Wkidk

Sådan spares der energi i dit hjem

Bekymret over energileverandører forbrug af fossile brændstoffer? Vil du se et par mere bucks i banken ved udgangen af ​​hver måned? Uanset dine grunde, skære ned på dit energiforbrug derhjemme har meget få ulemper. For at spare energi i dit hjem, kan du prøve disse tips og teknikker.

Steps

Sådan spares der energi i dit hjem. Skru ned for termostaten.
Sådan spares der energi i dit hjem. Skru ned for termostaten.

Reducer dit forbrug

 1. 1
  Skru ned for termostaten. Dreje din termostat ned ved blot 1 grad kan reducere dit energiforbrug med over 5%. Du vil ikke engang se forskellen i stuetemperatur. På samme notat, ikke varme rum, når du ikke bruger dem.
 2. 2
  Reducer varmtvandstemperaturen. Dit varme vand termostat behøver ikke være højere end 60 grader (140 grader Fahrenheit). Enhver højere, og du vil kun blive blande det med koldt vand for at køle det ned igen til brug.
  • Giv din kedel regelmæssige checkups, især hvis du har haft det i et par år.
 3. 3
  Vask økonomisk. Kun bruge vaskemaskinen, når du har samlet en fuld last. Hvis du skal vaske en delvis belastning, brug økonomien eller halv belastning indstilling. Også moderne skiver arbejde lige så effektivt ved 40 grader celsius (100 F), som de gør ved 60 (140 F), men den reducerede temperaturen vil gøre en forskel i de anvendte udtryk for energi.
  • Tørretumblere bruge en enorm mængde energi. Hvis det er muligt, hænge dit tøj på en linje i stedet. Det er bedre for dit tøj så godt.
  • Vask økonomisk gælder ikke kun for dit tøj. At tage et brusebad i stedet for karbad bruger ca 50 procent mindre energi.
 4. 4
  Genbrug vand kommer ud af hanen, der ville dræne ellers. Når du tænder for vandhanen til at vente på varmt vand, for eksempel sætte en beholder under hanen, indtil vandet er varmt nok, og derefter bruge vandet i beholderen til vandplanter eller bruge til andre formål.

Undgå energitab

 1. 1
  Forhindre træk. På en gennemsnitlig hus, er op til 50 procent af varme tabt gennem kladder. For at teste et område, blot holde håndfladen op mod en dør eller et vindue. Hvis du føler dig kold luft kommer igennem, er varm luft at undslippe. Det er simpelt at lave og kan spare dig hundredvis på dit årlige varmeregning.
  • Fit udkast excluders omkring alle udvendige døre og interiør, hvis nødvendigt.
  • Udfylde eventuelle revner eller sprækker på vinduesrammer, fodpaneler eller gulve med et fyldstof eller fugemasse.
  • Luk gardiner eller skodder efter mørkets frembrud fald til at fælde i den varme luft og undgå træk.
  • Hvis din dør har en stor crack under det, overveje at dække det med noget (nogle butikker sælger søde 'dør-crack blokkere ").
 2. 2
  Sluk apparater og belysning. Sluk eventuelle apparater, du ikke bruger, især ved at slukke lyset, når du forlader lokalet. Efterlad ikke køleskab eller fryser døre åbne længere end nødvendigt, og glem ikke, at din fryser skal være regelmæssigt for det til at køre effektivt.
  • Sluk computeren. Forlader pauseskærmen på, vil ikke spare nogen energi. Pauseskærme kan bruge mere energi, end når du bruger computeren selv og kan reducere levetiden på din skærm. I stedet aktivere display blanking funktionen til automatisk at slukke for skærmen, når computeren er inaktiv. Du kan spare 40€ -75€ pr år ved at give din computer til "vågeblus" automatisk, når du ikke bruger.
 3. 3
  Isoler. Op til en tredjedel af dit hjem opvarmning undslipper gennem taget. Forhindre dette ved at isolere. Ikke alene er det nemt at gøre, men det er også den mest omkostningseffektive energibesparelser foranstaltning, du kan gøre. Hvis du ikke allerede har det, investere i Hulmursisolering. Dette vil forhindre endnu en tredjedel af dit varme undslippe.

Udnyt energibesparende programmer og teknologier,

 1. 1
  Kig efter stipendier til rådighed til at hjælpe med at gøre dit hjem. Spare energi er sådan et vitalt spørgsmål, at tilskud nu bliver mere let tilgængelige til at hjælpe dig med at træffe de nødvendige hjem forbedringer.
 2. 2
  Brug energieffektive apparater. Fra pærer til køkken varer til home entertainment udstyr, er der et væld af energieffektive apparater nu er på markedet. Utroligt, kan de bruge 50 procent mindre end andre modeller, og op til en fjerdedel mindre for pærer.
 3. 3
  Skift til miljøvenlig energi. Mange energileverandører tilbyder nu strøm fra vedvarende energikilder i stedet for forurenende fossile brændstoffer. Må din forskning for at finde ud af, hvilket firma i dit område tilbyder grøn energi.

Tips

 • Vær kreativ. Du fører en unik livsstil, hvilket betyder, at der vil være mange unikke måder, du kan spare energi. For eksempel, hvis du er en fanatiker te drinker kun koge så meget vand som du har brug for i en kedel.
 • Gør din del for at redde vores planet! Anvende vedvarende energikilder i stedet for ikke-vedvarende dem. Eksempler på vedvarende energikilder:
  • Solenergi
  • Vindenergi
  • Waves energi
 • Plug flere elektroniske enheder, der forbruger energi, når ud i en strømskinne, så du kan slukke for dem alle let, når du ikke bruger dem.
 • Efter disse skridt vil ikke kun spare dig for hundredvis i regninger, men også bidrage til at genskabe ligevægt til dit liv og til planeten. Næsten al energien leveres til vores hjem kommer fra afbrænding af fossile brændstoffer. Det frigiver enorme mængder af kuldioxid i atmosfæren, hvilket bidrager til drivhuseffekten.
 • Eksempler på ikke-vedvarende energikilder:
  • Fossile brændsler
  • Atomkraft
  • Kul