Wkidk

Sådan fastgøres tagpap på en stald

Tagpap eller tagpap, som det almindeligvis kaldes, er en vandtæt glasfiber produkt imprægneres med en asfaltbeton tjære forbindelse og anvendes til midlertidig tagdækning eller som et underlag under helvedesild eller andre faste tagmaterialer. Her er hvordan du installerer den.

Steps

Sådan fastgøres tagpap på en stald. Figur dit tag-området, og beregne, hvor meget følt du har brug for jobbet.
Sådan fastgøres tagpap på en stald. Figur dit tag-området, og beregne, hvor meget følt du har brug for jobbet.
 1. 1
  Figur dit tag-området, og beregne, hvor meget følt du har brug for jobbet. En rulle 15 # (firkant) mente har 432 kvadratmeter, men du skal give mulighed for overlapninger på leddene, I de fleste tilfælde vil dette efterlade 400sq ft net dækning.
 2. 2
  Rengør undertag for snavs, udragende søm eller andre genstande eller materialer, der angriber tagpap.
 3. 3
  Sørg for, at overfladen er tør. Aldrig anvende tagpap løbet vådt eller fugtigt pyntede, da denne betingelse vil medføre pyntede til at slå sig eller spænde, og muligvis rådne.
 4. 4
  Udskift beskadigede eller rådne materiale på undertag.
 5. 5
  Begynd nederst decking, i den ene ende, og rul filt længde måde langs den nederste kant af dit tag. For hofte typen skur tagene, begynder ved hoften, så en fod eller deromkring af filt til at hænge over hoften.
 6. 6
  Lad den nederste kant af filt til overhånd eave omkring 1/2 til 3/4 tommer, så vandet drypper ud uden befugtning pyntede nedenunder.
 7. 7
  Tack enden af filt hvor man begynde at rulle det at holde det på plads, mens resten er rullet.
 8. 8
  Træk følte stramt fra den modsatte ende, pas på ikke at rippe det, men sørg for det ligger fladt på tagfladen.
 9. 9
  Nail filten med simplex eller plasthætte filtning negle. Disse bør være fordelt på omkring 12 tommer centre langs den nederste kant, og 30-36 centre langs toppen, da efterfølgende overlapninger vil sømmes gennem toppen af ​​den sidst påførte lag. Vær omhyggelig med at drive søm flush og ikke trænge ind i filt, eller vil du have en lækage.
 10. 10
  Skær følte i den modsatte ende af dit tag, og rulle følte tilbage i den modsatte retning, hvilket betyder omkring 4 inches af overlapning til det første lag. De fleste tagpap har retningslinier stencileret på det for at sikre, at du anvender det i lige, parallelle linjer.
 11. 11
  Overlap højderyggen af dit tag omkring den ene fod, derefter anvende materialet på samme måde på den modsatte side.
 12. 12
  Dæk alle negle hoveder med en tagdækning mastiks eller tjære, hvis det kommer til at være mere end en midlertidig fugtisolering foranstaltning.

Tips

 • For en mere permanent tag dækning, bruge tagpap, som har en stenmateriale belægning at stå op til elementerne til en længere periode.
 • Brug en kraftig filt for langsigtet weatherproofing. Filt kommer i enten 15 pund eller 30 £ ratings, og 30 pund, som navnet antyder, er dobbelt så stærk som de 15 pund.
 • Hvis taget følte tårer, skære et stykke stor nok til at dække tåre med masser af overlap, tag top under den næste lap over det, og kløer på plads.

Advarsler

 • Brug stiger med forsigtighed, og har nogen til rådighed i tilfælde af ulykker.
 • Aldrig skridt på tagpap, før det er sikkert sømmet, da det kan glide, få dig til at falde ned fra taget.

Ting du behøver

 • Tagpap
 • Hammer
 • Hobbykniv
 • Simplex eller plasthætte negle