Wkidk

Hvordan man starter en push plæneklipper

Hvordan du starter en plæneklipper? Træk! Okay, der er mere i det end det, især hvis du vil have det til at holde kørende. Selvfølgelig kan hvordan du starter din individuelle plæneklipper variere alt efter hvad mærke og model af plæneklipper du har, men denne artikel vil få dig i gang. Læs mere her!

Steps

Hvordan man starter en push plæneklipper. Fill'er og kontrollere olien.
Hvordan man starter en push plæneklipper. Fill'er og kontrollere olien.
 1. 1
  Fill'er og kontrollere olien. Det er så nemt, efter en længere plæne-klipning, at bare sætte denne klipperen væk, når du er færdig. Hvis du kører på tom eller plæneklipperen sad forsømt til vinteren, kan du trække det startsnoren i en time og få noget, men en øm arm og udsætte dine børn en barsk ordforråd lektion.
  • Pop tankdækslet, og tage et kig indenfor. Hvis du ikke kan se nogen gas derinde, fyld den op til det anbefalede niveau. Der bør være markeringer på indersiden til at vise dig, hvor det er, men hvis ikke, skal du udfylde indtil niveauet på benzin er lige under påfyldningsrøret. Du ønsker ikke det breder sig
  • Sørg for at du har nok i din plæneklipper. Ligesom din bil, er at køre uden at det en sikker måde at ødelægge din motor. Normalt er der et loft på toppen af ​​plæneklipperens krop, mindre end tankdækslet, der siger "olie" eller kan have et billede af en oliekande. Hætten kan have en olie gauge tilknyttet, så tjek olien som du ville gøre i en bil: dommer niveauet af olie på måleren mod dybden af ​​reservoiret (længden af ​​overtryk).
  • Bemærk, at nogle plæneklipperen motorer bruger et brændstof-olie blanding. Hvis det er tilfældet, skal du følge producentens anvisninger nøje.
 2. 2
  Prime at pumpe! Find den primære knap, som normalt er en rød eller sort squishy knap et sted på plæneklipperens krop. Du kan se den i nærheden af ​​tændrøret. Skub den mellem 3 og 4 gange for at tvinge benzinen i linjerne. Må ikke gå amok med squishing, eller du vil oversvømme motoren.
 3. 3
  Kontrollér tændrøret. Der bør være et enkelt tændrør ende stikker ud på bagsiden eller på siden af ​​motoren, med et forspring, der ser en tyk ledning med en gummihætte knyttet til den. Det er, hvad får at motoren kører, så sørg for at den ledende solidt fastgjort til tændrøret.
 4. 4
  Vær forsigtig, når du starter. De fleste nyere slåmaskiner har en sikkerhedsafbryder, som du har brug for at holde nede, når du starter. Du kan være nødt til at trække, og hold det, som du gør opstart rutine. Hvis din plæneklipper er ældre og ikke har en sikkerhedsafbryder, sørg for at det er på et plant underlag og stabil.
 5. 5
  Træk op skarpt! Brace din arm holder start håndtaget greb i håndtaget på starter (vedhæftet i slutningen af ​​et reb eller ledning), og træk opad hurtigt og fast. Du kan have at gøre dette flere gange, før motoren startes.
  • Hvis det sprutter og lyde som den forsøger at starte, men det gør ikke, bekræfte, at du har nok gas i tanken.
  • Hvis den ikke starter, og ikke sputter kontrollere, at tændrøret er vedlagt.
 6. 6
  Læs manualen. Hvis du stadig ikke kan få din plæneklipper i gang, kan du prøve plæneklipperen inspektion og fejlfinding i din manual, eller tjek vores Google artikel om , hvordan man reparere en plæneklipper. Du vil blive glad du gjorde!

Tips

 • Rengør altid din plæneklipper, når du er færdig. Det vil være kage i græs og kunne tilstoppe tingene op, hvis det bliver for tyk. Plus, vil det lugter slemt, som græs henfald. Så så snart du er færdig, skrabe den gamle græs ud, før du lægger det væk.
 • Opbevar aldrig plæneklipperen lavsæsonen med gas i tanken. Det kunne få gummy og tilstoppe gasledninger.
 • Kør aldrig plæneklipperen uden ordentlig oliering, medmindre du er glad for at købe nye plæneklippere.

Advarsler

 • Aldrig anbringe nogen del af din krop i nærheden af ​​plæneklipper knive, hvis der er selv den lille chance for, at klipperen starter op. Husk: Det er alle sjov og spil indtil nogen mister deres fingre!