Wkidk

Hvordan til at dræbe husstand bugs

Er du generet af små kryb konstant dukker op overalt i dit hus? Nå, der er flere måder, du kan udrydde dem.

Steps

Hvordan til at dræbe husstand bugs. Du kan enten hænge op en klæbrig flyve bånd eller skjule en lille klæbrig bug catcher boks under eller bag møbler, i et skab eller en sådan plads.
Hvordan til at dræbe husstand bugs. Du kan enten hænge op en klæbrig flyve bånd eller skjule en lille klæbrig bug catcher boks under eller bag møbler, i et skab eller en sådan plads.
 1. 1
  Du kan enten hænge op en klæbrig flyve bånd eller skjule en lille klæbrig bug catcher boks under eller bag møbler, i et skab eller en sådan plads.
 2. 2
  Find et objekt for at udrydde skadedyr, hvis du har brug for en mere umiddelbar udryddelse metode, såsom en avis, et stykke pap, papir-back bog eller en almindelig flue swatter. Rul den op eller placere den i hånden, så det er behageligt.
  • Placer det om en fod over insekt.
  • Hit insekt. Men du har brug for at ramme det hurtigt nok, så det ikke har tid til at reagere, men hårdt nok til at udrydde insektet ved kontakt.
  • Skrab og / eller vaske insekt-forbliver slukket overfladen og bortskaffe det på en moderne måde
 3. 3
  Som et alternativ til knusning fejlen, kan du foretage eller købe en spray husstand pesticid.
  • Bland omkring 5% orange olie med 95% vand eller 10% orange olie med 90% vand (ikke appelsin renere) i en sprøjte flaske som en gammel Windex (r) flaske (ryst blandingen godt før hver brug) følg producentens anbefalinger vedrørende etiket eller hjemmeside.
  • Køb et kommercielt produkt, og følg de mærkede retninger.
 4. 4
  Derefter sprøjtes ned fejlen og ethvert område, hvor du tror, ​​det kan være, eller kan komme ind i boligen og gemme og fyld orange olie sprøjte og bortskaffe tomme kan på en rimelig måde.
 5. 5
  Et andet økologisk jord produkt er diatomejord en pulveriseret form af et irritationsmoment for insekter, der dræber dem ved at komme ind i deres samlinger.

Tips

 • For bortskaffelse af skadedyr, kan du ønsker at bruge en klud eller køkkenrulle. Smide det i skraldespanden, eller for at være sikker på det vil ikke komme tilbage, skylle den ned i toilettet. Omhyggeligt se det snurrer rundt i cirkler for at sikre, at det går ned.
 • Du behøver ikke at dræbe fejlen. Det kunne føle sig mere givende at fange den.
 • Orange olie er eksternt "ikke giftig", men ikke får det i øjnene, undgå langvarig udsættelse for olie eller dampe (brug med tilstrækkelig ventilation) og ikke sluge det. Det er ikke en øjeblikkelig knock down for insekter.
 • For at komme tættere på bug, kan du langsomt nærme sig den bagfra.

Advarsler

 • Selv ikke-stikkende insekter (fluer, lopper, flåter og myg) kan bære infektioner med sygdomme, der kan føre til alvorlige handicap (bakterier / virus, tick feber, malaria, Borreliose, sovesyge, osv). Nogle af disse er mere fremtrædende i varme eller tropiske områder.
 • Selv hvis du ikke er allergisk en brod ikke kun gør ondt, men kan forårsage en infektion og andre problemer.
 • Bruge et produkt i henhold til instruktionerne på etiketten.
 • Nogle bugs kan stikke, være omhyggelig med alle fejl, der er fuzzy orm (fuzzy asp), sort (Black Widow), brun (brun eneboer), lyse farver, stribet (gul jakke eller bier), eller med en synlig stinger (Skulle du være, at tæt på!?).
 • Hvis du ikke kender til sikker på, at du ikke er allergisk over for bistik du måske beholde (Benadryl - diphenhydraminhydrochlorid) praktisk at bruge som anvist på etiketten eller af en læge, fordi en brod kan forårsage blod, nerve, hævelse, vejrtrækning og / eller hjerteproblemer, og muligvis død.