Wkidk

Sådan fjerner du en støbejern badekar

Støbejern badekar kan veje mere end 300 pounds. Selv hvis du har fem venner, der er olympiske vægtløftere, med én ud af dit hus er en meget, meget dårlig idé, som typisk vil resultere i skader på dig eller dit hus (eller begge). Her er en meget nemmere måde at erobre dyret - og samtidig bevare dit gør-det-selv boligejer omdømme.

Steps

Sådan fjerner du en støbejern badekar. Afbryd så meget af VVS som du kan.
Sådan fjerner du en støbejern badekar. Afbryd så meget af VVS som du kan.
 1. 1
  Afbryd så meget af VVS som du kan. Fjern vandhaner, trim, og så videre. I nogle huse, er der ingen nem måde at afbryde afløbet under karret. Det er okay, bare følg resten af ​​instruktionerne i orden.
 2. 2
  Stuff en klud i afløbet åbning til at holde ud vragrester.
 3. 3
  Dæk karret med en gammel lyseslukker til at forhindre flyvende spåner af støbejern og porcelæn, og derefter tage en forhammer og ramte siden af karret med al din magt, omkring 2/3 af vejen ned fra enden med afløbet. Deres mål er at buste ud en stor luns af karbad. Støbejern er sprødt, og bryde det er nemmere end man kunne forvente. Stadig, det tager en stærk person og en stor hammer.
 4. 4
  Når du får den første luns ud, bryde den side igen, tættere på afløbet, så du kan få adgang til afløb under karret. Hægt afløbet.
 5. 5
  Keep swinging! Bryde det op i tre eller fire gode mellemstore stykker gør fjernelse muligt.

Tips

 • Brug en 16 £. forhammer, en tung slæde vil gøre jobbet bedst.
 • Hvis du udskifter denne støbejern karbad med en ny støbejern karbad, ikke Uncrate det, indtil du har det i rummet. De er meget lettere at bære (og sværere at skader) i kassen.
 • Hvis du har læst Tom Sawyer, du måske ønsker at prøve og fortælle dine venner hvor fedt det er at banke en støbejern karbad med en forhammer. Gøre indsatser om, hvem har brug for færrest gynger.
 • Vær opmærksom på væggene bag karbad - karret bevæge sig, når du rammer den, og kan rive dem (se krydsfiner tip nedenfor).
 • Dæk det sted, du er ved at ramme med en gammel vådt håndklæde. Den porcelæn er ved at splintre i tusinde flyvende knive. Håndklædet hjælper med at holde dem i skak, et vådt håndklæde klamrer sig til karret bedre end en tør én.
 • Kig dig omkring. Hvis der er noget i det rum, som du ikke ønsker at ramme med en forhammer, fjerne det eller dække det med tyk krydsfiner. Forhamre har undertiden sind af deres egne.

Advarsler

 • Bær lange bukser, lange ærmer og arbejdshandsker. Flying porcelæn knive gøre et nummer på nøgne hud.
 • Øjenbeskyttelse er et must. Høreværn er afgørende også.