Wkidk

Hvordan at slippe af roaches ved stemning

Lad kakerlakker har deres plads, men holde dem ude af din!

Steps

Hvordan at slippe af roaches ved stemning. Exterminators alene vil ikke hjælpe, og deres produkter er ikke godt for dig.
Hvordan at slippe af roaches ved stemning. Exterminators alene vil ikke hjælpe, og deres produkter er ikke godt for dig.
 1. 1
  Exterminators alene vil ikke hjælpe, og deres produkter er ikke godt for dig. Skadedyrsbekæmpelse fyre og bygge inspektører ønsker at komme ind og "bombe" dine ting. Lad os se, at sætte rester af giftige bug drab tåge hele dine møbler, gulve, vægge og legetøj gør ondt hvem - bugs som lever skjult i andre rum, eller de mennesker, der bruger og røre ved ting? Bare sige nej til Kakerlak "bombe".
  • For virkelig at helbrede dette problem, skal du være på et sted, du kommer til at bo for en stund. Hvis du kun vil være der for en måned eller to, kan du blot ønsker at finde et andet sted. Ellers er det ikke arbejdskraft eller omkostningseffektiv.
  • Det fungerede for os. Vi kom af med 100% af kakerlakker i vores lejlighed uden at udsætte os selv eller vores børn til giftige pesticider. Ikke mere kontrol mine børn i nat og se en kæmpe gravid én gennemsøgning på tværs af hovedgærde (Gut reaktion:! Dræbe dræbe dræbe!).
  • Vi brugte barrieremetode. Det kan ikke være 100% effektive i forebyggelsen af ​​graviditet, men det virker pretty damn godt for bugs. Dybest set, roaches lever i væggene. Folk har ikke, så vi besluttede ikke at pleje, hvis de gjorde. Vi bare stoppet dem fra at komme ud i vores side af lejligheden (uden for murene). Lad os komme i gang!
 2. 2
  Derhjemme, sætte et rør af caulk i fugepistol (se: Ting du skal). Skær en åbning i spidsen, og holde det små, så du har god kontrol.
 3. 3
  Start i køkkenet. Hold en fugtig papirserviet handy at tørre din hånd på. Undersøg din frysere. Skabe er hængt op på væggene, som kan have åbninger i dem, at du ikke kan se eller forsegle, så tætne med caulk rundt din frysere. Hvis du gør en pæn job, vil din udlejer ikke engang ved, at du gjorde noget. De vil kun sur på dig, hvis du gør en stor rodet blob. Spørg om hjælp, hvis du aldrig har gjort det før. Squirt caulk ud langs samlingen, og derefter glatte det ned med en fugtig fingerspids. Tør overskydende.
 4. 4
  Det er også nyttigt at holde en svamp og en spand vand med dig. Fugt svampen, vrid den og køre den lange kant langs gulvet (eller overflade), hvor du bare tætnes. Tryk ikke virkelig hårdt - lad svampen holde en kant. Du har en tynd, jævn linje, når du er færdig. Vrid / stige ud svampen efter hver knalde.
  • Sørg for at caulk mellem hver kabinet boks, hvor det skod mod næste kabinet. Også komme op på disken og kontrollere oversiden af ​​skabene, og forsegle det ud deroppe, også. Kig inde i dine skabe og forsegle alle åbninger på bagvæggen. Sørg for, at vasken er forseglet til køkkenbordet.
  • Hvis du finder nogen større huller (vi fandt en whopper bag en tom panel, hvor de havde trukket væk fra de gamle kabinetter) bruge ekspanderende skum til at fylde det. At ting er grimt, så hvis det er udsat for, lave en plan for at udfylde den plads, der ser bedre ud end skummet.
  • En hemmelig åbning kakerlakker kender, men du behøver ikke er kløften mellem køkkenbordet og kabinettet kassen på undersiden. Tag alle dine ting og caulk at barnet godt! Har alle skabene på alle sider i hele din køkken.
 5. 5
  Nu skal du til at gøre en udtømmende søgning. Kravle rundt i kanten af ​​alle dine rum. Anywhere en væg møder et gulv, loft, i en vindueskarm, dørkarmen eller trim dele der skal tætnes. Det tager tid, og en masse af caulk. Når du er i tvivl, så caulk det.
 6. 6
  Switchplate covers - her er, hvor du måske ønsker at kalde en Exterminator. Der er særlige lokkemad en exterminator har adgang til, at en almindelig person ikke. Før du tager ud alle switchplate covers og forsegle omkring dem, kan Exterminator placere agn inde i væggene. Fortæl dem at sætte i et parti, fordi det vil være svært at komme tilbage under der, når du er færdig. De agn kakerlakker gå tilbage til reden, dør, bliver spist af andre og dræbe det mindste nogle af dem, også. En beroligende tanke.
  • Efter du har løse agn problemet, hver eneste switchplate og udløb dækning af enhver type skal skal tages ud, tætnes omkring den indvendige kant og stak igen (tør nogen ekstra, der oser ud). Du tror måske, at de ville komme igennem griberen åbninger på en stikkontakt, men der er ikke virkelig meget adgang. Du kan bruge plug covers hvis der generer dig.
 7. 7
  Rykkede eller akustiske lofter er det sværeste at løse, hvis den akustiske flise har store huller i det (viskelæder størrelse, for eksempel). Du vil måske udskifte Holey art, eller hyre nogen til at flyde gipsvæg mudder over det og male det. Spørg din udlejer til at gøre det, eller i det mindste om tilladelse, hvis du er en lejer. Denne type er normalt limet til loftet og kan have asbest så det er bedre ikke at trække dem ned.
  • Hvis fibrøse akustiske fliser ikke har huller i dem, enten male det hele til at forsegle mellem panelerne og metal hængende strips, eller løft hvert panel, caulk omkring det og sætte det ned igen.
 8. 8
  Dernæst gør VVS. Dette er meget vigtigt, da roaches brug for vand endnu mere, end de har brug for mad - de har fået reden hjælpere for det! Sørg for at dit karbad tætnes hele vejen rundt, selv på toppen af ​​muren surround. Caulk huller i fuger, hvis du har fliser. Komme ned og caulk rundt i bunden af ​​dit toilet. Træk den tynde metal flanger væk fra væggen, hvor rørene kommer igennem og caulk omkring rørene. Caulk omkring kabinettet eller omkring synke selv hvis den hænger fra væggen.
 9. 9
  Hvis du har varmluft varme, løft aflastningsarealet covers og caulk eller skum omkring åbningen. Sørg for at du forlader plads til aftræk dækning til at gå igen, og ikke sidde fast i smattet caulk. Hvis dine kanaler synes at have huller i dem inde i væggen, hvor du ikke kan nå, kan roaches kunne få adgang til. Du kan rette nogle screen stoffet under udluftning for at forhindre dem i at komme i. En varm lim pistol ville være nyttigt for det. Skærmene vil skulle rengøres regelmæssigt.
 10. 10
  Den sidste ting, vi skulle gøre, var fylde meget små huller mellem hårdttræ gulvbrædder. En gulvbelægning person ville ikke anbefale dette, men en person, der ønsker bugs gået ville!
 11. 11
  Hold øjnene åbne. Hvis du ser dem, følge dem og finde ud af, hvor de kommer i. Pretty snart vil de være væk, væk, væk. Vi levede over en gruppe af bachelorer, der ikke bekymrer sig. Exterminator sagde det var en af ​​de værste steder, han nogensinde havde set, men vi havde nul fejl. Han var imponeret. Sejr til vores side!

Tips

 • Vi ikke har dem i vores miljø, men hvis du gør, er tætsiddende skærmen døre og vinduer nødvendig. Sørg for at forsegle åbninger omkring et vindue A / C enhed.
 • Du har nu udfyldt alle mulige åbning en skalle kan komme igennem. Renses grundigt op på alle de rester, de har efterladt, fordi du ved, at de ikke vil være tilbage.
 • Hold op med genbrug, skrald, tallerkener og rod. Du ønsker ikke nogen flygtninge, der finder en måde at starte en koloni på indersiden.
 • Før vi helbredt problemet, vi fortalte vores førskolebørn at bugs vi havde i vores hus var store myrer, en socialt acceptabel bug. På den måde har vi ikke behøvede at krybe, når de stolt fortalte pædagog om den store bug de fandt. Jeg vil aldrig have såkaldte myrer igen - og du bør heller ikke. Det var sådan en god følelse - ligesom stoppe horde af vestgoterne fra invaderende. Have det sjovt, og glade kakerlak jagt!
 • Holde dit spisekammer mad i containere er en god idé for mange typer af skadedyr, og bare for din egen fred i sindet. Jeg blev en Tupperware Lady for en stund for at få en rabat på deres køkken opbevaring stuff ("Modular Mates").

Advarsler

 • Caulking i roaches fjerner ikke problemet.

Ting du behøver

 • Du skal bruge en fugepistol fra en isenkræmmer. Dette er ikke et elektrisk værktøj, og det koster mindre end ti bukke.
 • Du får brug for en masse caulk. Jeg foretrækker den klare, males silicium type, der ikke er for ildelugtende. De sælger det ved sagen, og det er billigere på den måde. Du får brug for bathroom rated caulk (læse etiketten) til caulk omkring vandrør og VVS inventar. Du skal bruge en kasse kutter at åbne rør og et stort søm til at forsegle åbningen mellem job.
 • Du vil sandsynligvis brug for et par dåser af ekspanderende skum. Få den lave ekspansion type, fordi det her er vanvittigt! Crazy grim, også, så hvis du har reelle huller i dine vægge, skal du materialer til at reparere dem korrekt.
 • Du kan også bruge en varm lim pistol, lim, og en lille mængde af skærmen stof.
 • Bucket
 • Sponge