Wkidk

Sådan deodorize et værelse

Vi har alle været der. Dit værelse har "overtaget" en lugt, og du kan bare ikke ud til at slippe af med det. Ting, der er ren generelt ikke lugter, men nogle lugte har en måde at få alle over alt. Denne artikel forklarer flere måder, der virkelig arbejder for at mindske lugt i et rum, i rækkefølge efter effektivitet og relativ lethed. Brug dem, der synes mest passende for din situation, men for virkelig dårlig lugt kan det være værd at bruge flere metoder til at angribe lugt. Endelig ikke panik, disse foreslåede løsninger virkelig gøre arbejdet. Med lidt tid og kræfter lugt kan blive væsentligt reduceret i et par dage.

Steps

Sådan deodorize et værelse. Hvis det er muligt, tage ildelugtende poster uden at lufte ud i solskin.
Sådan deodorize et værelse. Hvis det er muligt, tage ildelugtende poster uden at lufte ud i solskin.

Bruger naturens fresheners

 1. 1
  Åbne vinduet. Medmindre du tror lugten kommer fra udendørs, lade i frisk luft og sollys. De vil arbejde sammen om at mindske enhver stærk lugt. Om ikke andet, vil åbne et vindue gøre resten af ​​oprydningen mere tålelig. Dette er et meget vigtigt skridt, som intet andet hjælper slippe af lugte bedre end frisk luft.
  • Hvis vejret simpelthen ikke tillader, så prøv at ventilere rummet en anden måde, såsom ved at tænde en fan aftræk til udendørs.
 2. 2
  Hvis det er muligt, tage ildelugtende poster uden at lufte ud i solskin. Bring dem i natten. Har en sniffe test. Hvis et af punkterne er årsagen til lugten, ikke sætte den tilbage i rummet. Beskæftige sig med det passende: pitch, damp rene, re-betrække osv.

Fjernelse af kilden

 1. 1
  Fjerne kilden af lugten. Må ikke gå til den ulejlighed at fjerne en lugt fra et område, hvis dens årsag er stadig til stede, hvilket gør mere. Tag ud i skraldespanden, bader hunden, rense ud i køleskabet, eller gøre, hvad det tager at stoppe enhver mere lugt fra at være oprettet.
 2. 2
  Tjek lufthuller og væg afsætningsmuligheder for lugt kilder. En død mus i væggen vil lugte op i hele lokalet, men vil være mest mærkbar omkring en stikkontakt. Du vil enten nødt til at vente måneder for at det skal gå væk, eller du bliver nødt til at fjerne en del af væggen for at komme til resterne. Du vil også nødt til at forsegle hullet i væggen (formentlig i loftrum), hvor musen indtastet.

Rengøring at deodorize

 1. 1
  Støvsug rummet. Dette omfatter ikke kun tæpper, men også polstring og gardiner. Hvis du vil, kan du drys bagepulver eller et tæppe deodorizer ind i tæpper først. Giv det lidt tid til at absorbere olier og dufte, derefter grundigt støvsuge det ud, hvilket gør flere omgange. Tæppe deodorizers ofte kommer med deres egen duft, som også forbliver rundt et stykke tid, så sørg for at vælge en med en duft, du faktisk gerne. Støvsugning trækker også støv og snavs ud af tæpper.
 2. 2
  Vask hårde overflader. Dette omfatter blank maling, hårde gulve, vægge (blank / halvblank maling kun), bordplader, håndvaske, tabeller og lignende. Enhver mildt rengøringsmiddel, der vil fjerne olier uden at beskadige overfladen eller maling vil gøre.
  • En simpel halvt vand, halvt destilleret hvid eddike mix er meget effektiv. Det tager også fordel af eddike s lugt fjernelse egenskaber. Hvis du ikke kan lide lugten af eddike, så prøv at tilføje nogle æteriske olier. Tea tree, citron og appelsin er alle også antibakterielle midler, der kan hjælpe med at bekæmpe lugte. Dette er i virkeligheden en meget effektiv renere, som kan anvendes til regelmæssig rengøring.
  • Flade maling og tapet er vanskeligt at vaske. Prøv i stedet en tør svamp til at fjerne filmen, der ophobes på vægge og lofter. Kig efter dem i janitorial butikker og gode Housewares butikker. Tørre svampe er en behandlet, naturgummi, der fungerer godt på tørre overflader, sædvanligvis brun eller rød.
   • Fold svampen over, så kun en del af en overflade rører væggen på et tidspunkt, så trækker dem langs væggen.
   • Fold svampen en anden måde, når den første overflade bliver snavset.
   • Når hele svampen er beskidt, hvilket vil sige sort eller brun på alle overflader og ikke længere fjerne snavs, kassere det og bruge en ny. Må ikke få en tør svamp våd eller forsøge at vaske det.
 3. 3
  Shampoo tæppet eller få det professionelt renset. Hvis du tror, ​​at lugt er i gulvtæppet eller gulvtæppet rummer stadig lugte, rense tæppe eller har det gjort professionelt. Hvis du kender lugt var et bestemt sted på gulvtæppet, kan du også spotte behandle dette område.
  • Se, hvordan du fjerner selskabsdyr urin fra tæpper eller hvordan man rengør pet opkast fra tæpper, hvis disse er årsag til problemet.
  • Hvis du kender tæppet er problemet, kan du nødt til at erstatte eller i det mindste at fjerne lugten helt, især hvis det er meget dårligt farves har det fået vådt eller den har skimmel eller mug i det.
 4. 4
  Vask beklædning, sengetøj og linned, hvis de lugter, hvad du prøver at fjerne. Hængende dem udenfor til at lufttørre kan også hjælpe, især på en solrig dag, hvis de kan håndtere direkte sollys. Glem ikke smide tæpper, tæpper og andre stof elementer, der er blevet et fast punkt i rummet. Tør ren noget, der ikke kan vaskes, men spørg først, som tør rengøring kan sætte nogle lugte for god (såsom møl bold duft).
 5. 5
  Rengør pærer. Hvis du har cigaretrøg eller noget lige så udbredt, vil pærer får en belægning på dem fra ophobning af kemiske stoffer fra cigaretter eller anden kilde. Når du tænder lyset og pæren begynder at varme op, vil "duft" vende tilbage. Hold pære rent, og det vil ikke være et problem.
  • Prøv sparepærer (Compact Fluorescent Lightbulbs). Nogle kompakte fluorescerende pærer har en titandioxid belægning, der virker til at absorbere lugte, når pæren er tændt. Ikke alle kompakte lysstofrør har denne coating, så se om det specifikt, hvis du ønsker en pære til dette formål.
 6. 6
  Har din polstring renset eller gøre det selv med en polstring renere. Check først på et ikke synligt område, polstring er farveægte og kompatibel med hvad du bruger. Glem ikke at støvsuge under sædehynder, også.
  • For læderindtræk, tørre det ned med olie sæbe eller sadel sæbe lavet til læder.
 7. 7
  Skift filtrene i nogen ventilation, varme eller klimaanlægget. Disse systemer fungerer bedre, når filtrene rengøres regelmæssigt alligevel, og hvis du forsøger at slippe af med lugte, der er ingen mening at have dem cirkulere i dit ventilationssystem. Hvis du tror, ​​at ventilationssystemet er kilden til problemet og udskiftning af filtrene ikke hjalp, se at få dine kanaler renset.

Brug eddike

 1. 1
  Fight lugter med eddike. Overnight, sæt en skål destilleret hvid eddike i rummet. I morgen, vil luften være friskere. Du kan også bruge dette til at deodorize dit tøj uden behov for vask. Sæt nogle destilleret hvid eddike i et bad med nogle varmt vand og hænge dit tøj over det. Nogle mere lugt kæmper anvendelser for eddike kan nævnes:
  • Efterlad en skål af eddike i 24 timer for at fjerne lugten af ​​cigaretrøg fra et rum.
  • En lidt eddike tilsættes til varm aske i en brand vil fjerne røgfyldte lugt fra et rum.
  • Fjern køleskab lugt ved at vaske regelmæssigt med varmt sæbevand, efterfulgt af en tør efter med en fugtig klud dyppet i varmt vand med et strejf af eddike.
  • Placer en halv kop hver af eddike og vand i en varmebestandig skål. Sted inde i ovnen og opvarmes til kogning. Sluk derefter for ovnen og lad den stå natten over. Den næste dag, tør over med en klud fugtet i varmt vand og eddike. Lugte skal væk.
  • Hæld 2 1/2 kopper eddike i toiletkummen. Efterlad i 30 minutter, så bare flush. Toilettet vil være frisk igen.

Maskere lugt

 1. 1
  Maskere lugt med aromaterapi.
  • Brænd duftende stearinlys. Det handler om at brænde stearinlys og deres duft vil arbejde sammen for at udrydde lugt. Husk på, at mange stearinlys vil bare maskere lugt, så det bør være en midlertidig foranstaltning eller sidste udvej, hvis du ikke kan beskæftige sig med kilden til lugten.
  • Brug en diffuser til at distribuere en duft.
  • Brug store-købte værelse fresheners og / eller produkter.
  • Hvis du foretrækker en uparfumeret tilgang, så prøv en spray eller lugt-absorberende gel. Brug denne til polstring eller andet, der ikke let kan vaskes eller renses.
  • Brænd røgelse. Nogle gange vil intet komme igennem lugten bedre end at brænde røgelse. Igen, dette er sandsynligvis blot at maskere lugten.

At komme af mugne lugt

 1. 1
  Dræb svampesporer hjælp chlordioxid. Dette bruges på både at styre muggen lugt, og på biblioteker for at kontrollere udbrud af meldug.
  • Der er flere gode kilder til små mængder af chlordioxid, der sælges til brug i både og skabe. For eksempel er en egnet produkt meldug lugtkontrol poser, som kan findes laver en online-søgning. Et andet egnet produkt er breve (f.eks MB DeoTrex-30 breve), igen må findes ved en online-søgning.

Maling eller istandsættelse

 1. 1
  Inden vi går til bekostning af maleri, krølle så mange avispapir som du kan og sætte dem i stinkende plads til flere dage. Jo mere avis, jo bedre lugtabsorberende kapacitet. Men behøver du ikke ønsker at forlade avispapir pletter på noget, så du kan sætte ned en ren, gamle ark under avispapir. Forlade rummet lukket op med avisen i det i flere dage. En uge eller to er endnu bedre.
  • Denne metode virker også godt for stinkende bil kufferter.
 2. 2
  Male rummet. Hvis alle andre foranstaltninger til at fjerne lugten mislykkedes, prøv at male rummet. Og om nødvendigt udskifte gulvtæppet eller tapet. De nye materialer vil have en lugt af deres egne, men det bør sprede hurtigt.
  • Hvis du maler for at fjerne lugt, sørg for at gøre præparatet korrekt. Vask væggene med en opløsning af TSP (trinatriumphosphat) ifølge pakke retninger før maling. Lad dem tørre, derefter anvende en plet-blokerende primer, før du anvender maling.
  • Hvis lugten stadig fortsætter, såsom en virkelig dårlig en som selskabsdyr urin gennemblødt i gulvtæppet, kan du nødt til at erstatte gulvtæppet og underlaget. Hvis du behøver at gå så langt, male gulvet før om nye tæppe, så at forsegle enhver lugt venstre ind undergulvet.

Brug ozon

 1. 1
  Generer ozon. Ozon generatorer producerer O3, som faktisk oxideres organiske molekyler (en almindelig årsag til lugt). Ozon chokerende bruges i ekstreme tilfælde, såsom hus brande og oversvømmelser, ved at fylde et område med en høj volumen af ​​ozon i 8-10 timer. Ozon i små mængder er generelt betragtes som sikker, men i moderate til høje niveauer, kan det irritere halsen eller forværre astma symptomer. Ozon efterlader en karakteristisk lugt af sine egne, ofte benævnt som "tordenvejr lugt" (lyn producerer store mængder ozon).
  • Se "Advarsler" nedenfor for sikker brug af ozon. Læs altid producentens etiketten grundigt før brug.

Tips

 • Det er bedst, og nemmeste, at aldrig indføre lugt i første omgang. Hvis du lykkes med at fjerne en lugt, tage skridt til at sikre, at uanset hvad forårsagede det ikke sker igen.
 • Hold en skyllemiddel (plastik) refill skjult under et sæde. Den behagelige duft vil gennemsyre området hurtigt. Når skyllemiddel lugt svinder, flyttes pakken til dit vasketøj og købe en ny til Værelset!
 • Hvis du har, det hjælper til at holde overfladerne rene. Dirty kæledyr gøre for en beskidt ildelugtende hus.

Advarsler

 • Ozon er også giftige for mennesker, så sørg for at læse alle anvisninger, før du bruger en ozon generator. Ozon er tungere end luft og kan ophobes rundt på gulvet. Det er farligt for små børn og kæledyr. Hus katte er særligt følsomme over for ozon forgiftning.
 • Hvis du tror, ​​at lugten er forårsaget af skimmelsvampe, kemikalier, rotter eller en anden potentiel fare, sikkert mod faren, ikke bare lugt.
 • Forme kan være. Find ud af om formen er en del af problemet.
 • Nogle deodoranter og rum-luftfriskere er meget brandfarlige, når de udsættes for varme eller ild, så holde øje, før du bruger dem.
 • Chlordioxid er et irritationsmoment. Hvis du bruger chlordioxid, luft rummet ud, før besætter det. Eller holde døren lukket, hvis du desodorisering et skab.