Wkidk

Sådan erstatte æg i din madlavning

Æg har ikke altid været tilgængelige og menneskelig opfindsomhed har skabt mange måder at undgå deres anvendelse, uanset om det er fordi du har kørt ud, er der et æg ration, du er en veganer, du er allergisk over for dem eller du bare hader dem. Her er nogle forslag.

Steps

Sådan erstatte æg i din madlavning. Finde ud af hvad du vil have din æg udskiftning at gøre.
Sådan erstatte æg i din madlavning. Finde ud af hvad du vil have din æg udskiftning at gøre.
 1. 1
  Finde ud af hvad du vil have din æg udskiftning at gøre. Ønsker du at udskifte et helt æg, eller bare blommen eller bare det hvide? Dette vil hjælpe med at bestemme, hvad der skal bruges i stedet for æggeproduktet. Æg har forskellige anvendelser - nogle gange de anvendes til binding, undertiden for hævemiddel (gør lysere / luftige), eller nogle gange bare for smagen. Du bør også forsøge at være opmærksomme på, hvilke af disse elementer, du forsøger at erstatte.
 2. 2
  Frugt gør en fremragende erstatning for æg - Prøv bananer, apple frugtpuré eller en højt pektin indhold frugt. Normalt 1/4 kop banan vil erstatte 1 æg.
 3. 3
  Tofu er fabelagtig som en erstatning, da det vil tage på smagen af hvad du er madlavning det med. Som en generel regel vil 1/4 kop tofu erstatte 1 æg. Pisk eller slå den før du tilføjer det til opskriften. Sørg for at bruge silken tofu - fastere typer vil ikke blande godt. Du kan også bruge 1/4 kop soja yoghurt per æg.
 4. 4
  Grind 1 spsk hele hørfrø (eller brug 2 1/2 spsk formalet hørfrø) og kombinere med 3 spsk vand til at erstatte et æg. Sørg for, at blandingen er gelled før du bruger den. Nogle mennesker anbefaler ulmende de to elementer sammen til at blive tykkere dette mix.
 5. 5
  For en erstatning for blot æggehvide, bland 1 spsk almindeligt agarpulver (tilgængelig fra helsekost butikker / kinesisk butikker osv.) med 1 spsk vand. Pisk sammen, chill det og derefter pisk det igen.
 6. 6
  Anden æg udskiftning er 2 spsk vand blandet med 1 spsk olie og 2 spsk bagepulver. Bland godt, før du tilføjer.
 7. 7
  I krydrede opskrifter, såsom en vegetarisk brød, prøv bindemidler som kartoffelmos, tomatpuré eller havregryn. Disse agenter hjælper at blive tykkere og gel med de øvrige ingredienser. Også brødkrummer, majsmel / mel, arrowroot og hel-hvedemel er gode udskiftninger.
 8. 8
  Æblemos, dåse græskar, mosede dåse frugt af valg - Alle disse kan bruges som et æg erstatning i bagværk. Disse vil forlade deres egen smag selvfølgelig så være sikker på smagen, du ønsker. Frugt kan gøre bagt element tungere, så tilføje en lille bagepulver, hvis det drejer sig om dig. Prøv blandinger af fersken / æble, jordbær / æble etc for lækre boller.
 9. 9
  Det er muligt at lave pandekager uden æg. Faktisk enhver flad bagt produkt, der kræver kun 1 - kan 2 æg normalt overleve uden et æg uden problemer. Det vigtigste er at erstatte lidt ekstra væske (1 - 2 spsk) for at gøre op for ægget bliver fjernet. Der er forskellige opskrifter (nogle bare med mel, nogle med frugter, såsom mosede banan), så det er bedst at bruge en søgemaskine til at finde en opskrift du vil. De gør arbejdet, så prøv dem ud, bare være sikker på panden, de er stegt i, er krydret som du ville med normale pandekager.
 10. 10
  Et æg sandwich? Yes! Du kan bruge tofu - brug en søgemaskine eller et tofu / vegetarisk kogebog for foreslåede opskrifter. Det er stadig smager godt, og karry tofu-æg sandwich er et must.
 11. 11
  Yogurt? Det lyder måske lidt underligt, men yoghurt faktisk kan bruges som erstatning for æg. Hvis du bruger almindeligt, så vil du ikke være i stand til at smage den yoghurt, hvilket gør det velegnet til flere opskrifter. Andre varianter kan stadig gøre bagning elementer lækker og frugtagtig. Brug 2 til 4 oz yoghurt plus en halv tsk olie for at udskifte et æg.

Tips

 • Den bedste ting at gøre er at afprøve forskellige typer af æg udskiftninger på dine yndlingsopskrifter, indtil du finder den, der passer dig bedst for hver opskrift. Der er ingen hårde og hurtige regler.
 • Du kan tilføje en glob af mayonnaise til din opskrift. Brug ikke mayonnaise, hvis du undgår æg på grund af en æg allergi men da mayonnaise er lavet med æg - men ægget fri mayonnaise er tilgængelig på mange helsekostbutikker.

Advarsler

 • Vær forsigtig med at købe æg 'erstatninger', som ofte indeholder æg (hvis du ikke ønsker at bruge æg overhovedet). Altid kigge efter æg udskiftninger / erstatninger. Den bedste ting at gøre ville være at læse etiketten.