Wkidk

Hvordan til at fange en skildpadde

Vær opmærksom på, at holde vilde skildpadder som kæledyr er umenneskeligt og usundt. Når du fange en skildpadde, altid sørge for du sætte ham tilbage, hvor du fandt ham. Her er hvordan at fange en, Bemærk, at i alle stater undtagen: New York, North Carolina, Minnesota, og Oregon, det er fuldt lovligt. Loven blev vedtaget den 2. januar 2009.

Steps

Hvordan til at fange en skildpadde. Find et sted, hvor skildpadder bor.
Hvordan til at fange en skildpadde. Find et sted, hvor skildpadder bor.
 1. 1
  Find et sted, hvor skildpadder bor. Du kan normalt finde en omkring mindre damme, der er fugtig med masser af gemmesteder og klipper. Hvis vandet er lidt ned, vil du sikkert finde den mest succes på selve kanten af ​​vandet, hvis det er muligt.
 2. 2
  Grav en fælde. Dette bør være omkring ti inches dyb, og ti inches tværs, med meget stejle sider. Gør det til en rektangel eller et kvadrat eller en cirkel, det er egentlig ikke en stor faktor i at fange skildpadde.
 3. 3
  Beklæd fælden med agn. Skildpadder nyder salat og orme, for det meste, men du kan eksperimentere med forskellige grøntsager, hvis du gerne vil. Placer en god mængde af agn i fælden, især hvis du har planer om at forlade fælden for en dag og komme tilbage senere.
 4. 4
  Opsæt agn omkring fælden. Placer nok omkring fælden at skildpadden vil bemærke det, men det vil ikke fylde det op. En strimlet salat blade med de bits spredt rundt omkring fælden fungerer godt.
 5. 5
  Vent på en skildpadde at lægge mærke til maden. Lad det spise det, i sidste ende det vil bemærke maden i hullet. Når det sker, skal du vente, indtil det falder i at nærme sig. Hvis skildpadden ignorerer eller ikke mærke den mad, tilgang roligt bag det, og give det et hurtigt tryk på halen med en lille pind. Dette vil mere end sandsynligt, forskrække skildpadden, får det til at løbe fremad, lige ind i hullet.
 6. 6
  Tag skildpadden fra fælden. Tag fat det let omkring midten, og sørg for at holde fingrene væk fra skildpaddens lemmer. Skildpadder har store kløer, der kan ridse overraskende hårdt, og mange er stærke biters, gør det rigtigt.

Tips

 • Det er bedst at lade en skildpadde i dens naturlige habitat i stedet for at tage det hjem for at være dit kæledyr. Hvis det virker glad hvor den lever, bare lade det der. Men hvis du fik det i et industrialiseret sted, eller et sted, hvor dens liv kunne være i fare, kan du føle sig godt om at tage det og beskytte dens levetid.
 • Ved fodring din skildpadde er det bedst at give ham små, levende fisk til at træne sine jagt færdigheder, hvis du nogensinde nødt til at lade ham gå. Også levende orme eller grøntsager er meget gode.
 • Hvis du har endnu mindre tid til at tilbringe end dette, bare lade fælden for en stund. Det kan tage mere end ét forsøg, som andre ting kan spise lokkemaden, men hvis du gør det godt nok, vil dette arbejde, hvis du forlader den.
 • Hvis du er bange for at hente skildpadden op på grund af sikkerhedsspørgsmål, og du ved, at du kommer til at være på udkig efter skildpadder, bringe en lille beholder eller måske en mellemstor kop og fyld den med vand og bugs, som du finder undervejs. Eller, kan du bære måske to lag havehandsker eller sne handsker, så vil du ikke få mudder på hænderne, og du vil ikke få ridset eller bidt.
 • Før du forsøger at fange en skildpadde er det bedst at vide, hvad slags skildpadder bor i dit område. Nogle skildpadder er uskadelige, og du behøver ikke engang en stick.in en dam.

Advarsler

 • Må ikke grave hullet mere end 11in. Det kunne alvorligt såret skildpadden.
 • Genkend hvilke arter, du fældefangst. Kend din statens love og følge dem i overensstemmelse hermed. Nogle arter er ulovligt at fange eller beholde, og bør overlades alene.
 • Pas på snapping skildpadder. De har lange halse, der kan nå tilbage og bræk fingrene! Det er bedst at bare lade dem være.

Ting du behøver

 • God placering
 • Bait
 • Skovl
 • Målebånd
 • Turtle
 • Muligvis en pind