Wkidk

Sådan ilægges en opvaskemaskine

Indlæsning af en opvaskemaskine er ikke svært, men lægger det ordentligt kan hjælpe dine retter kommer ud renere. Det kan også spare energi og tid.

Steps

Sådan ilægges en opvaskemaskine. Skrab de store fødeemner off af retterne og i skraldespanden eller renovationsafgifter.
Sådan ilægges en opvaskemaskine. Skrab de store fødeemner off af retterne og i skraldespanden eller renovationsafgifter.
 1. 1
  Skrab de store fødeemner off af retterne og i skraldespanden eller renovationsafgifter. Definitely fjerne ting som knogler, majskolber, frø, og skræller, etc.
  • Gaflen eller papirserviet anvendes, når spiser bør være nok til at få de store partikler fra, men hvis du har en masse at gøre, kan en børste eller gummi spatel hjælpe, også.
 2. 2
  Mindre partikler, ligesom riskorn, kan eller ikke kan komme ud i opvaskemaskinen. Hvis dit rene retter kommer ud med lejlighedsvise riskorn stukket dem, kan du fjerne det efter den kendsgerning, og gøre et punkt at gøre et bedre stykke arbejde med at skrabe næste gang.
 3. 3
  Forskyl, men kun hvis det er nødvendigt ikke alle opvaskemaskiner kræver, at retterne skal skylles inden ilægning. Nogle opvaskemaskiner og husholdningsformål rent faktisk gør et bedre stykke arbejde, hvis de har noget at fjerne. Hvis dine retter ikke kommer ud ren, selv om, du prøve at gøre et bedre stykke arbejde forud rinsing.If Skålene kommer til at sidde i opvaskemaskinen for en stund, før du starter den cyklus, er det bedst at skylle dem.
  • Det er nemmest at pre-skyl straks efter du har brugt et fad, før fødevarer tørrer på og hærder.
 4. 4
  Brug varmt sæbevand og en neglebørste når det er nødvendigt at fjerne fast på fødevarer. Igen, kun gøre dette, hvis din opvaskemaskine synes at behøve det. Opvaskemaskiner virkelig opvasken.
 5. 5
  Lær som du bruger din opvaskemaskine hvad der generelt kommer ud og hvad der ikke gør. Proteiner såsom æg og ost; kogte-eller bagt-på fødevarer og stivelse, der er tørret ind på fadet ofte kræver ekstra opmærksomhed. Fyld disse elementer med varmt sæbevand og lad dem suge før du lægger dem i opvaskemaskinen.
 6. 6
  Den opvaskemiddel kan gøre så meget forskel på, hvor meget pre-skylning du nødt til at gøre som opvaskemaskinen, og det er jo nemmere ting at erstatte. Læs anmeldelser eller blot prøve andre mærker, når du kører ud for at finde en, der virker bedst for dig.
 7. 7
  Sæt pladerne i hakkerne i den nederste del af opvaskemaskinen. Face dem mod midten, og hvis de læne overhovedet læne dem indad og nedad. Prøv at holde alle overflader adskilt og har adgang til strøm af vand fra sprøjter.
 8. 8
  Placer kopper, briller og skåle i den øverste del af opvaskemaskinen. Stak skåle pænt på en skråning, så vaskevandet kan nå inde i skålen, og så de vil dræne.
 9. 9
  Placer tupperware og andre plastemner på toppen rack. Fordi varmelegemet i de fleste opvaskemaskiner er nederst, placere plastemner i bunden rack kunne få dem til at smelte eller slå sig.
 10. 10
  Placer de forskellige gryder og pander åben nedad i den nederste del af opvaskemaskinen.
 11. 11
  Load bestikkurven.
  • Knive, gafler og skeer i bestikkurven, håndtag ned. Advarsel: Spidse knive placeret oprejst i bestikkurven kan være en fare. Overvej om disse poster ned på den øverste kurv.
  • Fordel bestikket løst, og placere snavsede overflader skeer og gafler fra hinanden, så vandet kan nå dem.
  • Lange stykker bestik kan blokere spulearmen. Disse bør fastlægges i den øverste kurv.
  • Teskefulde bør sættes ind i en speciel ske rum, hvis tilgængelig.
 12. 12
  Lægge større betjener redskaber vandret over øverste del af opvaskemaskinen. Arranger betjener skeer med skålen nedad, så vandet ikke samler i dem.
  • Må ikke vaskes god madlavning i opvaskemaskinen. Skarpe knive er ofte sløvet af vask ved at gnide mod andre elementer. Vask gode knive i hånden, især hvis de har træ håndtag.
 13. 13
  Bland op forskellige former for redskaber i redskabet kurve til at forhindre flere af de samme element fra yngler i hinanden og blokerer vandet.
 14. 14
  Placer skærebrætter på selve ydersiden af den nederste del af opvaskemaskinen, hvis de ikke vil passe ind i de slots, der er udpeget til tallerkener. Det kan være bedre at bare hånd vaske dine skærebrætter selv da varmen som opvaskemaskinen ofte slår sig skærebrætter.
 15. 15
  Fyld soap container på den nederste del af opvaskemaskinen eller opvaskemaskinens dør med pulveriseret opvaskemiddel. Fyld til den udpegede linje.
  • Hvis du bruger pille-style vaskemiddel, skal du blot bruge en pellet.
  • Fyld sæbe beholder med døren, først. Det er timet til at åbne efter opvaskemaskinen gør nogle pre-skylning til at blødgøre op snavs på egen hånd.
 16. 16
  Påfyldning af anden sæbe beholder (ofte en åben) måske ikke nødvendigt. Opvaskemaskinen producent og vaskemiddel virksomheder normalt anbefale det, men hvis dine resultater er tilfredsstillende, uden at det, spare dig selv den ekstra vaskemiddel. Eller fylde anden kop kun, hvis retter er meget beskidt. Prøv det på begge måder.
 17. 17
  Hvis din opvaskemaskine har en funktion for en afspændingsmiddel som "jet-dry" eller eddike, fylde med skyllemiddel til udpegede linie. Dette vil bidrage til at mindske vand pletter, især hvis du har hårdt vand. Afspændingsmiddel må ikke brug for genopfyldning hver gang du kører opvaskemaskinen, men gør top det fra hver par uger til en måned, eller efter brugsanvisningen.
  • Nogle opvaskemiddel har afspændingsmiddel i det. Læse etiketten.
  • Hvis du har en afkalker, eller hvis dit vand er rimelig blødt til at begynde med, kan du opleve, at afspændingsmiddel er unødvendig.
 18. 18
  Sørg breakables ikke rører hinanden, fordi de retter, kan vibrere under vaskecyklusser.
 19. 19
  Check før hver kørsel, at spinning arme kan dreje frit, og at der ikke er noget obstruerer rør eller sprøjter. Sørg også for, at vaskemiddel cups kan åbnes helt.
 20. 20
  Kør renovationsafgifter, før du kører din opvaskemaskine. Opvaskemaskiner ofte løbe ind i samme rør som vask, så det er vigtigt at røret være klar. Hvis du ikke har en renovationsafgifter, montere et filter i sink hjerneflugt til at stoppe krummer og snavs fra akkumulere i røret.
 21. 21
  , Fange denne vand i en beholder og bruge det til vandplanter.]] Kør varmt vand i vasken, indtil vandet kommer ud af hanen er varm. Opvaskemaskiner kan opvarme vandet lidt, men de arbejder som regel bedst, når vandet begynder varmt. Hvis vandet er knappe, køre vand i en beholder og bruge det til vandplanter.
 22. 22
  Luk døren til opvaskemaskinen og start opvaskemaskine, ved hjælp af vejledningen til netop din opvaskemaskine. Generelt skal du vælge en cyklus og fuldt lukke og låse døren.

Tips

 • Fyld opvaskemaskinen som du går. Få har for vane at sætte din parabol ned i opvaskemaskinen, i stedet for vasken.
 • Vælg den lufttørre cyklus at spare energi. Hvis dine retter ikke er helt tørre ved slutningen af ​​cyklussen, lade døren stå åben eller delvis åben for et stykke tid, før du læsse.
 • Nogle opvaskemaskiner har ikke sprøjter eller arme under toppen rack. Hvis din opvaskemaskine ikke synes at få indersiden af dine briller og andre emner på øverste hylde ren, se om store emner i den nederste rack blokerer mest vandet fra armen under bunden rack. Vand går gennem pladerne meget lettere end en stor gryde eller skål.
 • Sørg for at din vandvarmer er ved den rigtige temperatur, generelt ca 120F. Vand for varmt affald energi, mens vand, der er ikke varmt nok til ikke vil rense retter godt.
 • Placer tilsvarende størrelse tallerkner i nærheden af ​​hinanden for nem aflæsning.
 • For energieffektivitet køre den korteste cyklus, der effektivt renser dine retter. "Pot-skrubber" og tunge cykler behøver kun bruges med de mest beskidte parabol belastninger. Kør fuld (men ikke over-fuld) belastninger.
 • Kør fuld last. Kørsel af en fuld belastning i opvaskemaskinen kan spare vand i forhold til opvask i hånden, især hvis du ikke overdrive det på den præ-skylning.
 • Losse opvaskemaskinen straks efter at have kørt det eller så snart det er praktisk, så der er ingen undskyldning for stabling snavset service i vasken.
 • For bedste rengøring bør redskaber placeres i kurven håndtaget ned (det er hvordan restauranter gør det).
 • Opbevar pulveriserede vaskemidler på et tørt sted, indtil de er klar til brug.
 • Sørg for at dit vandet begynder varmt nok. Indstil termostaten på din vandvarmer til 120F. Vand, der er køligere end dette vil ikke gøre et godt stykke arbejde rengøring. Vand, der er varmere kan skolde.

Advarsler

 • Håndvask træ elementer og dem med træ håndtag.
 • Undgå at lægge aluminium, sølv, sølvplet og andre reaktive metaller i opvaskemaskinen. Deres overflade korroderer og plette.
 • Brug kun opvaskemiddel i opvaskemaskinen. Brug ikke opvaskemiddel eller opvaskemiddel.
 • Sørg kniv tips og gafler er pegede ned for at undgå uheld stikker sig selv.
 • Overvej håndvask sarte krystal og vinglas. Hvis du lægger dem i opvaskemaskinen, være sikker på de er placeret, så de ikke kan rasle mod andre retter eller glas, da de har tendens til at bryde.
 • Fyld ikke sæbebeholder forbi udpegede linie.
 • Placer ikke elementer større end højden på den nederste sektion i opvaskemaskinen. Dette vil medføre vanskeligheder med at åbne opvaskemaskinen, når vasketøjet er færdig.