Wkidk

Sådan overlever en super komet rammer jorden

En stor komet kunne komme fra de ydre afkroge af solsystemet med meget kort varsel. Se hvordan du kan overleve en komet effekt som den, der dræbte dinosaurerne.

Steps

Sådan overlever en super komet rammer jorden. Lave en plan for at få luft ind i rummet.
Sådan overlever en super komet rammer jorden. Lave en plan for at få luft ind i rummet.

Omkring et år til seks måneder før kollisionen

 1. 1
  Lyt til medierne. Find ud af, hvor komet vil ramme og se de uslebne forudsigelser af, hvor det kan ramme.
 2. 2
  Byg og bestanden op. Find en del af dit hjem, der er et godt sted at gøre et krisecenter for dig og din familie under og efter kollisionen. Dette sted bør være under jorden, uden vinduer og bør være meget stærk. Hvis der er nogen vinduer mursten dem op.
 3. 3
  Lave en plan for at få luft ind i rummet. Købe mad, vand og måske endda våben. I denne periode, vil mange mennesker haste for leverancer og uroligheder kan forekomme. Vær forberedt.
 4. 4
  Saml alle videnskabelige, tekniske og militære viden. Dette vil hjælpe dig og dine folk bliver en militær magt i fremtiden, for at sikre dig og dine folk fra at blive dræbt og gjort til slaver af andre, der vil gøre det samme.
 5. 5
  Når du har dette, har det hele trykt op på ikke-syre-arkiv kvalitet papir, som den, der bruges i "Académie" skitse puder, placere den, hvor gnavere osv. ikke kan komme til det.
 6. 6
  Efter anslaget vil nye riger og nationer opstår, og mere end sandsynligt, vil deres herskere ønsker at erobre andre, herunder dit område. Dette vil gøre dig til at overleve, selv give dine efterkommere til at eksistere uden nogen erobre dem, slavebindes. Kan lide det eller ej, vil livet være en virkelig brutal affære efter indflydelse, og dette er blevet bevist i tidligere menneskelig historie.

Tre måneder før kollisionen

 1. 1
  Deres læ bør være fuldstændige nu.
 2. 2
  Hvis du er i nærheden af området af virkningen, så prøv at finde gamle beskyttelsesrum beregnet til at modstå nukleare sprængninger (der er mange af disse blev de for det meste bygget i den kolde krig, hvor truslen om atomkrig var høj.), Fordi disse er din bedste håb. Hvis du er uden for denne zone, finjustere din husly.

En måned før kollisionen

 1. 1
  Bestanden op din husly. Medbring mad, medicin, vand og tæpper og varmt vejr tøj. Find plads til ejendele, som du kan. Tag billeder, souvenirs, objekter med affektionsværdi, og måske et par bøger, som du kan bruge til at uddanne folk om livet før konsekvenserne. Også bringe bøger at læse eller krydsord eller sudoku puzzles til at gøre, så du ikke får meget kede under eftervirkningerne.
 2. 2
  Foretage hensættelser til dit kæledyr også. Du kan også medbringe frø til at dyrke grøntsager, da dette kunne være praktisk efter sammenstødet.

Et par dage før virkningen

 1. 1
  Tag husly nu. Vær sikker på at du har alt. Må ikke gå udenfor og lad ikke dit kæledyr enten.

Impact

 1. 1
  Bliv indenfor. Derefter vil chokbølger fra anslagspunktet kører rundt på planeten forårsager store jordskælv. Aske fra eksplosionen vil falde fra himlen, så prøv at filtrere luften i dit husly, så du ikke indånder asken i. jordskælv kan også modregne angiveligt "sovende" vulkaner, så skulle du have evakueret fra området nær et vulkan forhånd. Hvis du er inden for omkring 3000 miles af konsekvenserne, bør du have taget tilflugt i en nuklear husly.

Tsunamier stammer fra nedslagsstedet, og de vil stoppe kun på omkring 25-150 miles inde i landet.

10 timer efter virkning

 1. 1
  Enorme mængder af "ophvirvlet materiale" (rock blæst ud af krateret ved sammenstød) vil falde ned på jorden igen. De fleste stykker af rock brænde op i atmosfæren, dette friktionen opvarmer atmosfæren til et gennemsnit på 100 grader celsius (det er derfor, du tager husly). Mange planter og dyr vil dø nu. Det udkastninger, der ikke er brændt op i atmosfæren, vil gå ned igen ned i jorden, bombarderer bygninger og starte brande i skove og byområder.

Uge efter sammenstødet

The Sun vil blive blokeret ud på grund af de høje niveauer af aske i atmosfæren. Bo i din husly, hvor det vil være kulsort, med undtagelse af måske et stearinlys eller to. Nu kan du tale, læse en bog eller skrive din historie.

3-4 uger efter sammenstødet

Forblive lav, kun gå udenfor lejlighedsvis. Globale temperaturer begynder at køle, fordi solen er blokeret. Det er nu sikkert at gå udenfor, men kun for små perioder på sjældne mellemrum. Husk at trække vejret gennem en fugtig klud og ikke at lade døren stå åben for længe, ​​fordi du ikke ønsker at indånde aske. Du kan bruge en lys til lys din vej, fordi det stadig vil være kulsort. Prøv at finde brænde.

1 måned efter virkning

Det er nu frysning. Hvis du er i nærheden til kysten, vil det være varmere, fordi oceanerne holde på varmen. Vove sig ud alene for at samle brænde til at holde dig varm.

6 måneder efter virkning

Det er hundekoldt inde i landet, men asken er clearing fra himlen og snart Solen lyser overfladen igen. Men fordi virkningen kastede op svovlforbindelser, der afspejler Solens varme, den bitre kulde fortsætter. Nu, hvor der er lys igen, kan du søge efter mere brænde, eller søge efter andre mennesker, der stadig er i live.

6-7 måneder efter sammenstødet

Hvis du ikke kan tåle kulde, og du kører tør for forsyninger, kan du prøve at vove ned til havet, hvor det er varmere. Vær forsigtig, fordi der kunne være masser af banditter rundt.

2-4 år efter sammenstødet

Til sidst Jorden vil varme op. Ny plantevækst vises, og dyrene vil komme ud af deres skjulesteder. Folk, uden de fleste af moderne teknologi, bliver nødt til at nøjes med et mere simpelt liv for tiden. Penge vil ikke have nogen betydning lige nu. Du kan blive en landmand, eller hjælpe genopfinde teknologier ødelagt af virkningen.

Tips

Byg din husly i det mindste delvist under jorden. Dette vil bidrage til at beskytte dig mod varmen.

 • Under "hedebølge" efter virkningen, at svamp dig selv, din familie og dine kæledyr med vand holder dig cool.
 • Læs en bog og undersøgelse om kometer.
 • Sørg for at du ikke lader aske ind i din husly, og ikke ånde det i.
 • Nogle kanoner og ammunition vil være nyttig for jagt, byttehandel og forsvar formål. Prøv at holde sig til de mere almindelige kalibre som.22 LR, 7.62x39, 223/5.56mm...etc.
 • Regeringerne i verden kan prøve at aflede kometen, men er sådanne planer temmelig langt ude. Må ikke regne med dem. Håber på det bedste, forberede sig på det værste.
 • Hvis du ønsker at, bringe frø til planter eller små dyr (andre dyr end dine kæledyr) i din husly. Du kan dyrke disse planter og dyr senere, når det bliver varmere.
 • Ration din mad og drikkevand. Muligvis noget som en halv krakker og en fjerdedel kop vand om dagen. Du kan gøre det samme for kæledyr, dvs to hunde kiks og en fjerdedel kop vand om dagen. Det kan synes som en lille smule, men du vil være i stand til at overleve på dette, knap. Hvis du har problemer på grund af mangel på vand, indsamle sne eller is. Smelte det og producere vand. Du kan også have nogle andre fødevarer, som behandler at fodre alle ofte for at holde moralen op og som næring for eksempel dåser baked beans eller dåser tun. Bringe tabletter af vitaminer og calcium ville være en meget god satsning. Du skal købe multi-vitaminpiller og calcium. Hvis dine penge tillader, købe Omega-3 tabletter. Selvom du kunne leve på meget lidt, den bedste løsning er at købe masser af mad og masser masser> af vand. Husk, vil folk gå i panik, så husk at købe dine leverancer mange måneder, før konsekvenserne. Dette vil tillade dig at gøre "normal" shopping. *** Tør hundemad er en god satsning i fødevarer. *** Det er ikke så ødelægge som for eksempel bananer, og det er spiseligt af mennesker.
 • Din regering vil sandsynligvis oprette "offentlige krisecentre" for folk at ride ud den virkning kølvandet. Må ikke gå til disse krisecentre. De er et perfekt sted for sygdommen spredes og kriminalitet vil være hærger i disse steder. Hvis derimod, du kan ikke blive evakueret fra nær virkningen websted, vil du nødt til at gå ind i en nuklear bunker, som du måske nødt til at dele. Hvis du er langt væk fra indflydelse, lave din egen læ ud af et rum uden vinduer i dit hus, ud af en kælder, eller bygge en underjordisk ly af dine egne i en skov osv. Hvis sidstnævnte er din pick, vil jeg foreslå, at du gør det godt. Uanset hvad du gør, købe masser af tæpper.
 • Du kan også prøve at lave en Faraday Cage ud af metalnet til at forhindre ting som fakler, batterier og ure, "Self Powered Radioer" og "Self Powered Lygter" fra at blive stegt af EMP (sørg for, at buret er jordet). Disse bruger lysdioder, der vil vare 11-20 år, så bestanden op på reservedele hvide lysdioder så godt.
 • Så snart vejret er godt nok til at gå udenfor, ville en ting at gøre for både børn og voksne være at lave en undersøgelse for at se, hvilke dyr og planter ser ud til at have overlevet, og hvilke dyr og planter synes at have døde ud. Dette kan synes en smule deprimerende, men det kan være hensigtsmæssigt at indhente oplysninger, så du kan blive fortrolig med den nye verden. Indse, at mange ting, du er fortrolig med, såsom elefanter, bjørne og tigre ville næsten helt sikkert er uddøde. Du må ikke lide det, men det er store dyr, der står ingen chance i en masseudryddelse som dette.
 • Kig efter gamle MRE 'S hvis nær en forladt militærbase. Og hvis noget mad tidligere har været åbnet eller bidt ikke spiser det. Hold hånd sanitizer lukke og holde 200 miles væk fra enhver nuklear reacter hvis det er muligt. Drik ikke untreaded væsker enten..

Advarsler

 • Sandsynligheden, at enhver person, du nogensinde har kendt, hvem der er ven eller familie vil overleve er ikke 100%. Vær forberedt på tab.
 • Hvis du har en passende husly, kan alle ønsker at bo hos dig. Lad dem ikke. Lad kun din familie og meget, meget nære venner bo hos dig.
 • Regeringen vil sandsynligvis sætte dit land i undtagelsestilstand. Vær forberedt.
 • Hvis du smelte sne, vil det producere mindre eller en fjerdedel kop vand.
 • Hvis du bruger en kælder, forsøge at øge størrelsen så meget som muligt for at holde mere ilt og plads til dit udstyr.

Ting du behøver

 • En husly, fortrinsvis under jorden.
 • En stor mængde af mad, der ikke behøver at være forberedt og har en lang holdbarhed
 • Drikkevand
 • Almindeligt vand (til køling dig ud under den massive hedebølgen)
 • Medicin og en førstehjælpskasse.
 • Tændstikker, en lighter og sprit eller et tilsvarende brandfarlig væske (for at starte brand)
 • Lighter refill kit (valgfrit) (hvis du har brug for at genopfylde din lighter)
 • Stearinlys (. At lyse op på indersiden af ​​din husly Bemærk: stearinlys kan være en brandfare).
 • Tæpper & varmt tøj (for at holde dig varm Note:.. Hvis du bor i et land, der får kolde vintre, dvs når det sner, vil det være lettere at få fat i koldt vejr tøj)
 • Gasmasker (valgfrit)
 • Lygter og batterier (ekstraudstyr, da de måske ikke virker efter EMP, medmindre forseglet i en metalbeholder, og holdt fra kontakt med beholderen. Samme med "Self Powered Radioer" og "Self Powered Lygter". Da disse brug HVID LEDs, indsamle masser af disse, da lysdioderne sidste (konstant brug) 11-20 år)
 • Passende bortskaffelse af affald udstyr
 • Ting af værdi for dig
 • Ting, som er af almen værdi, som du kan bruge til at byttehandel med (cigaretter, alkohol, ammunition)
 • Frø (til plantning og landbrug, når vejret bliver bedre)
 • Dit kæledyr og familie
 • Generel viden, især tekniske og militære viden. Dette vil betyde forskellen mellem dig og dine efterkommere overlever, når den nye riger og nationer opstår. Nogle på deres ledere vil erobre andre, som dokumenteret i menneskets historie. Dette vil give dig og dine at være beskyttet mod marauders og fjendtlige kræfter.
 • Moral at overleve
 • Bøger til at uddanne andre om, hvordan verden var før kometen. Mest sandsynligt Armageddon.