Wkidk

Sådan erstatte afspærringsventiler

Udskiftning afspærringsventiler (også kendt som indblæsningsventiler), uanset om det er for en væske eller gas system, kan være en simpel proces, så længe du har de rigtige værktøjer og handle logisk og langsomt. Her er hvordan du gør det.

Steps

Sådan erstatte afspærringsventiler. Anskaf en udskiftning ventil.
Sådan erstatte afspærringsventiler. Anskaf en udskiftning ventil.
 1. 1
  Anskaf en udskiftning ventil. Ventilen du køber bør være en eksakt match til den gamle ventil i form af størrelse, gevind og type. Husk, kompressionsfittings og jern rørfittings er ikke indbyrdes udskiftelige. Hvis du ikke er i stand til at lukke alt ud, og fjern ventilen for at tage den med dig til hardware butik, så prøv at tage nogle målinger eller fotos af det.
 2. 2
  Saml de rette værktøjer. Supply ventiler under vasken typisk kan fjernes med en halvmåne, gaffelnøgle eller kanal-lock tænger. Større ventiler skal en rørtang, samt en anden skruenøgle til at holde røret og én til at dreje ventilen. Rette værktøjer vil forhindre dig i at beskadige inventar, eller forårsager en skade. Tag dig tid til at finde dem.
 3. 3
  Sluk den næste ventil op linjen. Find den ventil, som er tættere på levering end den, du ønsker at slukke. Dette kan være varmtvandsbeholderen, huset vand afspærring i huset, eller det vigtigste lukket ved måleren. Gas ventiler har typisk nogle andre afspærring i nærheden af ​​ventilen, før du kommer til de vigtigste. Sno denne ventil i off position. Hvis du har fundet den rigtige, bør dette forhindre vand eller gas fra fosser ud af ventilen, du ønsker at erstatte.
 4. 4
  Hæld vandet fra og kontrollere vandet er slukket. Hvis ventilen du slukker ligger i en kælder eller på første sal i en to-etagers hus, skal vandet over dig løbe ud. De fleste systemer er ikke lufttæt nok til at holde tilbage sidesten vand. Begynd tømning af systemet, og vent et par minutter for alt for at komme ud. Hvis vandet stadig fosser kraftigt efter det, har du ikke slukket ventilen.
  • Hvis du har et gulv over dig, gå udenfor og åbne en udenfor vandhane, hvis disse vandhaner kommer direkte fra huset. Nu vil vandet løbe udenfor og ikke i dit skab eller gulvet.
  • Hvis du erstatter en ventil på en vandhane, åbne det op. Dette vil hjælpe med at få vandet ud af rørene, du arbejder rundt.
 5. 5
  Fjern det gamle ventil. Med den rette skruenøgle, fjerne den ventil, du kommer til at erstatte. Se røret du skrue den ud af, og sørg for røret ikke bliver snoet. Hvis den gør, er du nødt til at sætte en anden skruenøgle på røret.
 6. 6
  Påfør den rette rør fugemasse til rørgevind. Dette vil variere afhængigt af røret. Spørg om hjælp hos din lokale isenkræmmer, hvis du er usikker. De fleste ventiler kræver ikke pipe sammensatte, men du skal inspicere o ring, hvis det er en fleksibel model. Hvis det er en gas flex linje, en lille rør forbindelse skal anvendes til flare del af beslaget, netop i slutningen af ​​messing montering, over trådene.
 7. 7
  Installer den nye ventil. Spænd med skruenøgle, indtil det er lunt og det rigtige sted for fremløbet.
 8. 8
  Drej den nye ventil slukket. Sørg for, at det er snoet fast i off position, inden du går videre til næste trin.
 9. 9
  Sluk alle afløb. Gå tilbage til vandhaner du har åbnet for at dræne systemet og gøre dem til den slukkede position. Du ønsker ikke vand fosser fra dem, så snart du tænder for vandet igen.
 10. 10
  Drej vand eller gas tilbage på.
 11. 11
  Kontroller for lækager ved ventilen. Der er forskellige måder at gøre dette afhængigt af, om du arbejder med en væske eller gas system.
  • Hvis du tjekker for utætheder, aftørres ventilen helt tør med et håndklæde. Derefter tænde for vandhanen eller apparatet og lad den køre i et par minutter. Hvis du se nye dråber af vand danner på ventilen, har du en lækage.
  • For en gasledning, gælder sæbevand på alle fittings og kigge efter bobler. Stram om nødvendigt og re-check med sæbevand. I stedet for sæbevand, kan du bruge en kommerciel forbindelse, der vil tjekke for gasudslip. Disse sælges på isenkræmmere.

Tips

 • Ventilerne er størrelse og tråd specifik. Du skal bytte en for en, æbler for æbler.
 • Tænk fremad. Gør ikke dette, hvis du har brug for vand højre væk og butikken lukker om en time. Hvis du har den forkerte størrelse eller bryde noget andet, du nu har alt det vand slukket, og du vil ikke engang være i stand til at få en drink.
 • Brug de rette værktøjer. Hvis du erstatter forsyningsventilen fordi du brød håndtaget ved hjælp af bidetang, gå få de rigtige værktøjer. Dette er en af ​​disse simple job, der vil rod en masse ting op, hvis du prøver at tage genveje.
 • Der findes flere typer af rør fugemasse. Sørg for at du har den rigtige for din ansøgning.

Advarsler

 • Gas ventiler er ikke rigtig farligt, men du skal være omhyggelig med at lukke ventilen bag den, du ønsker at erstatte. Du kan forestille dig, hvad der kunne ske, hvis du ikke lukke ventilen slukket og derefter fjerne den, du ønsker, og gå til butikken for at få en ny ventil.

Ting du behøver

 • Korrekte skruenøgle eller tang
 • Teflon tape eller rør fugemasse
 • Replica ventil du erstatter
 • Håndklæder eller sæbevand (til kontrol lækager)