Wkidk

Sådan mør oksekød

Nogle udskæringer af oksekød kan være meget hård, især hvis du foretrækker dit kød godt klaret. Du behøver ikke at lide gennem uønskede kæbe øvelse rutiner, selv om. Her er et par tips om hvordan du mør dit kød og give din kæbe en pause!

Steps

Sådan mør oksekød. Vælg det rigtige snit.
Sådan mør oksekød. Vælg det rigtige snit.

Dunkende

 1. 1
  Vælg det rigtige snit. Gode ​​kandidater til tenderizing er:
  • Runde bøf
  • Flanke bøf
  • Forskellige udskæringer af runde (såsom øjet af omg).
  • Nederdel steak
 2. 2
  Trim fedt fra din cut. Efterlad nogle på for smag, men slippe af med den overskydende.
 3. 3
  Chill dit kød. Efter du har trimmet det, pop det i fryseren i omkring en halv time, så det er godt og koldt, men endnu ikke frosset. Dette vil hjælpe en kølle gøre sit job.
 4. 4
  Brug en skærebræt. Dette er vigtigt-du ved at starte tæv væk med en £ 1 stål mallet, og hvis man glider og smække din flise counter, kan du tilføje en reparation regningen til udgifterne til din middag.
 5. 5
  Giver det en god dunkende. Dunkende en bøf med en hammer er en fantastisk måde at mør. Det vil helt sikkert være mere mørt end da du startede. Hvis du forbereder flere snit med denne metode, kan du også danne de nedskæringer, så de er af ensartet tykkelse, hvilket gør madlavningen lidt mere overskueligt.
  • Ved hjælp af en hammer til at mør værker ved at nedbryde fibrene i hårde nedskæringer, hvilket gør det meget lettere på kæben. Du vil bemærke at der er to sider af den typiske kød mallet: den ene side havde tænder, den anden flade. For tenderizing du bruge toothy side: det bryder igennem og blødgør musklen. Den flade side er for udfladning.
 6. 6
  Vælg en side, alle sider. Pound væk, bevæger sig rundt i snit for at give hver enkelt del af snittet den opmærksomhed, den har brug for. Tilbring lidt længere på de tykke dele, lidt mindre tid på de tynde dele.
  • Når du har givet den ene side en god gang over, vend det og gentag på den anden side.
  • Vær forsigtig med ikke at være alt for begejstret med dine tenderizing indsats: du ikke ønsker at bryde hele vejen igennem kødet. Målet her er at mør, ikke mash.

Kemisk tenderizing

 1. 1
  Det er ikke så slemt, som det lyder. Der er kemikalier, eller enzymer i mange fødevarer, der nedbryder muskelvæv og udbyttet udbud, lækre snit uden dunkende. Nogle af disse omfatter:
  • Citrusfrugter såsom citroner og limefrugter.
  • Sure fødevarer, såsom eddike, yoghurt og vine.
  • Enzym-rige fødevarer såsom ingefær, ananas og kiwi.
 2. 2
  Forbered en marinade. Bruge nogen af disse ingredienser-sig selv eller i kombination, og marinere 2-24 timer, afhængigt af styrken af marinaden.
 3. 3
  Der er også kommercielt tilgængelige kød koedmoernere du drys på. Disse er som regel enzymbaseret samt.

Tips

 • Tilovers marinade kan være stegt ud og reduceres eller fortykket at danne en matchende sovs eller sauce til måltidet. Brug aldrig rå marinade men da det indeholder rå kødsaft (kan gøre dig syg).
 • Hvis du ikke ejer en Kødmørning, kan du bruge en lille plade til at gøre flænger i musklen af ​​kød. Brug af kanten af ​​pladen, oksekød pund først i den ene retning, og derefter i den anden, hvilket gør tværgående mønstre på oksekød. Når du er færdig, skal du vende snittet over og gentage de samme trin på den anden side.
 • Tenderizing kød opbryder muskel tråde, hvilket gør det nemmere at tygge.

Advarsler

 • Vær forsigtig, når tenderizing kød med en kød hammer eller kanten af ​​en plade, som du ikke opretter huller i kødstykke, som du tenderizing. Disse huller betyder, at du har tenderized kødet for meget. Det bør være tynd i steder, men der bør ikke være nogen huller.