Wkidk

Hvordan at slippe af roaches med borax

Et par metoder til at fjerne kakerlakker. BEMÆRK: Borax er en gift. Må ikke anvendes i husstande med børn eller kæledyr.

Steps

Hvordan at slippe af roaches med borax. Lace dine sokler med bromid.
Hvordan at slippe af roaches med borax. Lace dine sokler med bromid.
 1. 1
  Lace dine sokler med bromid. De indtager det og blot blæse op.
 2. 2
  LAY borax (20 muldyr hold vasketøj additiv er den billigste måde at gå. Hvis borax er mærket som skalle killer, det koster væsentligt mere og er det samme.) Langs din base bestyrelser.
 3. 3
  FJERN stikkontakt dækker og støv inde i væggene med borax. Dette er pænere, holder børn og kæledyr ud af borax, og er effektiv. Sæt borax i en plastflaske med bløde sider, som dem der bruges til ketchup, låget skrues på, og placere punktet inde i åbningen, nedad.
 4. 4
  Dristigt mærke flaske som BORAX! Du ønsker ikke at risikere at indtage dette.
 5. 5
  Gentagne gange "pust" siderne af flasken Vinkler man punkt langs den indvendige væg. (Lav en fan-lignende sweep at sprede borax yderligere.)
 6. 6
  Udskift stikkontakt dækker.
 7. 7
  Færdig.

Tips

 • På grund af det faktum, at nogle æg klækkes bagefter, bør processen gentages i tre uger.
 • Borax drysses på tæppet og efterladt i 20 minutter, derefter grundigt støvsuget, op vil dræbe lopper og loppe æg. Hvis du har kæledyr, vil de nødt til at blive badet, mens borax sidder, så alle lopper bliver kastet på én gang. Må ikke bade kæledyr i Borax! Brug en loppe shampoo.

Advarsler

 • Hold alle "motel" type insekticider inde sikrede kabinetter, hvor børn og husdyr ikke kan gå. Begge sætter næsten alt i munden!
 • Kakerlakker vil spise noget, så vær opmærksom på, at bittesmå partikler af fødevarer, der er tilbage på din counter bliver en banket for nogle skalle og hans udvidede familie. Sørg for at trække komfuret og køleskabet væk fra væggene og rengør under der. Kig efter ethvert sted at fødevarer kan have rullet. Range toppe kan løfte op, så rent under toppen. Brødrister ovne er et andet sted for at kontrollere.
 • Hold alle disse elementer væk fra kæledyr og børn. Hvis du har kravle babyer, ikke bruge bromid eller borax langs sokler. Støv inde i væggene.

Ting du behøver

 • Borax, plast dispenser flaske, skruetrækker, permanent markør til at mærke flaske.