Wkidk

Sådan fodrer en slange frosne fødevarer

Fodring fangenskab slanger levende bytte er vanskelig og farlig, både for ejeren og slange. Fodring frosne gnavere reducerer risikoen for skade på slangen, reducerer stress for både ejer og krybdyr, og forhindrer dig i at skulle se en sød lille mus lide. De er ofte også billigere!

Steps

Sådan fodrer en slange frosne fødevarer. Tø gnaver i køleskabet.
Sådan fodrer en slange frosne fødevarer. Tø gnaver i køleskabet.
 1. 1
  Tø gnaver i køleskabet.ikke tø det i mikrobølgeovn! Så fristende som det kan synes, vil det koge kødet og gøre din slange syg. Tag en frossen gnaver fra fryseren, og anbringes i en separat plastpose. Læg posen i køleskabet, og lad natten over. Dette vil gøre det muligt gnaver helt frigive.
 2. 2
  Placer optøede gnaver på en lidt varm overflade som en radiator. Du ønsker ikke at koge det, bare bringe det til stuetemperatur. Toppen af ​​dit tv, computer eller endda i en lille plaster på solen vil gøre det trick for denne korte tid. Eller blot lade det på en bordplade til lidt længere periode. En time eller så er normalt tilstrækkelig, ikke forlader det for lang, eller det kan vokse bakterier, der kan skade din slange.
  • Du kan også sætte musen i en plastikpose, og dyp det hurtigt i en gryde med kogende vand. (Dyp det i to sekunder.)
 3. 3
  Sæt slangen i sit fodring område. Det er stærkt anbefales, at du ikke fodre en slange i sit bur, som dette medfører for slangen at associere noget der kommer ind i buret som fødevarer (din hånd, måske, kunne fejl). Du kan bruge en bin med høje sider, en anden tank, eller badekar endnu. Bare sørg for at lukke afløbet!
 4. 4
  Placer gnaver i området med slange. Hvis du vil, kan du placere en varmepude under gnaver at gøre det lidt varmere, men ikke forlade det der for længe. (Det vil lugte værre end du kan forestille dig.) Nogle slanger har ingen problemer med at spise en gnaver denne måde, og vil begynde at spise på omkring 15 minutter eller deromkring. Hvis ja, er du færdig, og du kan returnere slangen til sin sædvanlige kabinet.
 5. 5
  Hvis din slange er en picky eater, eller ikke har spist døde mad før, kan du nødt til at arbejde lidt hårdere på det i første omgang. Du kan prøve vrikke gnaver i halen foran slangen. Brug et par tænger, hvis du gør, for at forhindre en utilsigtet bid. Hvis slangen virker bange for gnaver, vrikke kun lidt og længere væk. Hvis slangen er i strejke udgøre, men ikke angribe, prøv bopping slangen forsigtigt på næsen. Du skal dog ikke gøre dette, hvis din slange er en Ball Python, da dette kan faktisk skræmme slangen og have den modsatte effekt, end du havde tænkt dig! Med tålmodighed, bør du finde, at slangen vil strejke og kvæle allerede død gnaver, og spise som normalt. Du kan have til at lade slangen "dræbe" den døde gnaver mere end én gang de første par gange. Må ikke blive afskrækket! Pre-dræbte mad er en langt sikrere og mere human måde at fodre din slange.
 6. 6
  Sæt slangen tilbage i sit bur og lad det fordøje sit måltid i en varm mørkt område. Vær forsigtig, når du fjerner slangen, da det stadig kan være i spise mode. Lade slangen kravler ud af bin og derefter optagning det normalt løser dette.

Tips

 • Frosne mus kan opbevares nedfrosset til meget lange perioder, hvis de holdes lufttæt.
 • Hvis slangen stadig ikke vil spise, er magisk kur kaldes MouseMaker. Dette er et produkt du kan købe online eller på en dyrehandel til at sætte på gnaver. Blot at åbne flasken driver slanger vanvittigt. En dråbe eller to på næsen af ​​gnaver vil lokke selv de mest tilbageholdende eater. Til sidst kan du vænne dem væk, når de vænner sig til døde mad.
 • Alternativt pels mus i en lille smule af kylling bouillon. Dette burde have en effekt svarende til MouseMaker dråber.
 • Hvis slangen ikke vil foder ud af sit bur, der er fint. Selv hvis slangen associerede dig med mad huske de er display dyr, ikke kæledyr. Men dette er anderledes for majs slanger, majs slanger er meget lærenem og ser endda ud til at nyde at blive håndteret. For at sikre at din slange vil tolerere at blive håndteret senere i livet, hold din babymajs slange mindst en gang om dagen.

Advarsler

 • Hvis en slange gør bide dig, medmindre det er giftige, så fortvivl ikke, men deltage til hygiejnen lige væk. For at få slangen til at give slip, tryk forsigtigt på bagsiden sider af hovedet, hvor kæben skiller. Må ikke trække fingeren (eller hvad det har) ud, indtil slangen åbner sin mund, da slange hugtænder hældning baglæns, og du kan rive din hud eller bryde din slanger tænder. Desinficere bid området, og ikke forsøge at straffe slange. Det vil ikke forstå, og du må kun fremkalde en anden bid. Tid med din slange og få det til at stole på dig er en langt bedre måde at forebygge bid.
 • Sørg for, at gnaver ikke er for stort til dit kæledyr, som kan forårsage alvorlige skader.

Ting du behøver

 • Frozen gnaver
 • Tongs
 • Separat beholder til at fodre slangen i