Wkidk

Hvordan til at vokse en græsplæne let

Disse er dybdegående vejledning i dyrkning af en ny græsplæne fra frø (testet med kølige sæson græsser).

Steps

Hvordan til at vokse en græsplæne let. Ryd området for alle ukrudt, tidligere græs eller andre hindringer.
Hvordan til at vokse en græsplæne let. Ryd området for alle ukrudt, tidligere græs eller andre hindringer.
 1. 1
  Ryd området for alle ukrudt, tidligere græs eller andre hindringer. Den kemiske løsning er at bruge en glyphosat vilkårlige herbicid at dræbe alle tegn på levende planter, hvis nødvendigt. Disse giftstoffer kan have en varig effekt på din jord. Drejning jorden vil løsne ukrudt og gøre det muligt let at samle dem. Hvis du har tid, er det en god ide at lade ryddet område sidde i en uge og vand det. Dette vil tillade nogen sovende ukrudtsfrø at spire giver dig chancen for at fjerne dem, før dit græs går i.
 2. 2
  Till din jord til at lufte den og blødgøre det. Du kan dyrke ved hjælp af en rorpind, en push plov eller din skovl, afhængigt af området størrelse. Du ønsker måske at ændre din jord med kompost, før du till.
 3. 3
  Nu, at området er ryddet og dyrket, skal det være ordentligt sorteres. Brug en have rake og niveau ud af området. Sørg for at der er en svag hældning væk fra huset fundament, mindst 1 tomme per 10 fod.
 4. 4
  Tilling bringer et væld af ukrudtsfrø til overfladen, der vil spire og konkurrere med din nye græs. Før såning, vand området ofte for 1-2 uger, og enten genanvende en vilkårlig herbicid at dræbe eventuelle ukrudt, der spirer eller trække dem ukrudt, som de kommer i.
 5. 5
  Lagde starteren gødning og kalk. Påfør starteren gødning i henhold til den rækkeevne på posen. Det er en god idé at bruge en sprederen at sikre nøjagtighed. Kalken er nødvendig for sur jord, som de fleste jorde i det nordøstlige er. Især hvis dit område er overalt nær stedsegrønne træer eller buske, kan du være garanteret det er surt. Hvis du ønsker at være helt nøjagtig, kan du tage en jordprøve til din lokale kooperativ forlængelse kontor, der skal testes. Hvis du ændrer din jord, og det er sundt, bør du ikke brug for nogen fremmed kunstgødning.
 6. 6
  Sørg for at du tamp jorden så meget som muligt. Plantning græs i blød jord er ikke en god idé. Brug en hånd tamper eller leje en gas en afhængigt af området størrelse. Hvis du lægger ned en stor mængde af jord, er det bedst at lægge det i lag og tamp i mellem. Stampning mere end 5 eller 6 inches af jord vil ikke korrekt komprimerer det. Pas på dette område, hvis du vil have din græsplæne til at forblive niveau år fra nu. Ved hjælp af en vand-rulle er normalt ikke god nok til at komprimere din jord som havde brug for en sabotage er bedst.
 7. 7
  Brug din rake til lidt ru op toppen af området. Du ønsker at skabe nogle områder for frøet at indlejre sig selv.
 8. 8
  Spred frøene. Spred det igen ved hjælp af en ordentlig spreder til den sats anbefalet på posen. Sætte ned for meget frø er ikke en god idé. Det vil ikke hjælpe din græsplæne vokse noget hurtigere, og der vil være større risiko for plænen er for overfyldt og kvælning sig til døden.
 9. 9
  Sikre god kontakt mellem frø og jord. På dette tidspunkt kan du bruge en vand rulle over hele området til at skubbe frøene i den løsnede øverste lag af området. Alternativt kan du bruge bagsiden af ​​din have rake til meget forsigtigt sætte nogle af jorden for at dække frøene. Må ikke bekymre dig, hvis de fleste af frøene er udsat for, er det fint.
 10. 10
  Lagde spagnum eller gødning. Den spagnum eller gødning vil fungere både som et beskyttende lag for frøene og som en barkflis. Hjælp af en slags container, du ønsker at sprede barkflis i et tyndt lag over hele seedede området. Det er kun nødvendigt at dække jorden og frø, så de ikke er synlige. Sætte ned for meget spagnum eller gødning, vil ikke såre dine frø, men det er spild. Så længe du ikke kan se jorden, det er fint. Denne del kan være meget tidskrævende og arbejdskrævende, men det er den vigtigste del af denne proces. Den barkflis er vigtigt at hjælpe jorden bevare sin fugt, så du ikke behøver at vande mere end to gange om dagen (måske en gang om dagen, hvis du er heldig). Husdyrgødning har den ekstra fordel at fodre din jord, hvis du vælger at undgå giftige gødning.
 11. 11
  Vand. Det er vigtigt, at du grundigt vande dit område første gang. Må ikke lægge så meget vand ned, som at oversvømme dit område, men dækker det konsekvent og gå over det mange gange. Den sphagnum vil gøre en mørk brun, når det er vådt. Frem for alt, du ikke ønsker nogen stående vand, giver sphagnum og jord en chance for at absorbere vandet, men du har brug for at få en masse vand derinde at starte.
 12. 12
  Sørg for, at du konsekvent vand din seeded område. Dette er en anden fordel for tørvemos, er det meget let at vide, hvornår det er behov for vand. Når spagnum vender tilbage til sin tørre, lys brun farve, du ved, det er tid til at lægge ned mere vand. Få det godt og vådt, og tilbage til sin mørkebrune farve. Ideelt set, du ønsker, sphagnum altid at være våd og mørk brun, men mere realistisk du sandsynligvis vand, før du går på arbejde og så når du kommer hjem fra arbejde. Hvis sphagnum ikke er tør, ikke gider vanding det! Det er den perfekte indikator for, hvornår du har brug for vand.
 13. 13
  Må ikke udskyde at gøre din første klipning. Udskydes det vil forårsage mere skade på din græsplæne, end hvis du skære den. Du ønsker at skære din nye græsplæne for første gang, når det har nået græsslåning højde eller lidt over det. Dette er normalt 6 til 8 inches. Når det er tid til din første klipning, vil plænen synes stadig ekstremt tynde og skrøbelige. Ser er bedrager. Gå videre og køre din plæneklipper over græsplænen, og ikke bekymre dig, hvis det ser ud som du knuste din smukke nye græsplæne, er det overraskende modstandsdygtige! Hvis du lader den nye græsplæne bliver for længe, ​​vil du understrege det for meget, når man skærer det for første gang ved at tage for meget af græsstrå ud på en gang. Så vær ikke bange, så snart græsset er lang nok, tage springet og klippe det.

Tips

 • Så længe du stadig kan se sphagnum, du stadig nødt til at vande græsset på en regelmæssig basis, som du gjorde fra begyndelsen. Kun når der synes at være mere græs end spagnum kan du begynde at skalere tilbage på vanding. Stop ikke vanding, indtil din første klipning, og selv da, afhængigt af hvor meget vand du ønsker at investere, er det altid godt for græs til vand det
 • Afhængigt af hvilken type af frø du brugte, efter omkring en uge kan du begynde at se de første frøplanter bryde gennem overfladen. Hvis du ikke kan, komme ned på dine knæ og ser på tværs af dit område fra en lav vinkel, skal du være i stand til at se et tæppe af grønt "fersken fuzz". Nogle frø, såsom tusindben græs, kan tage 3-4 uger at spire.
  • Hvis du har brugt de Scotts ® PurePremium ™ blandinger til kølige sæson græsser, vil du højst sandsynligt har fået en blanding af Engrapgræsfrø, høj, rød eller fine svingel og måske en rajgræs. Disse tre forskellige vinsmagere alle spire ved forskellige hastigheder. Det er derfor, når dit græs først kommer op, det ser meget sparsomme, det er fordi det kun er rajgræs kommer igennem. Efter yderligere 2 uger, vil fescues og Engrapgræs begynde at komme op og din græsplæne vil se tykkere. Dog vil det stadig virke tynd sammenlignet med en etableret græsplæne. Må ikke bekymre dig, vil dette komme med tiden og modenhed.

Ting du behøver

 • Grass Seed
 • Gødning
 • Lime
 • Tørvemos
 • Rake
 • Skovl
 • Koldt vand (hvis du bliver tørstig)
 • Slange