Wkidk

Hvordan at slippe af myg

Irriterende insekter er almindelige i næsten alle dele af verden. Fluer, myg og myrer er fundet i mange af næsten alle ejendommens ejer i Europa. Men få insekter er helt så irriterende som den skabning kendt som myggen. Myggene er små og ekstremt irriterende. Der er en bred vifte af gnat arter, som er svære at identificere og sjældent besværet værd. Mens de fleste myg er helt uskadelige, nogle myg bider mennesker, som kun bidrager til deres stædige peskiness og irritation de forårsager i dit køkken, og hele dit hjem.

Steps

Hvordan at slippe af myg. Slippe af med deres fødevareforsyning.
Hvordan at slippe af myg. Slippe af med deres fødevareforsyning.
 1. 1
  Slippe af med deres fødevareforsyning. Gnats fest primært, ligesom så mange andre insekter, efter maden scraps du udelader i det åbne. Den bedste løsning til at fjerne myg er ikke at "fodre" dem i første omgang. Ved at rense dit køkken og spisestue regelmæssigt og hurtigt bortskaffelse af sidesten madrester og madlavning rester, kan du forhindre myg fra invaderer dit hus, før de nogensinde bliver et problem. Når du gemmer mad, sørg for at det er i en lufttæt eller omviklet beholder i en forseglet kabinet eller køleskab.
 2. 2
  Dæk dine trashcans. Svarende til Trin 1, kan du forhindre en myg invasion ved at dække dit skrald og affald dåser rundt om dit hus og ejendom. Hvis skraldespande uden for dit hjem er åbne, myg kan fest der og lignende følge deres næser ind i dit hjem. Ved at dække op dit skrald, vil du ikke tillade myg en chance for at leve af din ejendom.
 3. 3
  Lav en hjemmelavet fælde. En let måde at skille dig af en myg angreb er en nem og billig gør-det-selv myggen fælde. Myg er meget tiltrukket af duften af ​​eddike. Find en brugt dåse eller krukke-materialet er ligegyldigt, og fyld den med eddike. Mason krukker arbejde specielt godt. Når du fylder din dåse eller krukke, forsegle låget og stikke meget små huller med et søm eller skrue. Lad dåsen i et rum myg normalt bebor, mest sandsynligt dit køkken eller spiseplads. Myggene vil flyve ned i glasset, men vil være i stand til at forlade. Bortskaf krukken-og Myggene-og sige farvel til din myggen problem.
 4. 4
  Hæld vegetabilsk eller olivenolie i din køkkenvask til at fange eventuelle myg, der forbliver. Myggene vil flyve ind i olie, men vil være enten ude af stand til at frigøre sig af det, eller simpelthen ude af stand til at parre bagefter. Hvis du er bange for tilstopning din vask med olie, hæld en lille dosis af ammoniak til din vask for at dræbe eventuelle myg i den almindelige nærhed af din vask. Bare sørg for at lade ammoniak sidde og fortyndes sig i et par timer, før du bruger vask til rengøring formål, fordi ammoniak er omtrent lige så skadelige for mennesker som det er at myg.
 5. 5
  Brug en professionel insekt spray. Du skal blot sprøjte insektgift på myg selv, eller i de sædvanlige områder, de bebor. Dette vil omgående dræbe enhver og alle myg og andre insekter.