Wkidk

Hvordan til at tage sig af en kamæleon

Så du ønsker at passe en kamæleon? Kamæleoner gøre fremragende kæledyr, men at eje en kamæleon er ikke enkel. Det tager meget ansvar, og du nødt til at sætte lidt tid afsat til det. Find ud af hvilken slags du bør få og kravene til omsorgen for én.

Steps

Hvordan til at tage sig af en kamæleon. Pick en art af kamæleon du ønsker at få.
Hvordan til at tage sig af en kamæleon. Pick en art af kamæleon du ønsker at få.
 1. 1
  Pick en art af kamæleon du ønsker at få. Hver art kræver mere eller mindre pleje end andre. Nogle overleve på deres basale behov. En nemmere arter for at tage sig af, er en Veilded, Jacksons eller Panther Chameleon. Det anbefales at købe en kamæleon i en alder af 3-8 uger. Hvis du er ny til dette, købe en kamæleon i en alder ældre end 6 uger.
 2. 2
  Køb en kamæleon. Du skal have tid og plads til at tage sig af din kamæleon. En 6-8 uger gammel kamæleon kan let sættes i en reptarium. Sørg for at du kan opretholde en reptarium. Overveje at sætte nogle reelle planter og falske planter, klatring lemmer og ordentlig belysning. Dit kabinet bør ændre temperaturer, så kabinettet kan varme op din kamæleon eller køle det ned. De fleste kamæleoner gøre godt med en nat tid temp 70-75 og en dagtimerne temp på 75-80. En brugde spot skabt af en simpel 60 watt husstand pære fungerer godt. Vær sikker på at tjekke dine temps. De bør være omkring 85-90 i brugde stedet. De skal være i stand til at flytte til få køligere i tilfælde stedet bliver for varm. Få god kvalitet hele spektret UVA / UVB-lys. Vær sikker på at det er en lineær rør. Den kompakte pære type kan forårsage skade på nethinden og gøre dem blinde. Det hjælper til at producere D-vitamin til at absorbere calcium. Har nogen tage sig af din kamæleon under ferier eller en periode, når du ikke er i stand til at tage sig af det.
 3. 3
  Feed din kamæleon. Kamæleoner spiser insekter, så fodre den med fårekyllinger eller andre typer af bugs. Du kan købe dem hos din lokale dyrehandel. Hvis der ikke er nogen lokale dyrehandel, så kan du altid købe dem online eller via telefon. Feed din kamæleon forskellige typer af insekter som voks orme, melorme, super orme, fluer, møl og græshopper. Prøv bananfluer for yngre kamæleoner. Hold et vågent øje med dine kamæleoner spisevaner, så du kan forudsige, hvor meget det kan spise. Vær forsigtig med eventuelle ændringer i deres spise vane.
 4. 4
  Giv din kamæleon vand. Der er mere end én måde at give din kamæleon vand. Brug et drop system. Prøv at bruge en plastik kop. Tag en kop og lave et hul i bunden af ​​det og fylde det med vand. Placer det på toppen af ​​kabinettet. Køb en kommerciel drop system. Spray eller tåge din kamæleon. Du kan bruge en spray flaske. Du kan købe en på enhver butik. Spray vand på bladene i kabinettet. Kamæleoner normalt drikker af bladene. Sørg for, at vandet er varmt. Må ikke gøre det for varmt selv. Køb et tryk sprøjte, hvis du vil. Få dem på din lokale isenkræmmer. Det kan du sprøjte en meget god tåge. Køb et automatisk dug system, men de koster en masse og det er svært at sætte op. Manuelt give din kamæleon vand ved hjælp af oral sprøjte eller gnaver flaske. Brug en sprøjte uden nål. Få det på en lokale apotek. Drop lige ind i din kamæleoner munden, men nogle gange er det ikke ønsker at drikke på det tidspunkt. Prøv næste gang og måske vil det. En gnaver flaske er ens, men har en kugle spids, så det kan tiltrække en kamæleon mod det. Sørg for at der er frisk vand i det. Tøm og tør ud efter hver brug.
 5. 5
  Samspil med din kamæleon er ikke nødvendig. Kamæleoner kan være mere aggressive fra en masse interaktion. Fodring af din kamæleon i hånden er en god måde at interagere, så det ikke vil være så aggressiv mod dig.
 6. 6
  Hold din kabinet rent. Fjern eventuelle døde ting i bunden ellers parasitter og bakterier vil komme. Fjern kamæleon fra kapslingen, så det ikke vil blive forstyrret. Opret et rengøringsmiddel ved hjælp af vand, opvaskemiddel og blegemiddel. Spray på vægge, gulve og noget lignende falske planter, ikke de rigtige planter. Brug et stykke køkkenrulle til at rengøre og tørre ud. Mist dit kabinet, og igen tør af med en ren papirserviet.

Tips

 • Hold et termometer i din kabinet, så du kan kontrollere temperaturen af ​​det.
 • Hvis din kamæleon synes at være syg, her er nogle fælles sygdom, der kan forekomme.
 • Sæt nogle falske vinstokke i din kabinet.
 • Et akvarium er acceptabelt for en ung kamæleon, men du måske ønsker at købe en reptarium for bedre luftcirkulation. A 4 måneder gammel kamæleon måske brug for en større kabinet.
 • Hvis din kamæleon synes at være kvælning på insekter, give dem mindre i stedet.
 • Spørg spørgsmål om din kamæleon fra hvem du køber det fra. Sælgeren vil have oplysninger og vil hjælpe dig.
 • Feed dine insekter godt med kartofler, kål, gulerødder, fisk flake, fedtfattig killing chow, bi pollen, og kartoffel flager. Feed dine insekter godt, så du kan fodre din kamæleon godt.
 • Kamæleoner er ikke så venlige, så du skal ikke være ked af, hvis det synes det ikke kan lide dig meget.
 • Kamæleoner har fantastiske camouflage-prøv ikke at miste dit nye kæledyr i det bur!

Advarsler

 • Rør ikke ved kamæleon ryg. Dette kan også vrede det.
 • Anbefales ikke at få en kvindelig. De skal lægge æg i ordentlige forhold, grave under jorden, og hvis ikke, vil dø.
 • Sørg for, sprayflaske, du bruger, er ikke brugt allerede ligesom fra et hår produkt. Dette kan være fatalt for dit kæledyr. Køb en ny fra enhver butik og rense det ud.
 • Vilde kamæleoner er sværere at tage sig af og kan have parasitter eller sygdomme.
 • For meget vand kan forårsage problemer for din kamæleon.
 • Undgå at bruge skrue i lys. Hvis du ikke bruger fuld spektret lys din kamæleon kan få Metabolic Bone Disease.
 • Vilde insekter kan have pesticider.
 • Må ikke tvinge din kamæleon ud af buret eller noget andet. Det kan vrede det.
 • Større vingede insekter er sværere at fordøje for en kamæleon.

Ting du behøver

 • A Chameleon
 • En Reptarium
 • forsyning af vand og fødevarer
 • ansvar
 • falske planter og rigtige planter