Wkidk

Sådan sæson støbejern BBQ grill og brændere

Udendørs grillning er en af ​​de store fornøjelser ved det moderne liv. Det er simpelt, det er velsmagende, og det er sundt. For at få mest muligt ud af dine støbejern BBQ grill og brændere, vil du ønsker at tage sig af dem. Efter tip i denne artikel vil betale sig med mindre vedligeholdelse, en praktisk taget ikke-stick belægning og mange års grill himlen.

Steps

Sådan sæson støbejern BBQ grill og brændere. Forvarm almindeligt køkken ovnen til 275-350 º f (135-175 ° C).
Sådan sæson støbejern BBQ grill og brændere. Forvarm almindeligt køkken ovnen til 275-350 º f (135-175 ° C).

Season din støbejern BBQ grill

 1. 1
  Forvarm almindeligt køkken ovnen til 275-350 º f (135-175 ° C).
 2. 2
  Vask og tør grill med opvaskesæbe at fjerne eventuelle rester fra producenten, så det ikke bliver bagt ind i din grill rack. Hvis din grill er ældre, så sørg for, at du fjerner eventuelle rester og crusty bits. Start med en metalskraber og slut af med en stålbørste.
 3. 3
  Coat din grillrist helt med smeltet svinefedt, afkortning eller vegetabilsk olie. Dæk grill rack med folie.
 4. 4
  Placer grillristen i ovnen. At fange eventuelle dyppelse fra olie eller afkortning, sætte en folieklap bagepapir under racket. Lad det bage i mindst 30 minutter for at give olien tid til sæsonen støbejern.
 5. 5
  Fjern grillristen og lad den afkøle. Gentag denne proces mindst 2 flere gange, indtil du har en mørk finish. Hver gentagelse uddyber krydderier, beskytter metal og hjælper med at udvikle, at stort set non-stick belægning.
 6. 6
  Geninstaller grill rack på din grill. Du er nu klar til nogle søde grilning fornemmelser!

Vedligeholdelse af krydderier hele året

 1. 1
  Lad din grill køle ned naturligt når du er færdig med dagens grillning. Aldrig køle det med koldt vand, fordi du kunne knække grill rack.
 2. 2
  Rens den efter at den er afkølet. Tag grillen rack i køkkenet og vaske det med meget mild sæbe og vand. For meget sæbe vil fratage krydderier, men du ønsker at rense olie ud, så de ikke får harsk.
  • Undgå iblødsætning din grillrist i sæbevand, fordi du vil strimler væk krydderier. Skyl grundigt.
  • Enten tør din grill rack med en papirserviet eller placere den i en varm ovn i et par minutter. Dette vil gøre det muligt at tørre helt ud mellem alle leddene.
 3. 3
  Re-coat din grillrist med lidt smeltet svinefedt eller afkortning efter du har renset det og slået brænderne fra.

Krydderier ældre grills

 1. 1
  Rengør grundigt. Hvis din grill er blevet rustne eller snavset, og fødevarer er at holde sig til det som superlim, madlavning er ikke sjovt overhovedet. Den løsning? Det er tid til re-sæsonen. Start med at give den en grundig rensning med sæbevand og en stiv børste.
 2. 2
  Skyl. Du ønsker at sikre, at du får alle de sæbevand rester af, og også kontrollere, at du har fået alle de sprøde bits rengøres så godt. Hvis ikke, skal du gentage trin 1.
 3. 3
  Tørre helt. Pop det i ovnen i en lille smule, indtil det er tørt som sidste års fruitcake.
 4. 4
  Re-sæsonen. Følg trinene i Initial Krydderier sektion, og snart vil du blive nyder din grillning igen.

Tips

 • Krydderier bør ske ved begyndelsen og slutningen af ​​grill sæsonen eller en gang om måneden, hvis du grill året rundt.

Advarsler

 • Nogle mennesker tyder på rengøring din grill ved at køre det med en høj temperatur for at brænde eventuelle rester. Vær opmærksom på at gøre dette kan også brænde ud krydderier og invitere rust.

Ting du behøver

 • Køkken ovn
 • Parabol sæbe og vand
 • Wire skraber
 • Stiv børste
 • Smeltet svinefedt, afkortning eller vegetabilsk olie
 • Folie
 • Folieklap bagepapir
 • Køkkenrulle