Wkidk

Hvordan at slippe af fælles hus gekkoer

Synes du, lejlighedsvise gekkoer vandrer om dit hjem? De er virkelig ikke et problem og vil holde dine insekter og edderkopper ned, men her er nogle tips, der hjælper dig med at slippe af disse væsner Skulle du ønske at gøre det.

Steps

Hvordan at slippe af fælles hus gekkoer. Reducer insekter i dit hjem og værftet.
Hvordan at slippe af fælles hus gekkoer. Reducer insekter i dit hjem og værftet.
 1. 1
  Reducer insekter i dit hjem og værftet. Efter alt, er, at deres fødekilde, hvis man skærer det ud, så gekkoer bør forlade snart efter.
 2. 2
  Prøv limfælder. Den flade form, med blot den mindste hævet kant. Gecko sidste ende vil køre på tværs af det og blive fanget. Hvis du fange det i tide, kan du hælde veg olie på fælden og slippe ham. (Det er temmelig grov selv.)
 3. 3
  Sæt de måder, de får i dit hjem. Kontroller under dine døre for revner i døren sweep, og omkring vinduer for ikke-forsegling områder. Spray bug spray liberalt gang om måneden på alle dørtrin og vindueskarme. Hvis du sprøjte din udenfor buske tæt dit hus, bør det bidrage til at reducere fejl og reducere fødekilde.
 4. 4
  Prøv mølkugler. De menes at frastøde gekkoer. Men dette er en sidste udvej, som mølkugler lugte meget værre end gekkoer. Placer en mothball på et stykke tape nær dør indrejse eller vinduet afsatser. Mølkugler smuldrer i vand, så placere dem udenfor gør noget godt.
 5. 5
  Skru ned for termostaten. Hvis det er koldere end 65 udendørs om natten, vil gekkoer forsøge at få i dit hus for at varme op. Gekkoer foretrækker varme, fugtige områder.
 6. 6
  Hvis du kan fange gekko blot ved slapping en plastik skål over det og skubbe et papir under skålen toppen, kan du hustle Gecko udenfor og langt væk fra dit hjem. Dette virker midlertidigt for små skadedyrsangreb. Husk, en kold gekko er en langsom gekko, så det hjælper med at holde dit hus køligere.

Tips

 • Gekkoer kan ikke lide:
  • holde dit hus køligere end 65 natten
  • Bug spray forurenet fødekilder
  • mølkugler
  • limfælder
 • Geckos var på fremmarch i Texas i sommeren 2007 på grund af usædvanlige regnskyl og luftfugtighed. Fårekyllinger var en pest, og opfostrede en lækker vanvid for gekkoer. Prompt fjernelse af fårekyllinger udefra (og inde!) Af dit hjem vil reducere gecko fødekilder.
 • Gekkoer er nataktive og gemmer sig om dagen, så du skal nok støde dit hus hjælpere natten.
 • WD40 Spray, mens der ikke en øko venlige metoden også vil forhindre dem i at komme ind din air-condition (spray omkring bunden af ​​udendørs enhed).

Advarsler

 • Brug aldrig mølkugler, når børn eller kæledyr er i hjemmet. De er giftige.