil have ham til at ligge ned, bruge 'off' i stedet.
 3. 3
  Være tilfreds med din hund. Da han opfører sig positivt, rose ham og belønne ham.
 4. 4
  Brug en venlig tone. Da han gør noget uønsket, brug en hæk, venlig tone.
 5. 5
  Må ikke nogensinde har ramt din hund. Skærme af aggression kun lære hunden at være defensiv, og derfor aggressive, når de misbruges.
 6. 6
  Socialisere din hund med mennesker og andre hunde. Han vil lære at være venlig over for begge, hvis han er fortrolig med dem.
 7. 7
  Sørg for at din hund får alle de leg, gåture og motion han har brug for. Hunde med indestængt energi har tendens til at blive destruktive og deprimeret.
 8. 8
  Sørg for at din hund forstår hakkeorden af hans "pack". Hvis du har børn, bør han være under dem på en pakke-niveau. Ejeren eller primær vicevært af hunden bør være "alpha" hunden bør respektere denne leder. Hvis alpha ikke er til stede, kan hunden forsøge at tage ansvaret. Hunde har brug for at være en del af en pakke til at være lykkelig.
 9. 9
  Giv din hund afsætningsmuligheder for stress, kedsomhed eller frustration. Hvis han tygger, give ham eller hende tygge legetøj eller bolde. Men ikke nogensinde give en hund en rå ben som hunden kan og vil tygge off små skår og kan blive kvalt på de stykker. Hvis han graver, gør ham til en "grave box" (en træramme i jorden, fyldt med bløde snavs, dette sparer din værftet!).

Tips

 • Give hunde behandler som en belønning opfordrer dem til at opføre sig ordentligt, hvis godbidder er forbundet til god opførsel. Vær sikker på at bruge en bred vifte af belønninger - ikke kun mad godbidder, men legetøj, opmærksomhed, spil og aktiviteter. Brug positive ros med en glad stemme, og ryg ridser.
 • Gamle hunde kan lære nye tricks, nogle gange er det bare tager tid og tålmodighed.
 • Som jeg sagde i trin afsnittet, ikke være fysisk med dem, hvis de ikke er fortrolig med dig. Over tid, vil din hund være mere og mere komfortabel med dig, og du kan gradvist få mere fysisk.
 • Det kan tage lidt tid for en ny hund at vænne sig til dig. Hvis de skjule, ikke gider dem. De vil elske dig på et tidspunkt.
 • Tal altid i en pæn tone og kæle dem meget forsigtigt.
 • Mens din hund er en hvalp, så sørg for du lægger din hånd i den mad parabol (før de bliver for omklamrende af det), og sørg for at hunden vænner sig til folk omkring mens det spiser, den måde, hvis der er små børn omkring de don 't nødt til at bekymre sig om at få bidt i hundene spiser tid. Plus, det opfordrer hunden til at dele sine ting. (STOP gøre dette, hvis du ser nogen negativ reaktion, og konsultere en professionel hundeadfærd konsulent eller træner.)

Advarsler

 • Hunde kan blive såret ved deres tidligere ejer. Hvis du får vred på dem, kan de blive forstyrret. Tag det stille og roligt, behøver du ikke ønsker at være i et kapløb.
 • Reddet / husly hunde kan have svært ved at stole dig og lære nye ting. Vær tålmodig, og de kan have været såret af deres tidligere ejer. Vis dem, at de kan stole på dig ved at give dem tid, tålmodighed og kærlighed. Aldrig ramt en hund. De kan bide dig.

Ting du behøver

 • En hund
 • Behandler
 • Legetøj
 • Tålmodighed og konsistens