Wkidk

Hvordan at rengøre din støbejern stegepande eller gryde efter daglig brug

De fleste mennesker ved, hvordan man sæsonen støbejern, men det vil Google hjælpe alle ud, når det kommer til rengøring din støbejern efter daglig brug.

Steps

Hvordan at rengøre din støbejern stegepande eller gryde efter daglig brug. Sæt stegepande tilbage på varmen og hæld al overskydende fedt med undtagelse af ca 2 spiseskefulde (30 ml).
Hvordan at rengøre din støbejern stegepande eller gryde efter daglig brug. Sæt stegepande tilbage på varmen og hæld al overskydende fedt med undtagelse af ca 2 spiseskefulde (30 ml).
 1. 1
  Brug gryden. (Det skal få beskidte, før vi kan rense det, eller starte med en beskidt pan).
 2. 2
  Sæt stegepande tilbage på varmen og hæld al overskydende fedt med undtagelse af ca 2 spiseskefulde (30 ml). Hvis ingen fedt tilbage, tilsættes 2 spiseskefulde (30 ml) olie. Du har brug for nogle fedt / olie til at hjælpe rent ene eller anden måde.
 3. 3
  Lad stegepande få temmelig varm, så dråber af vand vil blinke væk, når drysses på overfladen. Vær sikker på at du ser for at sikre olien er ikke at ryge. Intet dårligt vil ske, hvis olien ryger, dens bare panden er for varmt til at håndtere på det tidspunkt.
 4. 4
  Tilføj et par spiseskefulde (30 ml) salt og med en papirserviet bundter op og holdt i nogle tænger (advarsel: Hot Iron) bruge køkkenrulle og saltet at gennemsøge bunden og siderne af gryden, indtil de brune bits er gået (saltet vil være beskidt).
 5. 5
  Skyl ud med nogle varmt vand (forsigtighed: Varm damp) og vende tilbage til varmen. Tilføje omkring 1-2 spiseskefulde (15 ml - 30 ml) af vegetabilsk olie og efter ca 30-45 sekunder anvender en papirserviet til at sprede olien rundt og pels bunden og siderne af stegepande, og lad afkøle. Nu er det klar til brug igen!
 6. 6
  Færdig.

Tips

 • Må ikke blive afskrækket, hvis overfladen ikke synes at tage krydderier højre i første omgang. Det tager noget tid at udvikle den rigtige form for overfladevand, det er ikke instant.
 • Sørg for at du altid sæson støbejern i ovnen før brug.
 • Hvis din pande er har noget VIRKELIG fast / brændt på du kan bruge nogle varmt vand og enten den ru side af din svamp eller en skuresvamp (prøv dem i den rækkefølge), men gør dit bedste for at bruge knofedt for at få CRUD off, fordi når du bruger sæbe du trækker en masse af de gode olie fra ud af porerne i jern, og du er nødt til at re-sæsonen igen.
 • Du kan have til at smide salt og tilsæt mere og gentag vaskning processen, hvis panden er virkelig dirty.

Advarsler

 • Vær forsigtig, når der beskæftiger sig med varmt støbejern. Må ikke fat i en varm håndtag eller gå væk med stegepande på høj varme, det er bare en dårlig idé.

Ting du behøver

 • Cast Iron Skillet
 • Brænder (Elektrisk / Gas)
 • Sink w / rindende vand
 • Vegetabilsk olie (fortrinsvis noget med en høj røg punkt som jordnøddeolie)
 • Salt (fortrinsvis kosher)