Wkidk

Hvordan til at bygge et komposteringsanlæg toilet

I denne artikel en trin-for-trin guide til at opbygge en kompostering toilet lavet af tomme plastflasker vil blive beskrevet (leveret af den Berkana Institute ). En kompostering toilet er ethvert system, der konverterer menneskelige affald i en organisk kompost og brugbar jord, gennem den naturlige nedbrydning af organisk stof i sine essentielle mineraler. Mikro og makro organismer gør det over tid, arbejder gennem forskellige stadier af oxidation og undertiden lokaliserede lommer af anaerob nedbrydning ( Wikipedia ).

Steps

Hvordan til at bygge et komposteringsanlæg toilet. Saml Carrizo eller bambus, der skal bruges til at bygge væggene i kompost toilet.
Hvordan til at bygge et komposteringsanlæg toilet. Saml Carrizo eller bambus, der skal bruges til at bygge væggene i kompost toilet.
 1. 1
  Saml Carrizo eller bambus, der skal bruges til at bygge væggene i kompost toilet.
 2. 2
  Få en flok af ler, sand og vand sammen om at skabe mørtel, som du vil bruge til væggene i toilettet.
 3. 3
  Dernæst Smoosh vand og sand sammen, indtil du får en nice fast mudder for at bygge bunden af dit toilet.
 4. 4
  Begynd med lagdeling plastflasker (pakket meget tæt med snavs) med mudderet. Begynd med et lag af mudder på jorden. Efter det første lag, binde toppen af ​​flaskerne sammen med sejlgarn at holde dem fra at adskille under vægten af ​​de øvre lag. Byg væggene opad ved hjælp af denne metode.
 5. 5
  Byg væggene op lag-by-lag ved hjælp af denne metode, skal du dække flaskerne i de lavere lag fuldstændigt.
 6. 6
  Væggene i basen skal være omkring en meter høj. Du kan lade toppe og bunde flasker eksponeret i de øvre lag for en dekorativ effekt (sandhed vindue).
 7. 7
  Lav et mellemrum i mudderet for tværbjælker, der skal indsættes. Disse vil give støtte til gulvet i toilettet. Sørg for cross-bjælker er stærke og sikre.
 8. 8
  Byg "gulvet" af toilettet ved at genbruge krydsfiner. Vær sikker på at skære en nice store hul i gulvet for fast affald, samt et mindre hul til slangen, som vil adskille den flydende affald fra fast affald. Gulvet skal være stærk nok til at bære vægten af ​​mindst to personer.
 9. 9
  Trin 9: Forbered beholderen ved hjælp af en halveret olietønde eller lignende materiale. Du bliver nødt til at skære et hul i siden af ​​tønden og dæk med trådnet for ventilation.
 10. 10
  Placer tønde under hullet i gulvet og en separat beholder (en kande eller stor flaske) for flydende affald. Toilettet selv bør have en separator, så at de faste og flydende affald ikke blandes med hinanden.
 11. 11
  Indramme bygning til toilettet ved hjælp af gamle træ og bølgepap tin fra den lokale losseplads eller skrot værftet.
 12. 12
  Byg væggene i toilettet i rammen ved hjælp af sejlgarn eller reb til at holde stykker af Carrizo eller bambus tæt sammen.
 13. 13
  Her er hvad det ydre af toilettet ligner når færdig.
 14. 14
  Dette er, hvad bunden af toilettet ligner når den er færdig, og med vægge bygget ovenover.
 15. 15
  Placer dit toiletsæde over hullet i gulvet og fastgør på plads. Vedhæfte en slange til flydende affald til skålen og køre denne slange gennem hullet i gulvbrættet og ind i flydende affald beholderen nedenunder.