Wkidk

Sådan at arrangere et sted indstilling til en formel middag

I dagens hektiske verden af ​​fast-food restauranter og TV middage, er det nemt at glemme, hvordan man korrekt indstille bordet for en formel middag. Mens det ikke kan være en færdighed du har brug for ofte har lejligheder stadig opstå som formelle kuverter er et absolut must. Her er en hurtig guide.

Steps

Sådan at arrangere et sted indstilling til en formel middag. Vælg den rigtige type bestik.
Sådan at arrangere et sted indstilling til en formel middag. Vælg den rigtige type bestik.

Sølvtøj og bestik

 1. 1
  Vælg den rigtige type bestik. Continental bestik bruges ofte til formelle spisestue. Middag bestik har en større gaffel. Place bestik er standard.
 2. 2
  Vælg den rigtige stil bestik til at matche den lejlighed, og Kina. Moderne, klassisk, og kunstnerisk er blot nogle af de stilarter at vælge imellem.
 3. 3
  Beslut hvilke bestik stykker, du får brug for måltidet (r). Hvis det er nødvendigt, omarrangere dit måltid planen i overensstemmelse hermed.
 4. 4
  Beslut, hvor mange indstillinger, du får brug for.
 5. 5
  Centrer suppen skål på toppen af en middagstallerken.
 6. 6
  Anbring gaflerne direkte til venstre for pladen. Gaflen for den tidligste kursus (normalt salat), bør være længst væk fra pladen, og den næste gaffel skal være for det næste kursus. Desserten gaffel skal placeres over middagstallerken vinkelret på den anden bestik med håndtaget pegende mod tænderne i de andre gafler
 7. 7
  Placer middagskniv direkte til højre for pladen, med skarp kant mod pladen. Hvis du vil bruge en fisk kniv, sted, til højre af middagen kniv.
 8. 8
  Placer skeen (s) til højre for middagen kniv eller fisk kniv. Hvis du vil bruge en dessertske, sted, over dessert gaffel den modsatte vej rundt. Placer suppeske længst ud fra pladen.

Drinks og andet service

 1. 1
  Placer vandglas lidt over og til højre for pladen middag, direkte over middagskniv.
 2. 2
  Place vin briller (én for hvidt, og én for rød) til højre og lige under vandglas. Klynge glassene tæt sammen. Du kan også arrangere tre glas i en trekant med vandglas nærmest middagstallerken eller nærmeste glasset til gæsten.
 3. 3
  Sæt champagneglas lidt over og til højre for vinglas.
 4. 4
  Anbring kaffekoppen enten over og til højre for middagstallerken med briller eller lidt under og til venstre for pladen brød. (Se tip).
 5. 5
  Placer serviet enten foldet oven på pladen middag (eller over randen af suppeskål), til venstre af gaflerne, eller i vandglas.
 6. 6
  Placer pladen brød lidt over og til venstre for middagstallerken med smør kniv hviler hen over pladen.

Tips

 • Du kan også placere dessert gaffel og / eller skeen direkte over middagstallerken, der kører i en vandret retning (dvs. ikke peger mod gæst). Arranger gaflen vender højre og skeen mod venstre.
 • Brug kun de redskaber du får brug for.
 • Det mest vigtige ting at huske på når du opretter en tabel er at sørge for dine gæster vil blive behageligt. Med stigningen i mere afslappet spisning, er det sjovt at trække alle de stopper og sætte en formel bord. Må dog ikke glemme dine gæster komfort og dit eget sjove (det er ofte derfor, vi underholde). Hvis du ikke har alle dragt af en formel bord, kan du leje emner eller have nogle sjove og improvisere. Nogle af de flotteste tabeller er resultatet af improvisation og bruge uventede elementer.
 • Når man spiser et måltid på en formel sted indstilling, er redskaber, der anvendes udefra i. Det vil sige, salat gaffel vil være udenfor middagsgaffel, som vil være uden for dessert gaffel og så videre. Hvis du ikke er sikker på, hvilken gaffel til at bruge, pause og tage en tår vand, mens du opdager, hvad alle andre opfanger.
 • Vælg lave centerpieces. Du ønsker ikke at lægge hindringer i vejen gæsternes opfattelser af hinanden eller deres samtaler.
 • Må ikke crowd dine gæster. Hvis du har brug for mere plads på hver indstilling, ikke bringe ud kaffekop og dessertske / kniv før efter hovedretten, når du har ryddet retter.
 • I alle undtagen de mest formelle indstillinger, skal du ikke være bange for at mikse og matche, hvis du ikke har nok matchende service. Blanding og matching er blevet stadig mere populære.
 • Der er en række forskellige måder at angive bordet, og som samfundet bliver mere uformel, der er mere plads til kreativitet. Hvis du ønsker at tjekke nogle alternativer, gøre en søgning på internettet eller besøge dit lokale bibliotek for en bog om etikette.