Wkidk

Sådan tætne omkring et bassin eller badekar med silikone


Lær at forsegle et bassin eller badekar ved hjælp silicium eller caulk. Denne proces silicium forsegling stopper indtrængning af vand i fuger omkring håndvaske, badekar eller brusekar.

Steps

Sådan tætne omkring et bassin eller badekar med silikone. Indlæse silicium pistol.
Sådan tætne omkring et bassin eller badekar med silikone. Indlæse silicium pistol.
 1. 1
  Forbered området. Fjern eventuelle gamle silicium fra arbejdsområdet.
  • Dette kan gøres med en hobbykniv.
  • Forureninger som olie og fedt kan forhindre silicium fra limning, så rense området grundigt med alkohol.
 2. 2
  Indlæse silicium pistol. Med en kniv, skære spidsen ved 45 grader, holder hullet forholdsvis lille. Dette vil give dig bedre kontrol over den frigivne mængde silicium. Åbningen må ikke være så stor, at en vulst ikke kan dannes, og det bør ikke være så lille, at caulk rør virker højt tryk.
  • Pop silicium segl. De fleste rør har en tynd barriere inde i røret for at forhindre caulk fra hærdning. Mange silicium pistoler har et værktøj til at gøre denne indbyggede på dem. Men hvis din ikke gør, så en lang negl eller noget lignende vil arbejde.
  • Indlæse tube silicium i pistolen.
 3. 3
  Test forsegling. Silicon tætning kan være en vanskelig opgave. Hold caulk pistol løbet papirkurven og trykke udløseren for at flytte caulk fremad, fylder spidsen. Caulk bør flyde ud, ikke sprøjte eller drop. Slip spærren at lette let tryk inde i røret. Du ønsker måske at første praksis på et prøveemne, hvis du aldrig har gjort det før. Brug hjørnet af en papkasse. Dette vil give dig en fornemmelse for pistol og satsen for silicium flow.
  • Spidsen skal være lidt over overfladen, næsten rørende. Når du begynder at trykke på aftrækkeren, se strømmen af ​​caulk. Med et konstant bevægelse, flytte caulk pistol lige langs sømmen, hvilket skaber en ensartet kugle. Før flow stopper, slip hurtigt på aftrækkeren og begynder at trykke på igen, som du fortsætter med at skabe et ensartet perle hele længden af ​​sømmen. Du må ikke stoppe, indtil du når hjørnet.
 4. 4
  Begynd at forsigtigt anvende forsegling omkring det ønskede område. For de bedste resultater, skal du holde pistolen i en 45 graders vinkel. Du ønsker at anvende caulking i en jævn og stabil måde. Vær forsigtig med ikke at anvende for meget, da det kan være vanskelig at fjerne den overskydende. Når du kommer til slutningen af ​​det område, du planlægger at forsegle derefter slippe håndtaget og give det en snuptag at fjerne eventuelle strenge.
 5. 5
  Gennemfør tætning med værktøj. Tooling er processen med at bruge din finger til at skabe et ensartet, rent bånd mellem vasken og silicium sealer. Træk forsigtigt fingeren rundt på silicium til at fuldføre forseglingen. Du kan ønske at anvende latexhandsker. Nu tør overskydende silicium fra fingeren, og lad det tørre. Når udjævning af caulk, starte i et hjørne og gå 1/2 til 3/4 på tværs. Derefter starte i det modsatte hjørne, og mødes på midten. Når møde den allerede glattes sektion, let løfte din udjævning enhed, så der ikke er en pukkel.

Tips

 • Anvend caulk godkendt til badeværelse eller køkken overflader. Der er valg i farve og pris. Silicon caulk til køkken og bad har en Meldug preventer bygget i det.
 • For at fjerne frisk silicium fra hænderne, gnid dem med en plasticpose.
 • Lad caulk at helbrede!
 • Hvis du er caulking et badekar, udfylde karbad tre fjerdedele af vejen fuld af vand for at gøre det muligt for karbad at synke, mens silicium tørrer i 24 timer. Ellers karret vil synke, når du komme ind og trækker i sømmen, der forårsager mulige langsigtede revnedannelse og brud.
 • Vask dine hænder hurtigt efter endt værktøj. Brug en blød sæbe, såsom Castille. Hvis caulking pinde, så prøv med en olie, såsom tea-tree at hjælpe med at fjerne det. Brug fugtighedscreme for at tilføje tilbage blødhed til din hud.
 • Brug blue malertape langs caulk leddene at holde silicium fra udtværing overalt (meget gerne taping trim når maleri). Du kan få en dejlig tynd perle på denne måde. Påfør perlen af ​​silikone, så våd din finger til værktøjet leddet og fjerne overskydende. Fjern tapen, så snart du kan, men sørg for, at du har fjernet så meget overskydende caulk som du kan. Efter fjernelse af tapen, udjævne kanter, der var ved siden af ​​båndet, der sikrer, at de er fjer til overfladen. Ellers vil kanten samle snavs.
 • Hvis du ikke bruger hele tube caulk, kan du sætte spidsen med et objekt, såsom et lille træ stang og dække med plast eller tape. Caulk vil holde for en kort tid.

Ting du behøver

 • Silicium eller caulk
 • En silicium pistol
 • En kniv
 • En klud og en flaske alkohol