Wkidk

Hvordan til at dræbe lopper med daggry dishsoap

Lopper er skadedyr, der formerer sig hurtigt, hvis de ikke behandles ordentligt. De fleste behandlinger til at dræbe af lopper og deres larver er uhyre pebret. Virkeligheden er, vi elsker vores kæledyr, og vi ønsker at beholde dem, men vi kunne leve uden lopper. Hvis du kun har lopper på dit kæledyr (kat eller hund), kan du løse problemet på ingen tid med opvaskemiddel.

Steps

Hvordan til at dræbe lopper med daggry dishsoap. Skyl kæledyr, når du ser døde lopper.
Hvordan til at dræbe lopper med daggry dishsoap. Skyl kæledyr, når du ser døde lopper.

Til hunde

 1. 1
  Mærket af dishsoap. For hunde og andre kæledyr, der kan bades sikkert, bliver du nødt Dawn opvaskemiddel. Brug Dawn anbefales, fordi det virker bedst for at dræbe lopper, hvor andre mærker er muligvis ikke, og det er den sikreste for dit kæledyr.
 2. 2
  Forbered badet. Næste det eneste du behøver at gøre er at forberede den varme (ikke hot!) Bad for dit kæledyr. Bare køre vand nok, og derefter sætte ham eller hende i karbad eller bruge en vandslange udendørs, hvis det er nødvendigt.
 3. 3
  Soak kæledyr. Brug en aftagelig brusehoved, kop eller en vandslange / studs til fuldt suge kæledyr i vand være forsigtig ikke at komme i øjnene, da det kan irritere.
 4. 4
  Anvend dishsoap. Skumme kæledyr med masser af Dawn opvaskemiddel. Du bliver nødt til at bruge flere minutter skrubbe ham eller hende, mere afhængigt af sværhedsgraden af ​​lopper. Være blid, mens skrubbe men du bliver nødt til at skrubbe godt at komme til huden, hvor lopper vil skjule. At have et kæledyr børste på hånden kan være nyttigt, når at få dybt i håret.
 5. 5
  Skyl kæledyr, når du ser døde lopper. Når du begynder at se lopper falde ind i karret, skal du skylle kæledyr at slippe af med de døde lopper og komme til live dem. Dybest set, skal du skylle og gentag ligesom du ville gøre, hvis du var vaske olie ud af dit eget hår.
 6. 6
  Fortsæt. Skrub indtil du ser ingen lopper i karbad, når du skyller. Dette kan tage et par minutter.
 7. 7
  De kører til hovedet. Husk, at lopper vil køre til hovedet og ansigt at skjule. Det betyder, at du vil sandsynligvis nødt til at tilføje en lille dråbe opvaskemiddel og skyl. Du kan hente dem væk fra ansigtet, som du ser dem, så du ikke får vand og sæbe i øjnene.

Til katte

 1. 1
  Den anden metode. Til kæledyr, der ikke kan bade, såsom katte, tage en skål og bland 2-3 teskefulde vaskemiddel og udfylde resten lidt over halvt fyldt med vand. Brug en ske eller gaffel til at blande godt, indtil det er boblende.
 2. 2
  Du skal bruge en "loppe kam." Du kan købe disse på Walmart for en dollar i PET afsnit. De er lille kamme, som du bruger til at børste håret og det fangster lopper i børster.
 3. 3
  Børst kæledyr. Pensl kæledyr med din kam og dyp lopper i skålen med vand og opvaskemiddel. Det dræber dem øjeblikkeligt. Dette kan tage et stykke tid, men det er det værd.
 4. 4
  Fortsæt børstning indtil du ser ikke flere lopper.

Tips

 • Da lopper vil køre til hovedet og ansigtet af dit kæledyr, når du begynder at fugte dem, er det bedst at fugte og skumme op kun nakken først derefter resten af ​​dit kæledyr. Dette vil skabe en barriere for at forhindre lopper fra invaderer dit kæledyrs ansigt og ører.
 • Hvis du bemærker flere lopper inden for et par dage efter badning, blot gentage processen hver par dage (det bør ikke tage mere end dette), så brug en loppe medicin til at afslutte dem.
 • Du kan bruge en loppe creme efter loppe bad for at dræbe enhver tilovers lopper og forhindre mere sker.
 • Sætte en skål af en halv skål sæbe og halvt vand på gulvet over natten og lopper vil blive tiltrukket til sæbe og hoppe i skålen. De lopper vil blive dræbt øjeblikkeligt!
 • Det er en god idé at holde en hånd håndklæde eller køkkenrulle på hånden, når lopper sidder fast i kammen. Du kan tørre dem i skålen ved hjælp af et håndklæde.
  • Skrub dybt ind i pels, men være meget forsigtig med ikke at skrubbe for hårdt. Hvis PET græder, du skrubbe for groft.

Advarsler

 • Sørg for, at vandet ikke er for varmt eller for koldt!
 • Være meget forsigtig, når man vasker omkring øjnene. Hvis kontakt med øjnene sker, skyl med koldt vand og tør efter med et håndklæde.