Wkidk

Hvordan at flytte til en ny lejlighed

Flytning kan være en sjov og spændende eventyr. Men det kan også være masser af arbejde - for ikke at nævne meget stressende. Her er nogle forslag, der kan gøre din overgang lidt lettere.

Steps

Hvordan at flytte til en ny lejlighed. Før du selv beslutte en lejlighed, gå gennem alt, hvad du ejer.
Hvordan at flytte til en ny lejlighed. Før du selv beslutte en lejlighed, gå gennem alt, hvad du ejer.
 1. 1
  Før du selv beslutte en lejlighed, gå gennem alt, hvad du ejer. Vil du virkelig ønsker at læse den bog igen? Har du brug for at mange erindringsmønter kaffekrus? Slip af alt det, du ikke virkelig ønsker. Det vil spare tid, penge og besvær med at flytte det, og din nye sted vil have et ryddeligt udseende.
 2. 2
  Få bokse fra købmandsforretninger (eller andre butikker) snarere end at købe dem. Ikke se bort fra værdien af ​​store plastik affaldssække - bare være omhyggelig med ikke at smide dem ud!
 3. 3
  Vælg bokse i størrelser, der vil være let for en person til at bære, bare i tilfælde af du finde dig selv at flytte det meste af det på din egen.
 4. 4
  Start bevægelige processen, så snart du kan finde tid til. De mere uvæsentlige emner, du kan pakke så tidligt som muligt, jo mindre du bliver nødt til at bekymre sig om, når det kommer ned til ledningen.
 5. 5
  Sørg for, at du wrap skrøbelige elementer (tallerkener, nips, billeder, et cetera) i gamle aviser, håndklæder, sengetøj, endda tøj.
 6. 6
  Hvis du har en masse bøger, pakke et par stykker i mange kasser, snarere end alle i et par stykker.
 7. 7
  Mærk dine kasser, som du pack -. Køkken, stue, bad, osv. Også lave en liste over indholdet på hver boks, for at gøre det nemmere at finde bestemte ting, når udpakning. Dette vil spare dig masser af tid og sorg, når du ankommer til din nye sted (og label skrøbelig som sådan, så din initiativtagerne vil vide at være forsigtig - forhåbentlig vil de være). Color-kodning kan være en god idé også. Bare få farvede klistermærker og smække en rød en på kassen til køkken, blå til soveværelset, grøn for stue, etc.
 8. 8
  Når du sikkert har pakket alle dine ejendele... Nu står du over beslutningen at ansætte movers, og finde ud af, hvem dine rigtige venner er eller bliver en rigtig ven (og spare $ $ $) og gør så meget af det på din egen som du kan! (Hvis du har råd til det, leje en velrenommeret, forsikrede bevægende tjeneste opført med BBB for de tunge ting og transportere det hele) (* gemme $ ved at gøre din egen pakning!)
 9. 9
  Held og lykke, og komme i gang.

Tips

 • MEGET VIGTIGT sikkerhedsproblem: drev ved din potentielle nye sted om natten, især på weekender, for at se, om stemningen er egnet til din livsstil. (Er det for støjende? For meget trafik? For stille?)
 • Rens din gamle sted så godt eller bedre, end da du flyttede ind - du vil sandsynligvis få et pænt og tiltrængt indskud til gengæld for din indsats, for ikke at nævne en god fremtidig reference.
 • Hold en række ruller af tape, affaldssække, og markører rundt.
 • Når du leder efter en ny lejlighed, skal du sørge for at se på lejligheden og ikke en model. På denne måde kan påpege spørgsmål til lederen, der bør behandles før din flytning-in dato.
 • Sørg for, at sidste lejer af din nye sted ikke stadig har nøglerne til dine døre.
 • Sørg for at du belønner nyttige venner med pizza og / eller drikke for deres indsats.
 • sørg for at have givet din tidligere apt. mgr. den påkrævede meddelelse om din forventede træk - men kun når du har fundet din nye sted
 • Tip din initiativtagerne i overensstemmelse hermed - de arbejder hårdt. (Bare sørg for, at eventuelle beskadigede genstande er bogført og returneres uden omkostninger for dig.)
 • Hvis du har mulighed for at mødes med nogen, der bor i dit potentiale ny bolig, så spørg dem, hvad de mener, men husk det er bare deres mening.
 • Få dine forsyningsselskaber afbrudt i dit ældre hjem og forbundet på dit nye hjem - Gas, elektricitet, vand, internet, kabel, telefon. Husk at holde styr på eventuelle indskud, du betaler, så du kan sikre, at de refunderes ved dit næste træk.
 • Opdater dine adresseoplysninger med eventuelle relevante institutioner - Cellphone, Forsikring, Lån Financial (Credit Cards, Banker), regering (USPS adresseændring, Bil Registrering, drivere licens), Arbejdsgiver
 • Hvis du ikke er sikker på hvor de skal flytte, så spørg venner, kolleger, lokale ejendomsmæglere, og selvfølgelig din lokale søndag papir.
 • Din nye udlejer / manager vil lade dig vide, hvad nytte muligheder er tilgængelige for dig.
 • Altid være opmærksom på alle aspekter af dit nye leder-tenant kontrakt og kender dine rettigheder - og ikke misbruger dem!

Advarsler

 • Mens alle etager er mistænkt, stuelejlighederne og kælder niveauer er de letteste mål for indbrudstyve.
 • Flytning af virksomheder er reguleret af Federal Motor Carriers Safety Administration ( http://www.fmcsa.dot.gov ), og er forpligtet ved lov til at give dig en brochure om dine rettigheder og pligter, når du flytter. Sørg for at du få en fra din mover.