Wkidk

Hvordan at rengøre en brudekjole

Hvis din brudekjole stof og foret er polyester, bør du nemt kunne rengøre dit eget bryllup kjole fra hånd-vask det. Våd rengøring vil ofte rense din kjole bedre end rensning fordi renserier opløsningsmidler ikke fjerner vandbaserede stoffer, herunder sved og de fleste fødevarer spild.

Steps

Hvordan at rengøre en brudekjole. Udfør en grundig inspektion af din kjole.
Hvordan at rengøre en brudekjole. Udfør en grundig inspektion af din kjole.
 1. 1
  Udfør en grundig inspektion af din kjole. Kig over kjolen for eventuelle pletter. Hvad betyder pletten består af? Sørg for at have de rengøringsmateriel du får brug for. Tag et godt kig på hemline. Medmindre du løftede din nederdel og bar dit tog overalt du gik på din bryllupsdag, vil dit tog være snavset. Brudekjole tog er som store, store, tørre mopper, der renser gulvet i kirker og forsorgshjem!
 2. 2
  Hold kroppen af ud af vandet, mens du følger dette trin. Soak beskidte hem i en ren badekar med varmt, sæbevand i et par timer, hvis det er muligt. Dernæst arbejder din vej rundt i kjole, bruge en tandbørste og flydende vaskemiddel til "massage" hemline ren. Vær forsigtig med ikke at skrubbe for voldsomt på blonder eller trimmer. Vær sikker på at rengøre undersiden af ​​sømmen så godt. Tjek den kjole foring / s for snavs samt. Rengør sømmen på alle lag meget godt. Skyl hem grundigt, når du er færdig.
 3. 3
  Vend kjolen overdelen vrangen ud og sprøjte foring af overdelen området (den del, der passer på din overkrop) med sæbe og vand løsning. Brug tandbørste og rensemiddel til svedpletterne. Næste rengøre nederdel foring. Hvis din kjole har mange lag af foring i nederdel, så sørg for at kigge over dem alle og rense alle pletter du finder.
 4. 4
  Kig over ydersiden af kjolen meget nøje og spotte rengøre pletter du kan finde. Spray stedet med en sudsy spray løsning først. Brug tandbørste, hvis nødvendigt, men være meget blid. Just "massage" stoffet. Tilsæt flydende vaskemiddel lige om nødvendigt Vær særlig forsigtig med snørebånd og trim.
 5. 5
  Hvis sæbe og vand ikke fjerne pletter, blande en opløsning af oxy rene ® og placere de farvede område i løsningen for at suge indtil pletten forsvinder. Brug ikke klor blegemiddel, såsom Clorox, da det efterlader en film, der er meget vanskelig at fjerne.
 6. 6
  Når du er tilfreds med rengøringen på din kjole, fyldes badekar med varmt vand og det hele anbringes kjole forsigtigt i karbad. Swish kjolen rundt i vandet, som sæber fra renseprocessen skylles ud. Lad vandet løbe, og derefter udfylde karbad igen, og gentag processen. Følg denne fremgangsmåde flere gange, indtil vandet er meget klart uden sæbebobler. Vi anbefaler tre skylninger i det mindste. Det er afgørende at få alle sæbe og rengøringsmidler skylles ud af kjolen.
 7. 7
  Tørre. Kjolen skal være "line" tørret, men ikke ved at hænge den på en bøjle. Vægten af ​​den våde kjole kan beskadige kjole. En måde at fylde tør det sikkert er ved at placere en fold-up tørrestativ (vinyl coated) i badekarret, og hængende kjolen over det. Anbring ikke kjole på nøgne træ. Placer kjole, så vægten er ligeligt fordelt over rack. En anden måde at gøre dette ville være at placere et rent håndklæde over en brusevæg, og placer derefter kjole over håndklædet i ringen. Hvis du gør dette, skal du sørge for at placere nogle håndklæder på gulvet under den dryppende kjole til at beskytte gulvet.
 8. 8
  Efter kjolen er tørret i adskillige timer og størstedelen af vandet er dryppet væk, kan det være muligt at hænge kjolen til slut tørring. Forsigtigt sprede eventuelle lag tyl i skørtet eller foring og udglatte alle rynker i kjolen så meget som muligt. Dette vil gøre at trykke processen lettere.
 9. 9
  Tryk det. Du kan vælge at have en renseri damp din kjole, eller du kan trykke på det selv. Hvis du trykker på det selv, anbefaler vi, at du først vaske og tørre dit strygebræt dække for at fjerne snavs, stivelse eller dimensionering. Spred en ren ark på gulvet i dit arbejdsområde for at beskytte den kjole, som du trykker på den. Det er bedst, hvis du bruger en ren presse klud hvid bomuld plader eller musselin, medmindre du bruger en helt ny eller frisk renset jern. Det er en sjælden jern, der er rent nok til at trykke på en brudekjole uden risiko.
  • Hvor det er muligt, skal du trykke på kjolen indefra. Hvis du har en tyk, loppetjans, strygebræt dækker pailletter og perler kan trykke ind i det. Vær sikker på din jern s varme er sat til den korrekte temperatur. Start med en lav temperatur, og gradvist øge den. Hvis det begynder at holde, reducere varmen med det samme.
  • Start på bagsiden og i bunden af ​​toget, indtil du føler dig tryg med at trykke på.
  • Tag din tid og brug forsigtighed. Når den er færdig er du klar til at bevare din kjole.

Fjernelse rødvin

 1. 1
  Brug en tung pletfjerner såsom stainrx snarest muligt.
 2. 2
  Gnid pletfjerner i kjole med fingrene.
 3. 3
  Skyl området med med koldt vand.
 4. 4
  Gentag, hvis du skal indtil pletten er væk.
 5. 5
  Brug en hårtørrer til at tørre vandet ud kjolen. Overlader det til at lufttørre kan skabe vand ringe i kjolen.

Fjernelse oliepletter

 1. 1
  Drys område med baby pulver.
 2. 2
  Blot - Gnid ikke - Området med en hvid klud til at absorbere olien. Gnide pletten måske blot få det til at sprede sig.

Tips

 • Hand trykke nylon tyl kan være svært. Tyl er normalt nylon, som smelter meget nemt. Du kan trykke tyl ved meget lave temperaturer med en strygeklæde, men du behøver at være ekstra forsigtig.
 • Hvis dit mål er at spare penge ved at rense den kjole selv, så sørg for du vil spare penge, før du gør det.
 • Hvis din kjole er polyester organza eller tyl, overveje spotte kun rengøring. Mange polyester organza og tyl stof mister deres sprødhed efter enhver form for rengøring.
 • Du kan også bevare din brudekjole selv. Brug museum kvalitet konservering forsyninger, som du kan finde på en række online ressourcer. Heritage Garment Preservation tilbyder to forskellige konservering muligheder: hængende og indrammet. De sælger Gør-det-selv leverer på: http://www.heritagegown.com/catalog.php
 • Hvis du tror, ​​din kjole skal være fagligt presset efter rengøring ringe rundt og få en pris for opgaven først. Nogle renserier opkræve næsten lige så meget til dampning og presning, som de gør for hele jobbet.

Advarsler

 • Professionel rensning anbefales til silkestoffer. Silks kan være våd rengøres men kræver erfarne rengøringsassistenter som silke skader nemt.

Ting du behøver

 • 1 tandbørste
 • Spray flaske fyldt med varmt, sudsy sæbe og vand
 • Dawn ® flydende opvaskemiddel
 • Oxy Clean ® til saft, marmelade eller vin pletter
 • Valgfrit: (. Tilgængelig på kiosker) Carbona ® Stain Devils for rust og andre pletter