Wkidk

Sådan oplades et hjem klimaanlægget

En af de dyreste elementer på din el-regning i områder med varme somre er omkostningerne ved at drive en central klimaanlægget. Hvis din enhed ikke har den korrekte mængde kølemiddel, kan denne udgift være endnu højere. Her er nogle skridt til at hjælpe dig oplade dit hjem centrale klimaanlæg.

Steps

Sådan oplades et hjem klimaanlægget. Vide, hvad det er lovligt for en licensfri boligejer at gøre til deres eget udstyr.
Sådan oplades et hjem klimaanlægget. Vide, hvad det er lovligt for en licensfri boligejer at gøre til deres eget udstyr.

Forstå love vedrørende arbejder på et klimaanlæg

 1. 1
  Vide, hvad det er lovligt for en licensfri boligejer at gøre til deres eget udstyr. Der er ikke nogen national eller føderal lov, der regulerer, hvad en privat borger kan gøre med deres egen klimaanlægget. Der er dog love, der kræver professionelle certificering af US Environmental Protection Administration og statslige og lokale regler for licenser og professionelle standarder for personer, gør dette arbejde.
 2. 2
  Forstå, at et køleanlæg levering selskab ikke vil sælge kølemidler eller andre regulerede forsyninger til uautoriserede personer. Du kan finde en kilde på nettet, på websteder som Craigslist og eBay, men det faktiske køb kan stadig være ulovligt.
 3. 3
  Må ikke arbejde på andre individers klimaanlæg for at betale, hvis du er uden licens, kan du blive pålagt en bøde eller står andre juridiske tiltag for at gøre det.

Kontroller af systemet

 1. 1
  Udfør rutinemæssig vedligeholdelse først. Før du oplade din AC, er det meget vigtigt, at du udfører standard vedligeholdelse på den.
  • Udskift luftfilteret
  • Rengør fordamper og kondensator spoler-hvis noget af det ovenstående er snavsede, kan det medføre symptomer, der ligner en enhed, der er lav på kølemiddel. Hvis kølemiddel tilsættes under disse betingelser, kan enheden blive beskadiget.
 2. 2
  Kontrollér for eventuelle forhindringer, herunder opbygning af snavs på luft handler blæser, og sørg for kondensatorventilatoren fungerer korrekt. Disse skal bevæge sig tilstrækkelig luft gennem deres respektive spoler til effektivt at håndtere den producerede varme (fjernet fra dit hjem interiør) ved at klimaanlægget drift.
 3. 3
  Foretage en grundig inspektion af de øvrige komponenter i dit system. Manglende isolering, utætte rør-work samlinger, dårlige elektriske forbindelser, og andre mindre problemer vil ikke ændre kølemiddel kravene i din klimaanlæg, men de kan reducere effektiviteten af ​​systemet.

Bestemme, hvad du har brug for

 1. 1
  Bestem den type kølemiddel, du har brug for AC-systemet. Dette kan gøres ved at konsultere udstyrets drift vejledning, ofte fundet inde i elektrisk kontrol boks eller luft handleren enheden. Mange systemer har også en etiket på apparatets kabinet, der vil have producentens specifikationer. Kølemidler almindeligvis anvendes i forholdsvis moderne systemer er R-22 (HCFC-22) og R410A, der sælges under navne som SUVA410A og Puron. Dette er vigtigt for at sikre, at du får den rigtige type kølemiddel og den korrekte opladning manifold sæt til opladning.
 2. 2
  Afgøre, hvilken type opladning tilslutninger dit system er udstyret med. Normale omvendte flare Schraderventil forbindelser kan udstyres med lynkoblingsprodukter adaptere til at mindske tabet af kølemiddel under forbinder processen, og de ​​vil mindske risikoen for skader fra flydende kølemiddel kontakter din hud i processen. Hvilken nogensinde forbindelse, du bruger, forstå, at selv med et system slukket, kølemidlet er under højt tryk, og det er farligt.
 3. 3
  Vend din klimaanlægget ud på termostaten. Termostaten og dets forbundne kredsløb er on / off kontakt til dit system. Du vil blive slukke for strømmen til selve enheden i næste trin, men du ønsker at starte og stoppe anlægget ved hjælp af termostaten, ikke afbryde, da det ikke er det afbryder er konstrueret til.
 4. 4
  Sluk for strømmen på dit klimaanlæg. Den udvendige enhed skal være udstyret med en smeltet afbryde eller afbryder placeret i nærheden af ​​enheden. Tag sikringerne eller slå afbryderen fra, før du fortsætter.
  • Med AC enheden slukket, hook op målerne i henhold til vejledningen. Dette vil være med lavtrykssiden (den lille slange / blå slange) på målere og højtrykssiden af ​​systemet (den røde slange). Ældre manifold gauges kan ikke have farvekodede slanger, normalt den lavtryks gauge og stik er til venstre står måleren, det høje tryk på højre, og udbuddet slange, som er forbundet til din kølemiddel tank, evakuering pumpe, eller andet vedhæftet fil, er i midten.
  • Med målerne hooked op, tænde for AC og vente 15 minutter på, at systemet stabilisere sig.
 5. 5
  Tag en måling på målerne. Den blå gauge burde have droppet, hvis systemet skal genoplades.
  • For at verificere dette, skal du bruge en temperaturmåler med en sonde fastgjort til lavtrykssiden - eller returnere line-som er den største af de to linjer.
  • Genoplad hvis temperaturer på den blå gauge ikke svarer til det antal anbefalede i udstyret fabrikantens specifikationer.
  • Bruge sitet glas. En anden måde at afgøre, om dit system har brug for opladning er at bruge sitet glas på enheden. Mange boliger er ikke udstyret med webstedet briller, men hvis din enhed har en, vil det være på ydersiden af ​​enheden på returledningen mellem inline tørretumbler og kompressoren.
   • Når du har fundet skueglasset og rengøres visningen havnen, se på det, mens enheden kører. Se om der er bobler blandet med flydende kølemiddel. Et opladet AC enhed vil være fri for bobler. Du er nødt til at genoplade enheden, hvis der er bobler blandet med flydende kølemiddel. Bemærk, at på en enhed, der er blevet forkert opladet, kan bobler skyldes luft eller fugt fanget i hermetisk lukkede kølemiddelsystemet.

Genoplad din AC

 1. 1
  Tag følgende trin. For at genoplade kølemidlet i din klimaanlægget, først lukke din AC enhed, og følg derefter nedenstående trin:
 2. 2
  Fastgør slangerne fra gauge manifold til dit systems trykporte.
  • Det lave tryk slange er normalt blå og er forbundet til sugeledningen-den større af de to rør.
  • Højtryksslangen er generelt rød og er forbundet til den flydende linje, som er den mindste af de to rør.
 3. 3
  Slå AC. Lad den køre i mindst 15 minutter, så systemet kan nå steady-state drift.
 4. 4
  Kontroller temperaturer. Dette vil give dig en sammenlignende analyse af, hvordan systemet fungerer, med følgende mål:
  • Udetemperaturen
  • Afkastet lufttemperatur på ovnen / luft handleren
  • Sugeledningen temperatur
  • Den væskeledningstemperaturen
  • Nyere enheder vil normalt have en mærkat i elektriske dæksel med specifikke instruktioner til din enhed. Det vil typisk fortælle dig at måle overhedning eller sub-køling. Det vil også give dig et diagram, der har værdier for overhedning eller underafkøling for en given udetemperatur.
 5. 5
  Bestem din doseringsanordning. Kontroller opladningen diagrammet i enheden for at afgøre, hvilken type måleudstyret dit system bruger. Det vil enten være en termostatisk ekspansionsventil eller en drøvling åbning.
  • Hvis dit system bruger en termostatisk ekspansionsventil (TXV), skal du bruge følgende værdier:
   • Systemet overhedning: 18 ° F (-7 ° C)
   • System sub-køling: 25 ° F (-4 ° C)
  • Hvis dit system bruger en begrænser, kan du bruge tabellen nedenfor som en vejledning. Den indeholder anbefalede overhedning værdier for givne indendørs og udendørs luft temps:
  • For at finde den ønskede overhedning værdi, tegne en linje fra luften udenfor temperaturen ned til afkastet lufttemperatur. Værdien i denne række / søjle er den ønskede overhedning temperatur.
 6. 6
  Kontroller for lækager. Hvis prøverne viser, at kølemiddel er påkrævet, tjek for tegn på lækager og reparere dem. Utætheder kan typisk findes omkring ingen samlinger eller forbindelser:
  • Svejsede eller loddesamling
  • Trykporte
  • Gevind slangekonnektorer
  • Ethvert sted, hvor kølemiddelrørene kan vibrere eller gnide mod enheden chassis eller andre komponenter.
 7. 7
  Slut opladning eller levering slangen fra din manifold til kølemidlet beholder med beholderen i en oprejst position. Tip ikke kølemiddel beholder, da dette vil indføre flydende kølemiddel ind i sugesiden af ​​kompressoren, og kan resultere i beskadigelse af enheden.
 8. 8
  Tilføj kølemiddel. Langsomt, og i små mængder, introducere kølemiddel i sugeledningen af ​​systemet, og tillade 5 til 10 minutter for systemet at stabilisere mellem tilsætning af kølemiddel. Ved opladning af et nyt system, eller genopladning et evakueret system er kølemidlet tilsættes efter vægt, efter det system specifikationer, men trimning en enhed, eller tilføje til en eksisterende kølemiddelfyldning, er mindre præcist.
  • Kontrollér tryk og temperaturmålinger, og afgøre, om mere kølemiddel er nødvendig. Gentag indtil alt ser normalt.
 9. 9
  Overhold en komplet køling cyklus. Når AC har gennemført en cyklus, skal du slukke for strømmen til enheden, og fjern målere.

Tips

 • Sub-køling er varme fjernes fra kølemidlet, der forårsager temperaturen af ​​kølemidlet til at gå under sit mætning temperatur. At finde det, trække væskeledningstemperaturen fra det høje trykmåler temperatur. For at øge sub-afkøling tilsættes kølemiddel, og for at formindske sub-køling, fjerne kølemiddel.
 • Overhedning tilførte varme til kølemidlet, hvorved temperaturen af ​​kølemidlet til at stige over dets mætningstemperatur. For at finde det, trække det lave trykmåler temperatur læsning fra sugeledningen temperatur. Tilføj kølervæske at falde overhedning eller fjerne kølervæske for at øge overhedning.
 • Udgifterne til de mangfoldige målere og kølemiddel dunk kan være dyrere end at vælge en VVS-tekniker tjeneste opkald.

Advarsler

 • Du skal være opmærksom på, at hvis din AC enhed bruger CFC type kølemiddel, skal du bruge en autoriseret AC tekniker til at genoplade systemet i Europa. Det er imod loven i USA for nogen ikke licens til at købe eller bruge ozonnedbrydende CFC-eller HCFC-kølemidler.
 • Genopladning er ikke for alle-og i mange tilfælde. Ulovligt at gøre, hvis du ikke er licenseret
 • Oplad ikke AC enheder, når udetemperaturen er under 55 ° F (12 ° C)
 • Bland ikke kølemiddel-typer. Dette forårsager skade på AC-system.

Ting du behøver

 • Tænger
 • Manifold manometer for kølemidlet nødvendig
 • Korrekt kølemiddel
 • Temperaturmåler med sonde
 • Sikkerhedsudstyr til beskyttelse af øjne og hænder i tilfælde kølemidlet udluftes under processen