Wkidk

Hvordan til at dræbe lopper og flåter i dit hjem

Hvordan til at dræbe lopper og flåter i dit hjem. Dette er en informativ artikel om hvordan man dræber lopper og hvordan man slippe af med lopper og flåter i dit hjem. Begynd at dræbe lopper og flåter i dit hjem nu! lære de 7 nemme trin til at slippe af med lopper og flåter i dit hjem nu.... lære mere her:

Steps

Hvordan til at dræbe lopper og flåter i dit hjem. Hvis din kat ikke er blevet ordentligt behandlet mod lopper og bringer dig lopper og flåter i dit hjem, du har et voksende problem med loppeangreb.
Hvordan til at dræbe lopper og flåter i dit hjem. Hvis din kat ikke er blevet ordentligt behandlet mod lopper og bringer dig lopper og flåter i dit hjem, du har et voksende problem med loppeangreb.
 1. 1
  Hvis din kat ikke er blevet ordentligt behandlet mod lopper og bringer dig lopper og flåter i dit hjem, du har et voksende problem med loppeangreb. Lopper og flåter er hurtige avlere. Så du er nødt til at begynde Killing kat lopper og flåter i dit hjem hurtigt. At slippe af lopper og flåter, skal du gøre følgende:
 2. 2
  Hold din kat væk fra dig. Hvis du lige har opdaget eksistensen af ​​lopper og flåter på dine katte, så karantæne din kat eller katte til en bestemt plads. Dette skal gøres for at alle katte lopper og flåter at bo i ét rum, og undgå at sprede sig til resten af ​​huset. Du vil blive dræbe lopper og flåter og ikke ønsker nye hoppe fra din kat eller på din kat til at fortsætte din loppeangreb.
 3. 3
  Vask din kat i en anti loppe bad. Enten med loppe shampoo eller med andre loppe løsninger som jeg vil nævne nedenfor.
 4. 4
  Dawn opvask sæbe vil dræbe alle lopper og flåter på katte. Bath din kat for at slippe af lopper og flåter på katte.
 5. 5
  Salt er meningen at dræbe lopper og flåter på katte, så giver det en go!
 6. 6
  Hvis lopper og flåter invadere resten af dit hjem, vil dette medføre en loppeangreb, og du kan være nødvendigt at loppe-bombe dit hjem eller endda kalde på nogle loppe exterminators til at udføre opgaven.
 7. 7
  Sørg for at du støvsuge hele dit hjem for at slippe af med eventuelle lopper og flåter, der kan være gennemsøgning på gulve eller møbler.
 8. 8
  Lopper og flåter meste lide at gemme sig i møbler og tæpper samt på katte og hunde.
 9. 9
  Brug en loppe og kryds spray, det er tilrådeligt at bruge loppe og kryds frastødende at dræbe lopper i dit hus.
 10. 10
  En god loppe og krydse spray vil slippe af eventuelle gemmer lopper og flåter.
 11. 11
  Naturlig loppe-og tick kontrolarbejde tider lige så god som kommercielle loppe mordere gør. Hvis du er miljøbevidste eller ikke kan lide at bruge pesticider, kan du overveje at bruge en naturlig loppe og kryds kontrol sprays.
 12. 12
  Sørg for at rengøre og sprøjte dit soveværelse og andre rum meget godt. Alle garderobeskabe skal vaskes grundigt og kontrolleres.
 13. 13
  Hvis loppe-og / eller flåtangreb er dårligt, du måske nødt til at loppe-bombe dit hjem.
 14. 14
  Rens og ryste tæpper fra lopper og flåter. Lopper kan skjule sig i eller under tæpper og måtter. Hvis du har nogen tæpper eller tæpper, så ryst dem alle udenfor, og støvsug dem så godt. Behandle dem med en anti-loppe shampoo eller en loppe behandling for tæppe løsning.
 15. 15
  Skyl og desinficere alt dit tøj lange og godt, at ingen lopper eller flåter gemmer sig inde i dem så ofte er tilfældet. Du kan også vælge at sprøjte dit tøj i tilfælde af kattens lopper har plantet deres loppe larver inde i dem.
 16. 16
  Sted bamser eller legetøj, efter at de er tørre i en lufttæt pose i mindst 5 dage til 2 uger.
 17. 17
  Gentag trin 1-5 efter et par dage.

Tips

 • Når du bruger kommercielle loppe og kryds killer spray eller loppepulver, så sørg for at ventilere dit hjem ordentligt og ikke ånde i den gift eller få det på din mad. Luk mad containere og en gang gjort, rense ud overflader, du bruger til at spise eller tilberede måltider fra potentiel loppe killer rester.

Advarsler

 • Pas at holde sæben ud af de katte øjne og ansigt!
 • Pas at holde saltet ude af dine katte øjne og ansigt også!