Wkidk

Sådan bruger en kaffemaskine

For en person, der aldrig har brugt en kaffemaskine eller set en anden bruge en, kan det være lidt svært at finde ud af at lave kaffe. Lad os sige nogen beder dig om at lave kaffe, eller du vil have nogle, og der er ingen andre rundt for at gøre det, og du er konfronteret med dette mystiske lille maskine. Her er hvad du skal gøre.

Steps

Sådan bruger en kaffemaskine. Tilføj et kaffefilter i filteret kurven.
Sådan bruger en kaffemaskine. Tilføj et kaffefilter i filteret kurven.
 1. 1
  Tilføj et kaffefilter i filteret kurven. Mens fysiske eller bleget filtre kan bruges, er det foreslået at bruge et ikke-generisk én. Billige generiske filtre er mere tilbøjelige til at tilstoppe kornene.
 2. 2
  Udmåle kaffegrums. Standarden forholdet er 2 spiseskefulde for hver 6 ounces vand du planlægger at brygge (eller en hel kaffemølle låg, ikke mere). Det er tilrådeligt at dobbelttjekke din kaffemaskine manual på forholdet mellem kaffegrums og vand.
  • Husk at tjekke for at sikre, at du bruger en spiseskefuld. De fleste kaffemaskiner kommer med en scoop. Læs vejledningen for at se, hvor mange scoops du har brug for.
  • Eksperimenter, indtil du er tilfreds. Brug ikke for lidt kaffe som over-udvinding af de grunde kan føre til bitter kaffe.
 3. 3
  Mål den vand, svarende til mængden af kaffegrums, du brugte. Du kan enten bruge stregerne på kaffekande eller siden af ​​kaffemaskinen. Hæld vand i kaffemaskinen. For første gang kaffemaskine brugere, kan det være fristende at hælde vand i filteret kurven. Må ikke gøre dette. Hæld i rummet bag filterkurven. Sæt kaffekanden tilbage på varmepladen.
 4. 4
  Sæt i kaffemaskine og tænde den. Nogle producenter begynder at brygge kaffen automatisk, mens andre har en manuel tidsindstilling.
 5. 5
  Vent, indtil kaffen er helt brygget før forbrugende. Nogle kaffemaskiner har en "pause"-indstilling, hvor du kan holde pause i brygprocessen og fylde en kop, før den er færdig.
 6. 6
  Umiddelbart smide papiret kaffefilter væk. Hvis du fjerner kaffegrums for sent, vil din pot være for bitter på grund af smagsoplevelser frigivet senere under brygningen.

Tips

 • For "avancerede" teknikker, se hvordan man laver en god kande kaffe.
 • Sørg for at lukke posen med kaffegrums tæt efter du måle ud af dine grunde. Ellers vil din kaffe gå forslidt grund af øget ilt eksponering.
 • Hvis din kaffe ofte ender med at blive mere bitter end ønsket, drys 2-3 kniber salt på toppen af ​​begrundelsen. Denne praksis hjælper med at fjerne den bitterhed skabt under brygningen (især hvis kaffen, du bruger, er af en lavere kvalitet). Et par knuste æggeskaller også udglatter smagen. Dette er faktisk en praksis, der anvendes i den amerikanske flåde.
 • Fintmalet kanel drysses på grund forud for brygning kan også reducere bitterhed stærkt brygget kaffe. Vær dog forsigtig - i drop kaffemaskiner, kan mere end en spiseskefuld af det findelte krydderi få maskinen til at sikkerhedskopiere og overløb kaffemaskinens hopper.

Advarsler

 • Husk altid at slukke for kaffekanden når du er færdig brygning. Selvom det er sjældent, kan elektriske brande ske, især hvis din kaffemaskine ikke har en automatisk sluk-funktionen. Husk, aldrig tænde din kaffekande med ingen vand i det, da dette kan resultere i revner potten.