Wkidk

Sådan elsker smagen af ​​vand

Vand er godt for dig. Den opretholder et godt helbred. Vand er den ene ting, vi ikke kan leve uden. Vand er mere vigtigt at vores krop end nogen af ​​de 50 næringsstoffer, vi kræver dagligt og har ingen kalorier! Mens vi kan overleve uger uden mad, vi omkomme efter blot tre til fire dage uden vand. Ikke drikker nok vand er usundt.

Men mange finde vand temmelig intetsigende i forhold til søde drikkevarer som sodavand eller juice, især efter år for at stole på disse sukkerholdige eller næringsstof-udtømte kilder fluidumgruppe fugtgivende. Hvorvidt det er din nuværende situation, eller du blot ønsker at forbedre din nydelse af drikkevand, vil denne artikel hjælpe dig med at udvikle din kærlighed til smagen af ​​vand gennem en bedre forståelse af dens betydning for dig og finde et par måder at forbedre vand drikker oplevelse.

Steps

Sådan elsker smagen af ​​vand. Genoverveje din vandkilde.
Sådan elsker smagen af ​​vand. Genoverveje din vandkilde.
 1. 1
  Genoverveje din vandkilde. Ikke al drikkevand er skabt lige. Vand smager forskelligt afhængigt af dens kilde, og måske dit indtryk af vand er baseret på kun at have prøvet et eller to bestemte typer. Nogle forskellene er subtile, nogle er indlysende øjeblikkeligt, mens nogle tage lidt af troen på, at der er noget "særlige" om vand i henhold til dine overbevisninger eller præferencer. Her er nogle af de vigtigste kilder til vand:
  • Mains eller postevand: Dette vand er normalt behandles og du kan ofte smage kemikalier. Klor er den mest kendte behandling agent og få mennesker nyder sin karakteristiske eftersmag. Klor dræber mikroorganismer i vandet, men det kan også nedbryder din krop af visse vitaminer og skade din gavnlige tarmflora. Filtrere dette vand før drikker det. Bemærk, at mens kogende vand vil dræbe de fleste bakterier, vil det ikke fjerne kemikalier. Men som klor brugt i vandbehandling er generelt i gasform, en nem måde at reducere chlorindholdet er at nedkøle vand natten over. Chlorgassen frigives og vandet smager bedre kølet.
  • Filtreret vand: Filtre kan gå direkte på en hane (vandhane), eller vandet kan filtreres gennem en kande, vand køler, eller et andet system. Filtre tendens til at være trækul og omvendt osmose, selvom der er andre typer. De fleste filtre skal skiftes regelmæssigt for at sikre effektivitet. Dette vand normalt smager meget bedre end vand direkte fra hanen. Se Sådan vælger du et hjem vand filter for mere information.
  • Well vand: Forudsat at du ved, at kilden til dette vand er ren og ren som ren, kan dette være en fantastisk måde at få de spormineraler din krop behov. Men godt vand særdeles let forurenet, så du er nødt til at være konstant på vagt og teste det ofte. Hvis det er bekræftet godt, så nyd det, som det normalt vil være meget behagelig smag vand.
  • Destilleret vand: Dette vand er blevet opvarmet til damp og derefter opsamlet og kondenseret tilbage til vand. Det er fantastisk for en jern og maskiner, men det er ikke godt som drikkevand. Destilleret vand har ingen mineraler og vil trække mineraler fra kroppen og kogte fødevarer. Selvom det er fint at drikke det, hvis du ikke har noget valg (såsom camping eller rejse), ikke drikker det regelmæssigt, eller du kan finde dine vigtige mineraler er blevet udtømt.
  • Forår eller mineralvand: Dette vand er normalt indsamlet fra underjordiske vand fjedre indeholdende opløseligt stof (mineraler) og aftappet til hjemmebrug. Det er normalt valgt, fordi den har en overlegen smag og er fyldt med mineraler. Forudsat at selskabet er omfattet af tests, er du også forsikret, at kvaliteten af ​​vandet er fremragende, og hvis du ejer din egen foråret, teste det regelmæssigt for at sikre dens renhed. Hvorvidt dette er et godt valg afhænger af en lang række faktorer. Kender du, hvis selskabet har behandlet vandet indlæg samling? Hvis ja, hvordan (fx filtrering, kloring)? Har noget mere blevet tilføjet til det (f.eks kulsyre for bobler)? Og hvad containere er det blevet placeret i for transport og opbevaring? Plast og vand betragtes som en dårlig kombination, da plast kan udvaskes. Hvis du har din egen, eller du har en kommerciel kilde til hæderlighed, kan kildevand være en stor prøvesmagning vandkilde.
  • Flaskevand: Ligner kildevand i nogle henseender, nogle endda hævder at være forår eller artesisk fremskaffede, flaskevand er nu betragtes som en lidt af en paria i vandforsyningen branchen. Brugen af ​​plast, har bekymringer om kemisk udvaskning af lossepladser problemer med afhændede flasker og latterlige omhældning af flasker af kommunalt vand og sælge det for hundrede gange dens oprindelige pris placeret en bule i denne måde at forbruge vand. Men der er gode punkter at overveje også - nogle steder, er flaskevand den eneste sikre kilde til drikkevand, og når de rejser, vil dette vand holde dig hydreret og væk fra forurening problemer. Der er også flere miljøvenlige flaske muligheder, såsom glas og sikrere plast, så være en klog forbruger og gøre et godt valg til at afveje de reelle omkostninger bag forbrugende flaskevand. I det hele taget, vil de fleste aftappet farvande smage fint, men hvis plasten har en stærk lugt, er det sandsynligt vandet vil også smage af det (og det burde bekymre dig).
  • Hårdt vand med afkalker tilføjet: Hårdt vand bekymringer husejere som det høje niveau af mineraler stopper shampoo og sæbe fra lathering godt. Problemet ligger i opløsningen - ved tilsætning blødgøringsmiddel til systemet, begynder din sæbe viser sæbeskum igen, men det høje indhold af natrium gør dette vand mindre end optimale til regelmæssigt forbrug. Overvej dette, når bekymre sig om hårdt vand!
 2. 2
  Ændre smagen af vand. Det er nemt at lave små forbedringer til smagen af ​​vandet uden at tilføje for mange kalorier og uden at gøre det usundt. Nogle forslag:
  • Tilføj en lille sprøjte eller i vandet. Det vil tilføje en lille smule surhed og vil smage godt.
  • Tilføj frisk, ren mynteblade til vandet og noget is. Chill i køleskabet for lidt og drik efter behov. Mange andre duftende urter kan eksperimenteret med.
  • Tilføj jordbær halvdele og lad sidde i ca 5 minutter før drikker. Faktisk er mange bær egnet til denne behandling, og du kan spise bærrene også!
  • Nogle mennesker finder det hjælper til lidt varmt vand i de køligere måneder, især første ting om morgenen. En lille squeeze citronsaft i let opvarmet vand er en fremragende, forfriskende måde at vågne op om morgenen og har også detoxing egenskaber.
 3. 3
  Drik kun vand for en stund. Dette kan synes ulogisk, men når du drikker super-søde drikke som sodavand og juice hele tiden, er det svært for vand til at konkurrere. Din affinitet for sødme kan falde, hvis du udsætter dig selv for mindre af det. Hertil kommer, at hvis du fjerne alle de usunde kilder væsker, såsom sodavand, frugtsaft, og sukkerholdige drikke eller aromatiseret mælk vil du være sundere og du vil sandsynligvis. En lejlighedsvis behandler er fint, så du ikke behøver at helt begrænse dig selv, men være meget disciplineret omkring sådanne "slik drinks". Du kan endda opdage, at efter ikke at drikke dem i et stykke tid, de er alt for sød!
 4. 4
  Trick selv ind liking vand. Lær at elske smagen af ​​vandet ved at knytte det med behagelige ting. Hver gang du drikker vand, tænk på noget der gør dig glad - en person, du elsker, en aktivitet, du nyder, en fødevare, du vil, en lystig sang, en smuk - uanset hvad der fungerer bedst. Og prøv at drikke vand, når du nyder godt selskab, eller når du laver ting, du nyder. Dette kaldes klassisk eller Pavlov, konditionering. Når noget, du elsker (den betingede stimulus) er parret med drikkevand (det ubetingede stimulus), du i sidste ende forbinder de to stimuli sammen, og i dette tilfælde, vil du lære at elske smagen af ​​vand, fordi du forbinder det med ting, du elsker.
  • Holde fortæller dig selv, at du elsker smagen af ​​vand. Og fortæl det til andre. Jo mere du styrke tanken, jo dybere idé vil blive forankret i dit sind, og for at undgå kognitiv dissonans, vil du i sidste ende elsker smagen af vand, når det passer dine overbevisninger.
 5. 5
  Altid holde vandet i nærheden af dig. Under vand med dig er en vis middel til at få dig til at drikke det! Jo mere du ty til at drikke det i stedet for andre væsker, jo mere vil det smage de allerbedste til dig.
  • Hvis du kommer til at sidde i lang tid, holder et glas vand nær, og du vil nå til det og drikke uden selv bemærke.
  • Medbring altid en genanvendelig miljøvenlig vandflaske med dig, så du ikke fristet til at købe flaskevand.
  • Hold et glas vand ved siden af ​​din seng om natten.
 6. 6
  Lær om fordelene ved at drikke vand. Jo mere du ved om, hvorfor vand er godt for dig, vil jo stærkere dit ønske bliver at drikke det, og jo mere sjovere bliver det. Blot nogle fordele ved at drikke vand kan nævnes:
  • Drikke en passende mængde vand vil forhindre overskydende eller.
  • Vand er meget vigtigt for kroppen. En anslået 60 til 70 procent af vores krop består af vand, og vores kropsvæsker (urin, sved, blod, tårer og væsker i og mellem celler) består hovedsagelig af vand. Vand hjælper på fordøjelsen, holder vores hud hydreret (og smidig), og holder slimhinderne fugtige. Vigtigst, vand bærer næringsstoffer til hver eneste celle i vores krop.
  • Vand hjælper os til at slippe af toksiner i kroppen. Vand øger filtrering sats, så du kan fjerne affaldsstoffer mere effektivt og holde nyrerne sunde. Og vand hjælper med at holde din krops renovation (lever, nyrer, lunger, fordøjelsessystem, lymfesystem og hud) fungerer effektivt.
  • Vand kan hjælpe dit sind fungere bedre. Hvis du ikke drikker nok væske, kan du få svimmel, eller har hovedpine. Disse symptomer på dehydrering.
  • Drikke nok vand vil forhindre træthed eller muskelsvaghed skyldes dehydrering. Muskler og led kan føle smerte, og du kan opleve rygsmerter, når du ikke har fået nok vand.
  • Vand hjælper med at reducere oppustethed.
  • Vand kan være en støtte i vægttab ved at hjælpe til at øge dit stofskifte sats. Vand hjælper også med at tabe sig, fordi "tørst" kan fejlfortolket af din krop som "sult", og få dig til at spise unødigt. Som sådan, drikke vand i stedet for juice og sodavand kan bidrage til at regulere din appetit.
  • Vand er afgørende i reguleringen din krops temperatur.
  • Drikkevand er den bedste forebyggende foranstaltning for som vand sænker risikoen for krystaludfældning og hjælper med at udvaske eventuelle små sten, der gør formular. Endvidere er der tegn på, at kvinder med høje vandindtag har et reduceret niveau af nedre urinveje kræft og tyktarmskræft.
  • Vand sparer du penge! Vand er billigere end andre kilder væske.
 7. 7
  Forstå vigtigheden af at påfylde vand regelmæssigt. Som allerede nævnt ovenfor, vand er en vigtig del af at fjerne giftstoffer fra vores kroppe og i at holde hele vores system, godt hydreret og fungerer korrekt. En anden faktor til at overveje, er tabet af vand. Urin, affald elimination, sved, tårer, og vejrtrækning få os til at miste vand hele tiden, og det skal genopfyldes konstant.
 8. 8
  Vide, hvor meget vand du har brug for. Det beløb, du har brug for, afhænger af dit niveau af aktivitet de typer af aktiviteter, du udfører, klimaet, og de fødevarer og andre former for væske, som du indtager. Og råd om otte glas vand om dagen er ikke baseret på videnskab, det er rådgivning med ubegrundet oprindelse, men har stukket som en urban ernæring myte, muligvis fordi det er en nem guide til at huske. Sagt dog få tilstrækkelig vand dagligt er afgørende for din fortsatte sundhed. Når måle dit vandstanden behov, nogle indikatorer, der kan hjælpe dig med kan nævnes:
  • Farven på din urin: Hvis din er bleggult eller halm farve og er af en god størrelse, som er et godt tegn, at du får masser af væske. Men vitamintilskud, nogle fødevarer, og medicin kan påvirke farven. For eksempel kan vitaminer fra B-gruppen forårsage urin bliver lys gul eller grøn, det er ikke dårligt, det er simpelthen overskydende B bliver udskilt, men det kunne forlade dig bekymret for din væskeindtag!
  • Hyppigheden af toiletbesøg: Hvis du urinere hyppigt, og du ikke har en medicinsk tilstand, såsom diabetes, er det normalt en god indikator for tilstrækkeligt væskeindtag. Husk, at nogle medikamenter og fødevarer kan øge dit behov for at urinere selv.
  • er ikke en god indikator for, hvor meget vand du har brug for eller hvornår. For de fleste af os er tørst et tegn på at væsketab er allerede et sted mellem 0,8 procent og 2 procent af den samlede kropsvægt, hvilket betyder, at kroppen er allerede mildt dehydreret på dette punkt. Jo ældre du er, jo mindre følsomme din tørst indikatorer.
  • Hvis du er meget aktiv, såsom en atlet, en udendørs arbejder, en hyppig sauna bruger, fyldt med nervøs energi, der sidder i indendørs opvarmning hele dagen, lever i troperne og spise en masse dehydreringsrør fødevarer, så bliver du nødt til at øge dit indtag af vand i overensstemmelse hermed. Graviditet, amning, sygdom, alder, køn, stillesiddende eller aktiv livsstil, fødeindtagelse, vægt osv., er alle faktorer i dit væskebehov krav.
  • Nogle mennesker er stærkt af den overbevisning, at tilstrækkelig væske kan komme fra supper, urtete, våde fødevarer, etc., såsom dem følgende makrobiotisk kost. Hvis det er din sag, læse op forsigtigt på kravene i din specielle kost og tale med din læge for flere råd til at sikre optimal sundhed.
  • Vand er tabt hurtigt under træningen.
  • Dehydrering opstår, når væske tab til 1 procent eller mere af kropsvægt, med 10 procent tab, er det livstruende. De fleste mennesker er dehydreret til et lille grad snarere end at have nok. Husk dette, når de vurderer dine vandbehov. (Se "Advarsler" nedenfor for overdrevent vandforbrug.)

Tips

 • Vand smager bedre, når du er tørstig, så foretage nogle med dig, når du kører eller laver anden øvelse, og du skal finde, at det smager vidunderligt.
 • Drikker nok vand dagligt for at undgå dehydrering. 6-8 glas vand om dagen er passende for de fleste.
 • Beløn ​​dig selv, når du drikker vand, men undgå søde drikke og fødevarer. Det positive feedback vil også hjælpe dig med at udvikle din kærlighed til smagen af ​​vand.
 • Som du drikker vand, føler renheden af ​​det og føler det aktivt udrensning din krop, befri den for eventuelle sundhedsskadelige stoffer.
 • Juice og sodavand, der indeholder sukker, naturligvis vil øge dit kalorieindtag, og få dig til at tage på i vægt, da disse er "tomme kalorier", hvilket betyder, at disse kalorier du tager på ikke bidrager til mæthed, da de indeholder ingen fiber og bruges hurtigt. Selv diæt sodavand vil forårsage vægtstigning, som de kunstige sødestoffer giver en smag af sødme med ingen kalorier, som så vil øge din appetit for ting med kalorier.
 • Forstå, at kærlighed til smagen af ​​vand er en læreproces, og indlæring tager tid. Holde øve trinene ovenfor, og lad dig ikke modet.
 • Form en klub for sundhed og vægttab og understrege værdsættelse af vand. Det vil forbedre din kærlighed til vand og hjælpe andre så godt.
 • Drikkevand vil gøre du føler dig godt. Drikke 16 ounce vand første ting i morgen vil øge din motabolism med 24% i 90 minutter!
 • Vand gør op til 78% af din kropsvægt ved fødslen, 65% som et spædbarn, og så lidt som 55% for overvægtige voksne.

Advarsler

 • Drik ikke for meget vand, eller du vil føle sig oppustet.
 • Må ikke blive for begejstrede og drikker for meget vand. En meget stor mængde af vandforbruget kan resultere i vand forgiftning, hvilket kan føre til dysfunktion i hjernen fra ødem og kan medføre døden. Bemærk de tegn, som omfatter irritabilitet, sløvhed og forvirring som et natrium-indhold i kroppen falder, når det bliver virkelig alvorligt, vil personen har kramper, og kan gå i koma eller endda dø. Tilfælde af at dette sker har som regel involveret drikker over 5 liter (11 eller flere pints, eller 1 1/3 gallon) vand over to eller deromkring timer grænse væskeindtaget til 1 til 1,5 liter (2 til 3 pints) i timen.
 • Den største fare fra vand er forurening. Drikkevand, der er blevet forurenet af fabrikkens affald udvaskning kemikalier, animalsk affald og mikroskopiske vandbårne bakterier og virus er alle mulige farer i vand af ukendt eller ubehandlet oprindelse. Tilføj et filtreringssystem til dit hjem vandforsyning, og kender kvaliteten af ​​oprindelsen af ​​noget vand, du indtager.
 • Koffein og alkohol er vanddrivende, hvilket betyder, at de dehydrerer dig gennem øget udskillelse i stedet genopbygge din væsker.

Ting du behøver

 • Genanvendelig vandflaske
 • Tryk / vandhane filter eller filter kande-system
 • Gode ​​kilder til vand
 • Bær, citrusfrugter, isterninger