Wkidk

Sådan flytter ud af hjemmet i din første lejlighed

Endelig klar til at flytte ud af dine forældres hus? Få en lejlighed med et par venner, og du vil snart have et hjem i din egen. Her er hvordan man komme i gang! Læs følgende trin, og du vil være på din måde.

Steps

Sådan flytter ud af hjemmet i din første lejlighed. Beslut, om du vil dele din stue med andre.
Sådan flytter ud af hjemmet i din første lejlighed. Beslut, om du vil dele din stue med andre.
 1. 1
  Beslut, om du vil dele din stue med andre. Under roommates er godt, fordi hvis du vælger dem lige, de vil dele udgifterne til at leve med dig, hjælpe rundt i huset, og giver nyttige elementer til at flytte. Vær advaret: at gøre det er også risikabelt. Den person kunne stoppe betale deres andel af husleje, enten ved valg eller på grund af finansiel ustabilitet. De kunne heller ikke hjælpe med indkøb fornødenheder, såsom dagligvarer. De kunne heller ikke hjælpe omkring huset. Du bør vælge en meget nær ven, hvis det overhovedet er muligt, vil en person, som du kender har lignende levevaner.
 2. 2
  Du bør begynde at lede efter steder måneder, før du rent faktisk bevæge sig. Lav aftaler for at se de steder. Før din udnævnelse, køre rundt for at se, hvad området er. Kig efter steder, du får brug for at gå. Prøve at vælge et sted centralt for alle disse placeringer. Må ikke vælge et sted at bo, fordi det er praktisk at dine "venner" og deres behov, og dette vil være dit hjem og skal have alt hvad du behøver til en lang tid fremover. Mange teenagere flytte ud og finde et sted, fordi deres "venner" som det, og synes det er cool, men dine "venner" nu kan ikke være dine "venner", når du betaler din første måneds husleje for det sted, de kunne lide.
 3. 3
  Når man ser på et sted, skal du huske, at du sandsynligvis ikke kommer til at få et palads. Sammenlign sats på kvaliteten af ​​stedet og også til andre satser. Vil du have en billigere, crappier sted, eller vil du hellere betale mere for et pænere sted? Hvis det overhovedet er muligt, bringe en ven og en forælder, som begge vil give dig forskellige visninger af stedet at hjælpe med din beslutning.
 4. 4
  Lav en oversigt over tilstanden af huset sammen med udlejer. Udarbejde en udlejning kontrakten (eller købe en ad papirhandel) læses igennem, og sørg for det dækker ting som depositum (typisk en måneds husleje) og ansvar for regninger, og underskrive den. (Udlejeren vil sandsynligvis allerede har en kontrakt, der indgås.)
 5. 5
  Udarbejd et budget planen. Tage hensyn til omkostninger, såsom forsyningsselskaber, forsikring, dagligvarer, tøj og lejlighedsvis aften i byen eller filmudlejning. Vil din løn / løn støtte dette? Hvis du bor sammen med andre mennesker, finde ud af den samlede indkomst per måned og diskuterer, hvordan omkostningerne skal fordeles.
 6. 6
  Flyt ind. Forældre er gode kilder til uønsket (for dem) sengetøj, porcelæn, gryder og pander, reoler osv. Også prøv at kigge i genbrugsbutikker. Selv om disse steder ikke kan appellere til nogle, kan du købe nogle billigere ting for tiden og erstatte det senere. Prøv at købe så meget som muligt, før du bevæger dig i, på den måde er du ikke sidder fast uden det.
 7. 7
  Diskuter din gamle værelse med dine forældre - Du ønsker måske at revidere din gamle ting, at komme af junk, der tager din favorit og mest anvendte ting til dit nye sted. Alt, du behøver ikke kunne anvendes af en værelseskammerat, så spørg. Også, kan du prøve at sælge de ting, du ikke ønsker online eller på et loppemarked for at gøre nogle ekstra penge. Det er ikke rart at forlade alle dine gamle skrammel med dine forældre, så hvis du ikke kommer til at bruge eller sælge det, medmindre de er OK med dig at overlade det bagefter, dem gøre en tjeneste og tage det til skrotpladsen.
 8. 8
  Opsæt nytte (regninger) tegner sig for vand, gas og elektricitet. Du kan ofte hente de tidligere lejernes konti i et nyt navn - spørg udlejer. (Igen er sandsynligvis allerede blevet gjort.) Indlån er generelt forpligtet til at oprette kontoen.
 9. 9
  Sidste og ikke mindst, sørg for du har råd til at betale alle dine regninger, når du flytter, at din ansættelse er sikker, og at du vil have penge nok til at leve komfortabelt og ikke kæmpe for at betale husleje, forsyningsselskaber, mad, gas til din bil og forsikring. Living paycheck til paycheck er hverken let eller sjovt. Din månedsløn skal være mindst 750€ 0,00 eller mere end alle dine regninger kombineret, så du kan være sikker økonomisk. Dine forældre kan have gjort det ser let at sørge for dig... men det er ikke. 65% af børn, der bevæger sig ud ender derhjemme eller hjemløse i 3 måneder eller derunder. Sørg for at du er klar til at gøre flytningen i tilfælde af dine forældre ikke lade dig gå igen Må ikke forlade dit hjem på en dårlig note, hvis det overhovedet er muligt, tale med dine forældre, og arbejde ud eventuelle problemer, før du forlader.

Tips

 • Hvis det overhovedet er muligt, forsøge at have nok penge, der spares til at betale tre måneders værd af husleje, regninger, forsikring og dagligvarer på alle tidspunkter. Hvis du eller en roommate mister et job, kan denne sikkerhed fond redde dig fra dårlig kredit og / eller hjemløshed!
 • Prøv at undgå sprøjt dine penge på luksusforbrug. I stedet spare lidt penge at bruge på dem, men ikke det hele.
 • Bedste venner ikke altid gøre det bedste roommates. Vær åben for møde nye mennesker og campingpladsvirksomhed med nogen, du ikke kender, fordi at se den samme person hele tiden kan være svært på et venskab. Også, det er nogle gange rart at leve med en person med en modsat tidsplan fra din (de arbejder / har klasse i eftermiddag / aften, og du har klasse i morgen), så du ikke er i vejen for hinanden.
 • Diskussion og planlægning hus ting sammen vil gøre dig og din Husfæller værdsætter hus mere. Hvis du har en følelse af 'hus Fællesskab, folk er gladere for at bidrage til og holde stedet i orden. Middag sammen er en god idé på lejlighed.
 • Sørg for at have et budget, der holder dig fra at miste alle dig penge eller løbe tør for penge.

Advarsler

 • Vær sikker på at besøge lejligheden før bevæger sig i og bringe en ældre bekendt, som en forælder. At være uafhængig betyder ikke, du er nødt til at være dum. Har denne person være din back-up, kontrol af dræn, toilet, vandtryk, etc. Typisk vil ældre voksne har haft erfaring med forfærdelige lejligheder, og kan spotte en uværdig plads. Du ønsker det bedste sted for dine penge, right?
 • Undersøg området omkring dit potentiale lejlighed og spørge nuværende lejere, hvordan de kan lide at bo der. De kan spare dig fra støjende naboer eller en forbrydelse-redet kvarter.
 • Skrupelløse udlejere kan have illegale kameraer i din lejlighed. Check dem på områder såsom badeværelset (i hjørner og under håndvaske, nær toiletter) samt soveværelser.
 • Psyko housemates. Hvis du bor sammen med venner, tænke over, om de har nogenlunde de samme standarder for renlighed, som du gør, og om de vil være i stand til at betale husleje og regninger.
 • Forsøg ikke at passe flere mennesker ind i et hus / lejlighed i et forsøg på at give plads, hvis du ikke har råd til en bestemt plads, så du indser at der er tusindvis af andre mulige løsninger.
 • Diskuter REGLER forhånd. Kan folk blive over eller har det, der skal aftales af jer begge? Parterne eller ingen? Musik indtil hvad tid om natten? Den sidste ting du ønsker, er at komme op på arbejde og har syv personer passerede-out på din stue gulvet, og komme hjem til et still-rodet hus!
 • Sørg for at du kender den person, hvem du bor sammen med.