Wkidk

Sådan foretages fejlfinding af VVS problemer

Denne artikel bør hjælpe en gør-det-selv finde årsagen til almindelige VVS problemer i hjemmet. Lavt vandtryk, overdreven vandforbrug, langsom afløb, lyde eller andre problemer vedrører specifikke elementer i din VVS-system. Følgende trin kan hjælpe dig med at finde kilden til et VVS problem og beskriver nogle af de mest basale reparationer for hver type problem.

Steps

Sådan foretages fejlfinding af VVS problemer. Lyt efter dryppende lyde.
Sådan foretages fejlfinding af VVS problemer. Lyt efter dryppende lyde.

Høj vandforbrug (eller vand regninger)

 1. 1
  Lyt efter dryppende lyde. Så simpelt som dette trin kan synes, kan det blive overset i en travl, støjende hjem. Selv om en dryppende vandhane kan ikke synes at spilde betydelige mængder af vand, i løbet af dagen, hver enkelt dråbe tilføjer op til tusinder og atter tusinder af dråber eller gallon og gallon vand. Vælg et tidspunkt, hvor der er ringe eller ingen aktivitet, såsom tidligt om morgenen eller sent om natten, når huset er meget stille.
 2. 2
  Kig efter tegn på en lækage langs bunden bestyrelse vægge nær placeringen af dine VVS inventar. Rør, der indeholder vand under tryk kan blive korroderet, udvikle løse beslag eller knække på grund af frysning, så en kontinuerlig tab af vand, indtil repareret. Meldug eller mug, formørkede overflader, eller endda vandpytter kan forekomme under utætheder. Hvis problemet er inde i væggen hulrum, kan det være nødvendigt at fjerne paneler, gips eller wallboard at rette det.
  • Rør også kan svede, når koldt vand passerer gennem dem i varmere indvendige luftrum i hjemmet, og dette vand kondenserer på overfladen af rørene kan dryppe, hvilket fugtproblemer vises hvor ingen lækage eksisterer.
 3. 3
  Se under forfængelighed og dræn for dryp eller lignende beviser bemærket i det foregående trin. Brug en lommelygte til at følge den vej udsatte rør, på udkig efter dråber af vand, der vil akkumulere i nedre før slippe væk, og køre hånden langs disse rør til at føle for våde.
 4. 4
  Lyt efter lyde fra dine kommoder / badeværelser, at afgøre, om de kører på skæve intervaller, når ingen har for nylig skyllet dem. Når der er en tætning lækage i vand closet (toilet), vil tanken tømmes langsomt over en tidsperiode, indtil vandstanden falder tilstrækkeligt til svømmerventil at åbne og genopfylde det. Stikning flush ventiler og utætte pakninger på toiletter kan spilde en masse vand, da ligesom dryppende vandhaner, strømmen, selvom måske meget lille, er kontinuerlig.
  • Kontroller indblæsningsventiler på toiletter og kommoder, hvis de er utætte. Den pakning, der forsegler ventilen stamceller for en typisk stop (vandventil) sæler, når komprimeret lige nok til at "pakke off" lækageveje, men ikke så stramt, at dreje håndtaget er vanskelig. Drej pakningsmøtrikken (øverste møtrik omkring stammen) lidt med uret (bør ikke kræve mere end 1/8 omgang eller deromkring) og se om det stopper lækagen omkring stilken. # * Supply ventiler er beregnet til at blive åbnet helt eller helt lukket. Drej ventilen ved at dreje med uret håndtaget, indtil den stopper, Åbn ventilen ved at dreje håndtaget mod uret (mod uret), indtil den stopper. Lejlighedsvis, vil en meget lille lækage af en stilk stoppe hvis ventilen delvis blev åbnet og er enten helt lukket eller helt åbent.
  • Se også Hvordan at fastsætte en kørende toilet, og hvordan man fastsætte en langsom toilet.
 5. 5
  Tjek din vandmåler. Kommunale vand-systemer bruger en meter for at måle mængden af ​​brugt vand og ved at slukke alle vandhaner og apparater, der forbruger vand, vil strømmen til dit hjem ophøre. Find din vandmåler, kan du læse den viste mængde, bemærk det, og derefter vente en time eller to, og genlæse den for at se, om vandet er gået igennem det, når ingen blev brugt i dit hjem. Meget små utætheder vil ikke synes at bevæge apparatet i en kort periode, så disse vil være sværere at opdage ved hjælp af denne metode.

Dræn / affaldsproblemerne

 1. 1
  Identificer det problem, der opstår med dit afløb, specifikt den enkelte afløb, der ikke fungerer korrekt. Nogle typiske problemer er disse:
  • Langsom vask eller balje afløb.
  • Vand sikkerhedskopiering i badekaret, brusebad eller vask.
  • Våde områder i vægge eller langs gulve i rum støder op til vægge indeholdende afløbsrør.
  • Våde områder i plænen nær afløbet rørsystem.
  • Usædvanlige klukkende eller gennemstrømning lyder, når vandet er dræning.
 2. 2
  Prøv at bestemme omfanget af din "slow drain" problem. Hvis det er isoleret til kun én vask eller andet stativ, er det sandsynligvis lokaliseret til enkelte rør, der forbinder det armatur til hovedledningen. Med andre ord, hvis det kun køkkenvask afløb langsomt er problemet i vasken fælden eller afløb linje, der forbinder til de større rør, som derudover bærer vand fra andre dræn, commode, og bad karbad.
 3. 3
  Fastlægge, hvilken rute spildevandet tager at nå den vigtigste afløbsrør. Mange gange er de enkelte drænrør dirigeres selvom muren hulrum, sammenkobling til andre rør, som derefter går under gulvet og afslutte hjem til enten septisk system eller til det sanitære kloaksystem.
 4. 4
  Skyl afløbet, der ikke fungerer som det skal med meget varmt vand. Til et badeværelse eller køkkenvask, kan dette gøres ved at stoppe afløbet og fylde vasken med varmt vand fra hanen. Unstop stikket, og vandet vil løbe ind i det materiale, der tilstopper rørene, og det materiale er en rest af fedt eller greaselike affald kan det varme vand opløse den tilstrækkeligt at skylle nok af det ud rørene til at gendanne dit flow.
  • Hvis det er nødvendigt, brug en rensning af afløb, der indeholder kemikalier til at fjerne eller opløse det materiale, der er årsag til afbrydelsen. Drano eller Liquid Plummer er eksempler på kemiske produkter, der kan opløse håret, sæberester, fedt, eller andre materialer, der kan tilstoppe et afløb linje.
  • Vær forsigtig, hvis du vælger at bruge en blikkenslager s slange til at åbne en tilstoppet afløb. Disse kan være meget rodet, og kan komprimere materiale, der tilstopper rørene, hvilket gør det endnu vanskeligere at fjerne, hvis den korrekte teknik ikke anvendes.
  • Se også Sådan at rense et toilet og hvordan at rense et badekar afløb og hvordan at rense en køkkenvask.

Tips

 • Kig på dit hjem VVS-system på en analytisk måde. Normale hjem har to separate VVS-systemer, den ene er levering, der giver drikkevand til inventar i køkken, bad og tøjvask, den anden er den drain / affald, som fjerner vandet efter dets påtænkte anvendelse sammen med det affald, det kan indeholde.
 • Isolering udsatte vandrør vil hjælpe med at beskytte dem mod frost, hvilket kan forårsage rør til at sprænge, ​​da vandet udvider sig, når det fryser, lægge et enormt pres på rør.
 • Isolering varmtvandsrør vil reducere energi til at forsyne dig med varmt vand på din vask eller badekar, især i en situation, hvor en lang sigt rør er forpligtet til at levere det.
 • Lær placeringen af ​​din vandforsyning afspærring og også individuelle indblæsningsventiler så utætheder kan være midlertidigt stoppes, når de bliver opdaget, og systemet kan lukke ned for at foretage reparationer. Kommoder, toiletbord samt køkkenvaske har som regel en ventil for hver levering rør, og disse er normalt placeret på den tilstødende væg under armaturet.

Advarsler

 • Forsøg ikke en reparation, hvis du ikke er sikker på din evne. Lodning rør, der erstatter ventiler, og skiftende vandhane sæder kan være bedre at overlade til faglærte personer med rette værktøjer.
 • Oplyses om den type rør, der anvendes i dit hjem. Ældre kobberrør blev forenet med bly loddemetal, og spidsen kan udvaskes af leddene og udsætte dig for blyforgiftning, når du drikker vandet.
 • Læs etiketten omhyggeligt, hvis du bruger en kemisk rensning af afløb til rengøring tilstoppede eller langsomt dræne rør.
 • Når der er rustne rør til at reparere sørge for, at du ikke tvinge dem for meget. Det kan gøre problemet værre.