Wkidk

Hvordan at rengøre en patron typen swimmingpool filter

Over jorden tilbyder en masse sjov og motion i sommeren, men at opretholde dem kan være en dyr sag. For dem, der ønsker at spare nogle penge, eller blot reducere spild, rengøring af, snarere end at købe en ny er en mulighed.

Steps

Hvordan at rengøre en patron typen swimmingpool filter. Køb kvalitet patron typen.
Hvordan at rengøre en patron typen swimmingpool filter. Køb kvalitet patron typen.
 1. 1
  Køb kvalitet patron typen Disse vil have en plisseret fiberglasmåtte eller syntetiske filtermedier, ikke papir. De rengøringsmetoder beskrives her vil medføre billige medier til at bryde ned, forlader filteret ubrugelig.
 2. 2
  Køre systemet med dit filter, som du normalt ville. Når det bliver snavset, fjernes det fra-filter forsamling.
 3. 3
  Skyl eventuelle rester fra filteret med en haveslange og sprøjte dyse før filteret tørrer efter at du har fjernet det. Tørring vil tillade det indsamlede affald at indstille i filtermediet, hvilket gør det sværere at fjerne senere.
 4. 4
  Lad filtrene tørre grundigt, helst i solskin, som har effektive algaecidal egenskaber.
 5. 5
  Ryste eller bruge en luftkompressor til at fjerne løse partikler fra filterets stof. Dette kan gøres ved at trykke den på en overflade, børstning med en stiv pensel, eller andre midler. Bemærk, at dette trin er i forberedelse til den egentlige rengøring, så få det perfekt er ikke nødvendig.
 6. 6
  Gem filtrene du normalt ville smide i papirkurven, indtil du har flere at rengøre. Fordi rengøring indebærer hjælp chlorinizer og tager tid, rengøring individuelle filtre ikke er effektiv. En fem gallon plast maling spand vil holde omkring 5 type C.
 7. 7
  Forbered en stor spand med en tætsluttende låg for at suge dine filtre. Brug en opløsning af 1 del pulje chlorinator til 6 dele vand. Nedsænkes filtrene i denne løsning, og derefter placere låget på spanden.
 8. 8
  Lad filtrene i blød for at dræbe alle mikroorganismer, der er fanget i filtermediet, og for at nedbryde eventuelle organiske forureninger. En dag er god start, men 3 til 5 dage vil give bedre resultater.
 9. 9
  Fjern filtrene og skyl i en spand med rent vand. Omrør filtrene ved at holde dem i den ene ende, og dyppe dem rask ind og ud af skyllevandet. Du bør se en sky af skyllede forureninger fra filteret.
 10. 10
  Hæng eller placer filtrene i skarpt sollys, og lad dem tørre grundigt. Enhver mere snavs, der er fanget på overfladen af ​​filteret skal børstes, med en stiv børste maling eller dele børste.
 11. 11
  Seal spanden du suge filtrene i, når ikke er i brug, så vil du ikke nødt til at tilføje ekstra chlorinizer hver gang du rene filtre. Nogle sediment vil ophobes i bunden af ​​denne spand, men det påvirker ikke anvendeligheden af ​​løsningen.
 12. 12
  Bland en opløsning af saltsyre og vand til at opløse mineraler, der ophobes i filtermediet, reducere hastigheden vand kan passere gennem filteret. Brug en anden ren spand med låg, at sæler stramt. Tilsæt ca 2/3 af en spand med rent vand, derefter forsigtigt hælde nok saltsyre til at give dig en 1 del syre til 10 dele vand løsning. I en typisk 5-gallon spand, betyder det omkring 3 liter vand til 1 1/2 quarts syre.
 13. 13
  Soak dine filtre i den sure opløsning, indtil det afsluttes boblende. Boblerne er en indikation syren reagerer med de mineralske aflejringer, og når den boblende har afslut, bør de mineraler opløses.
 14. 14
  Seal denne beholder, når du er færdig med det. Hvis du holder dine containere forseglet stramt, vil de kemikalier (enten sur eller chlorinizer) ikke svække og kan genanvendes i flere rensninger. Tillade beholderne til at forblive åben, vil gøre det muligt klor at fordampe ud af din løsning, hvilket gør den ubrugelig i en kort tid.
 15. 15
  Skyl syre renset filtre med masser af frisk vand, og derefter lade dem tørre, ryst eventuelle resterende indsamlede snavs fra læg, og de ​​er klar til enten at fortsætte til klor iblødsætning, eller hvis dette skridt er fulgt klor iblødsætning, er de klar til genbrug i din pool.
 16. 16
  Genbrug dine rengjorte filtre.

Tips

 • Kassér eventuelle filtre, der bliver beskadiget eller forringet til det punkt, at de ikke længere filter effektivt.
 • Ved hjælp af en 5% saltsyre løsning til at fjerne calcium deponeres i filtermediet vil øge filterets ydeevne, hvis høje koncentrationer af mineraler findes i din pool vand.
 • Opbevar filtre i en plastikpose eller anden beholder, når de rengøres for at holde insekter fra at gøre et hjem i dem.
 • Pool filter rengøringsmidler markedsføres specielt til rengøring patron typen filtre, men omkostningerne er forholdsvis høj i forhold til deres præstationer.
 • Filtre kan blive tilstoppet meget hurtigere, når du bruger clarifier i poolen vand, da dette produkt vil medføre de partikler, sky vand, der skal fanges lettere i filtermediet.
 • Fjern og rengør eller udskift filteret på en regelmæssig basis.
 • Fjern det opsamlede snavs fra filteret i etaper, fjerne så meget som muligt i hver fase. Blot at trykke eller børste filteret efter den er tørret i solen, vil reducere mængden af ​​organiske forureninger, der skal nedbrydes i cholrinator blød.
 • Vedligehold din poolvand kemi til at minimere de organiske forureninger i vandet, hvilket gør filteret job meget lettere.
 • Sørg for, at filteret / pumpe enheden fungerer korrekt, før du bruger eller tilføje klor eller andre kemikalier til puljen.
 • Til rengøring filtre i puljer, hvor et stort antal mennesker svømme og solcreme eller andre materialer kan samle ved hjælp af en opvask væske løsning presoak filteret kan give bedre resultater.
 • Du ønsker måske at bare få et nyt filter i stedet for at genbruge det.

Advarsler

 • Det organiske stof opfanges af filteret kan være irriterende, så undgå vejrtrækning og eksponering for støv, når du fjerner det enten med en børste eller ved at blæse den ud med trykluft.
 • Opløsningen af ​​chlorinizer du læg filteret i er meget stærk. Må ikke sprøjtes på tøj, og holde spanden forsegles tæt og utilgængeligt for børn.
 • Vær forsigtig, når hælde enten flydende chlorinizer eller saltsyre. Tilføj kemisk til vand, aldrig vand til koncentrerede kemikalier, og undgå direkte kontakt med huden.

Ting du behøver

 • Swimming pool filtre til at starte med.
 • En stiv børste.
 • En stor spand med et låg, der lukker tæt.
 • En støvsuger eller luft kompressor (ekstraudstyr).
 • Flydende chlorinizer
 • Saltsyre (ekstraudstyr)
 • En vandslange med en sprøjtedyse