Wkidk

Hvordan at bade dit kæledyr kanin

I almindelighed, behøver kæledyr kaniner ikke behøver bade. Det kan være nødvendigt at bade din kanin, når han får meget snavset. Hvis snavs, urin, afføring, eller en anden udenlandsk organ er på din kanin, så meget, at det ikke kan blive oplært ud med spot behandling alene, så man bør fjerne rådden stof med et bad. Målet er at bade din kanin på en hurtig og venlig måde, at ikke stresse ham ud. Du bør også bad kaniner til at slippe af løst hår.

Steps

Hvordan at bade dit kæledyr kanin. Saml dine leverancer.
Hvordan at bade dit kæledyr kanin. Saml dine leverancer.
 1. 1
  Saml dine leverancer. Har mere end nok håndklæder (inklusive et håndklæde specifikt) inden for rækkevidde sammen med håndklæder og kanin shampoo.Not menneskelige shampoo eller sæbe!
 2. 2
  Fyld badekarret 1-2 inches dyb med lunkent vand. (Et håndklæde i bunden af ​​karret giver noget for bunny at greb, når stående i en slick karbad.
 3. 3
  Træd ind i karbad, sikkert bærer kanin. Lavere dig selv og hold kanin i dit skød. Sørg for at han er rolig.
 4. 4
  Med dine hænder, arbejde vand i tiltrængte områder. Undgå iblødsætning hovedet eller få vand i ørerne, øjne og næse. (At vaske hoved og ansigt forsigtigt duppe eller gnid den med et fugtigt håndklæde) Hvis kaninen panik og forsøger at klatre til tørre jord, så prøv indpakning ham i håndklæde. Vær omhyggelig med at holde hovedet oven vande.
 5. 5
  Hvis vandet alene er umuligt at rense kanin, skumme en lille mængde kanin shampoo ind i pelsen. Kanin shampoo kan findes på kæledyr levering butikker i den lille dyr sektionen, ikke bruge menneskelige sæbe, det forårsager tørhed til hud og pels.
 6. 6
  Hvis soap blev brugt, tænde for vandhanen og køre vand i den samme temperatur, over kanin, hvis din kanin er bange af støjen fra vandet kommer fra hanen, kan du prøve at fylde en kop eller lage krukke med varmt vand klar forude af tid til skylning.
 7. 7
  Når du er færdig, wrap din kanin op i et håndklæde og tage tid til håndklæde og føntørre ham / hende i en kasse. Vær sikker på at din kanin er helt tør før han vendte tilbage ham til en udendørs Hutch, soignere lad bunny ham / hende selv og holde inde for et par timer, hvis kold eksklusionen udenfor. Husk behandler efter vask dit bunny / bunnies

Tips

 • Bær tøj, som du ikke har noget imod at blive våd. Det kan være en god idé at strippe ned i kun en T-shirt eller badedragt
  • Hvis din kanin er syg, skal du sørge for at holde ham / hende meget varm som kølige udkast kan gøre en kanin endnu mere syg.
 • Nogle kaniner kan elske vandet. Hvis du er sikker på din kanin nød badet, tro det eller ej, kan kaniner svømme! anbefales ikke, men kan være sjovt for dig og din kanin.
 • Tal med din kanin i en rolig stemme, der kan berolige ham / hende.
 • Må ikke bade din kanin, medmindre 110% nødvendigt, da i, når de er blevet syge og udvikle diarré, da det kan klæbe i pelsen. * Kaniner rense sig selv på en regelmæssig basis, så badning bør ikke ske.

Advarsler

 • Badning er stressende på kanin. Kun bade hvad der er behov og undgå iblødsætning hele kroppen. Vask kun de steder, der har brug for det.
 • Sørg også for ikke at få sæbe i din bunny øjne. Det forværrer dem.
 • Du vil få våde. Bær let tøj eller en badedragt.

Ting du behøver

 • Håndklæder
 • Et håndklæde
 • Et badekar
 • Kanin Shampoo
 • Aldrig glemme de godbidder, når han / hun er ved at blive godt