Wkidk

Sådan recaulk køkkenbord, hvor den møder backsplash

Udskift forseglingen mellem laminerede overflader (ofte kaldet Formica) ved sømme, og hvor en bordplade og ryg splash mødes.

Steps

Sådan recaulk køkkenbord, hvor den møder backsplash. Fjern den eksisterende caulk.
Sådan recaulk køkkenbord, hvor den møder backsplash. Fjern den eksisterende caulk.
 1. 1
  Læs venligst alle de skridt og tips, før du begynder.
 2. 2
  Fjern den eksisterende caulk. Fjern så meget som muligt ved at trække trådene i hånden. Fjern resterende caulk med en smal klinge spartel / skraber. En plastik spartel / skraber vil minimere skrabe af færdige overflader. Gælder kun så meget pres som nødvendig for at fjerne caulk uden at beskadige overfladen.
 3. 3
  Rengør overfladen (erne). Brug et rengøringsmiddel, der kan skære igennem sæbe, men ikke skade overfladefinish. Prøv at bruge en lille mængde af fortynder eller andre renere, der tørrer med lidt eller ingen rest i et ikke synligt sted at teste for mulige skader på finish. Hvis der ikke skaden skyldes kun at bruge så meget som nødvendigt for at fjerne snavs, etc.
 4. 4
  Efterse for de-laminering. Laminater er plader af materiale, der er bundet til en base - i tilfælde af bordplader og tilbage sprøjt dette er træ eller anden type partikel eller fiberplade. Hvis vandet har fået lov til at sive ind under laminatet i længere tid end en kort tid, er der en god chance for, at laminatet ikke længere bundet til træunderlag nedenunder. Kig efter op eller nedadvendt kanter og føler for bobler eller luftlommer under laminatet. Løfter det lidt op laminatet væk fra træ underneden. Må ikke lirke. Løft kun langt nok til at tillade luftcirkulation. Forlæng ikke de-laminering ved at løfte for højt, da dette kan risikere at bryde en eksisterende obligation og den endnu laminatet selv. Vakuum, så godt du kan, for at fjerne eventuelle rester fanget mellem laminat og træ.
 5. 5
  Lad området (r) til at tørre. Dette er et meget vigtigt skridt, og jo mere tid tørre, vil bedre reparationen være. Hvis dette område er nær en vask, ville det være bedst ikke at bruge vasken, hvis muligt. At lukke for vandet kan hjælpe med at forhindre utilsigtet anvendelse i ekstreme tilfælde.
 6. 6
  Reparation de-laminerede områder. Efter at være lov til helt tørre (over natten er minimum, men 24-48 timer skal bedre), kontrollere for tegn på fugt. En køkkenrulle presses ind i de områder, og inspiceres efter at være fjernet, skal bevise, hvis vand var blevet holdt væk i løbet af tørretiden. Hvis der stadig fugtigt give ekstra tørretid eller tilføje en ventilator til at fremskynde tørringen, ellers gælder kontakt cement pr anvisningerne på beholderen. Det vil være umuligt at få kontakt cement hele vejen til det punkt, hvor en fabrik obligation eksisterer. Af denne årsag gælder cementen så langt som praktisk og tilføje ekstra på det længst punkt, du kan nå. Når du er klar til at deltage, skal du starte fra kanterne og arbejder til midten, så den ekstra cement vil blive tvunget endnu længere til fabrikken bundet point. Arbejde tilbage mod kanterne. Undersøges for bobler eller luftlommer under laminatet. Når du er tilfreds, gælder jævnt tryk på laminatet mod træet opbakning med vægte, kiler mv i løbet af natten.
 7. 7
  Fjern vægte, kiler osv. Og rengør enhver kontakt cement, der kan have leeched ud mellem laminatet og opbakning med hånden eller med plastik spartel / skraber.
 8. 8
  Maskere off område at holde caulk løbet søm. Når to overflader sammen i en vinkel, såsom en back stænk og tæller, mulighed for omkring 1/4 tommer eller mindre bredde kalfatring område på begge sider af sømmen, hvor meget er en personlig præference. Malere tape, malertape eller tape, der ikke efterlader rester vil fungere fint. Tapen påføres jævnt, således at den ønskede mængde af eksponering af både vandrette og lodrette flader fra sømmen er synlig.
 9. 9
  Klar caulk. Skær spidsen af ​​kalfatring rør (i enhver vinkel, der fungerer bedst for dig som bestemmes af din "praksis kører") for at gøre en åbning omkring lig med masken bredde. Gennembore forseglingen af ​​røret ved at indsætte en søm eller en anden tynd genstand ind i spidsen, indtil tætningen er punkteret. Mens aflaste "catch"-mekanisme (låsetappen omkring stangen ved håndtaget slutningen af ​​fugepistol eller levering af en 1/4 omgang af stangen, eller som nogensinde måde din pistol opererer) trækker stangen så langt ud af pistolen, som det vil rejse. Indlæse caulk røret i fugepistol ved at indsætte bundende i håndtaget ende af pistolen. Tryk dyseenden i den anden ende af pistolen. Klem på aftrækkeren, indtil trykket er mærkes på aftrækkeren. Langsomt klemme aftrækkeren mens du ser for caulk at blive synlig ved udgangen af ​​dysen. Stop klemme så snart det ser ud. Har en papirserviet eller klud klar til enhver overskydende caulk, der fortsat vil langsomt sive ud. Øjeblikkeligt stoppe denne langsomme siver kan opnås ved at aflaste trykket på stangen ved pistolen - slip "fangst" af stangen som beskrevet ovenfor.
 10. 10
  Anvend caulk. Kør en perle af caulk direkte over sømmen. Ved at give konstant tryk på caulk pistol aftrækkeren og bevæger sig langs sømmen med en konstant hastighed på samme tid, bør acceptable resultater opnås. Arbejde på områder, der ikke er større end 3-4 meter ad gangen. "Tool" perlen med kile værktøj følger med nogle mærker af caulk, en ispind pind eller vinyl handske finger vil også arbejde. En nøgne finger dog våd med spyt synes at virke bedst og er den måde det er gjort oftest i marken. Tooling er gjort af to grunde: det tvinger perlen i sømmen ugyldig, og det giver en glat perle overflade, der gør rengøringen nemmere. Start i den ene ende, skal du trykke på værktøj eller finger i perlen og tør jævnt mod den modsatte ende. Tør bebyggede overskydende caulk fra din finger eller værktøj efter behov med køkkenrulle eller klude, og re-våd finger før gentagelse. Når "værktøjs" caulk arbejder kanten af caulk nær båndet kanter nærmest sømmen at være så tynd som muligt, hvilket efterlader hovedparten af caulk direkte over sømmen. Tool caulk indtil tilfreds med udseendet. Gentag for hver yderligere 3 - 4 fods længder indtil komplet. Må ikke arbejde for stort et område eller spilde for meget tid, som efter caulk begynder at "skin over" værktøj vil være vanskeligt, og resultere i rynker overfladen.
 11. 11
  Fyld sømme mellem laminat sektioner, såsom hvor bordplade eller ryg splash kræves mere end ét stykke laminat. Påfør tyndt perle direkte over sømme og tryk fast på som du tørre ind søm med våd finger. Gør dette flere gange for at sikre caulk har gennemsyret rummet mellem sektioner for at forhindre vand i at trænge ind. Tør overskydende caulk på overfladen af ​​laminatet med en fugtig papirserviet eller klude.
 12. 12
  Fjern tape. Kontroller caulk på overfladen af ​​båndet for at sikre, at det ikke længere er våd. Caulk på overfladen af ​​båndet bør være af minimal tykkelse - næsten gennemsigtig på kanten båndets kant. Omhyggeligt og langsomt løfte båndet fra laminatet. Det skal komme op i ét stykke, og der bør ikke være nogen våd caulk at bygge bro mellem båndet og laminat som den løftes væk. Hvis der er, give mere tørretid før reattempting. Jo tyndere caulk er på bånd kant, jo bedre bliver resultaterne være.
 13. 13
  Lad caulk til fuldt helbrede som pr fabrikantens anvisninger, før rengøring osv.

Tips

 • Mange caulks fås i farver. Må ikke nøjes med hvid eller klar, medmindre det er hvad du ønsker. De "store kasse" butikker har som regel de bedste valg.
 • Hvis du aldrig har arbejdet med caulk før, praksis skrot før tackle din counter eller synke. Lær "føler" af de værktøjer, og hvordan tryk og på de værktøjer ændre output og funktion. Prøv at køre perler af caulk med en spids skåret ved 45 grader, men har spidsen orienterede forskellige måder at se den resulterende perle. Prøv en perle med et lige snit tip. Brug spidsen vinkel og retning, som du føler dig mest komfortable. Det er bedre at lave fejl her, end i dit køkken eller bad.
 • Overvej at bruge den lille (6 ounce eller deromkring) rør af caulk til mindre opgaver. De store rør bør anvendes på en gang, da de sjældent vare meget længe efter åbning første selv når recapped. Det lille rør har den fordel af evnen til at komme ind i snævre steder at større fugepistol ikke kan nå.
 • Mens 100% silikone caulk er ekstremt slidstærkt, er der andre typer med forskellige formuleringer. Hver type har sin egen liste over fordele og ulemper.

Ting du behøver

 • Time. Den prep tid (rengøring og tørretid specifikt) ofte er betydeligt større end det faktiske reparationstid. Må ikke haste igennem disse trin.
 • Høj kvalitet caulk. Anvendelse af 100% silikone caulk generelt står op bedst, men det kan ikke holde sig til nogle materialer. Test vedhæftning kvaliteter hvis du er usikker. Også forskellige producenter angiver programmet på hvert rør, hvis stand til at bestemme - spørg butikken degnen for anbefalinger. Caulk er tilgængelige i større rør, der kræver en billig "pistol", der tvinger produktet ud og små rør, der er afhængige af hånden pres for at presse produktet ud. Den håndholdte rør er perfekt til mindre opgaver - og komme ind i snævre rum (mellem vask og ryg splash).
 • Fugepistol. Hvis bruger lille håndholdt rør af caulk, vil pistolen ikke være nødvendig.
 • Spartel / skraber (plastik er stærkt anbefales). Køb en kniv / skraber smal nok til at passe i områder med lidt plads (mellem back plask og sink). Plastværktøjer er ønskelige, fordi de er mindre tilbøjelige til at beskadige lakerede flader og de kan være "custom" trimmes let at passe ind i snævre områder.
 • Papir håndklæder / klude til oprydning.
 • Rengøringsmiddel. Helst noget, der har lidt vand indhold eller tørrer med ringe eller ingen rester. En lav sæbeopløsning kan anvendes, hvis tilstrækkelig tørretid er tilvejebragt.
 • Kontakt cement.