Wkidk

Sådan reparere en plæneklipper

Her er hvordan at tippe en plæneklipper for inspektion og reparation.

Steps

Sådan reparere en plæneklipper. Fjern tændrørskablet fra tændrøret, og bevæge sig væk fra topstykket.
Sådan reparere en plæneklipper. Fjern tændrørskablet fra tændrøret, og bevæge sig væk fra topstykket.
 1. 1
  Fjern tændrørskablet fra tændrøret, og bevæge sig væk fra topstykket. Altid gøre dette, før du forsøger reparationer til en plæneklipper.
 2. 2
  Hvis din plæneklipper er en "firetakts" plæneklipperen (separat benzin og olie), vippe plæneklipperen, så tændrøret peger op mod himlen. Aldrig vippe den om på siden med tændrøret til jorden.
 3. 3
  Hvis din plæneklipper er "2 slagtilfælde" (olie og benzin blandet) slukke brændstof hanen. Du kan tippe en totakts plæneklipper nogen måde, der er egnet til dig.
 4. 4
  For at ændre en klinge eller kniv-disk, er det ofte lettere at fjerne tændrøret og foder en længde på streng i topstykket til at "låse" stemplet, mens du prøver at fortryde knivbolten (r).
 5. 5
  Kontroller motorens "luftfilter" mens du gør denne form for vedligeholdelse, da et snavset eller tilstoppet luftfilter vil påvirke motorens ydelse og øger brændstofforbruget på din plæneklipper. Symptomer på et tilstoppet luftfilter omfatter manglende evne til at starte, start og hurtigt stopper efter flere sprutter eller en svag tomgang. Du kan også se fedtet eller røget udstødning.
 6. 6
  Hvis din plæneklipper er en "fire slagtilfælde" model, skifte olie mindst en gang om året. Når det er væltet med tændrøret i luften, er et godt tidspunkt at fjerne "oliepåfyldningen" plug og tøm olien ind i en gammel is beholder til genbrug.

der er ingen regel passer alle for deponering to eller fire takts motorer. de fleste fire streger har et krumtaphus aftræk, der ruter til luftfilterkassen og vil hælde eller sive olie i luftfilteret eller karburatoren halsen, hvis de er tippet med tændrøret peger op mod himlen. næsten alle totakts og firetakts plæneklipperen motorer har en flydertypen karburator, der kan lække brændstof, hvis tippet i en bestemt position i forhold til hvordan carb er placeret. de kan enten hælde brændstof ind i luftfilteret eller ind i forbrændingskammeret, hvis indtagelsen ventilen er open.it er bedst ikke at tip, men hvis du gør, bør du fjerne filteret, så det ikke bliver mættet med olie eller gas og være forberedt på olie og eller benzin spild! fleste slåmaskiner nu har en brændstof linje mellem carb og tanken og det er en god idé at fastspænde dette på anden måde. små needlenose skruestik greb med gummislange gled over hver kæbe arbejder meget, men bør klemme kun stramt nok til at stoppe brændstoftilførslen. selvfølgelig, hvis din tank har en lukkeventil bare lukke det. gammelt brændstof er nummer et årsag til plæneklippere ikke begyndende efter vinteropbevaring. køre din plæneklipper i fem minutter hver to eller tre uger, og du vil spare dig selv en masse sorg og penge kommer foråret.

Tips

 • Brændstof - Mulig brændstofledninger eller karburatoren forstyrrelser
 • Hvis det hoste og sprutter, er der et problem med en af ​​de tre ting, motoren skal køre
 • Hvis det rasler, kan det have en løs klinge.
 • Spark - Rens eller udskift tændrøret / rengør rotor kontakter
 • Hvis plæneklipperen ikke kører en ny tændrør er ofte rettelse!
 • Air - Et nyt luftfilter er ofte fix.
 • Hvis plæneklipperen er virkelig svært at trække til at starte det så er du nødt til at rense al græsset ud af bunden af ​​plæneklipperen
 • hvis det ikke virker er du nødt til at tage det til en græsplæne mester, så de kan se på det

Advarsler

 • Fjern altid tændrørskablet, før du forsøger nogen reparationer på din plæneklipper.
 • Watch out for gamle blade, når du skifter dem. De kan have knivskarpe kanter.
 • Rør aldrig forbrændingsmotor, mens det er varmt, Efter drift, kan nogle komponenter nå temperaturer op til 1.200 grader Fahrenheit.

stramme eller løsne en klinge bolt kan være farlig. du kan såre dig selv. hvis du ikke stramme klingen sikkert nok at motoren sandsynligvis shear sin svinghjul nøglen, så snart den forsøger at køre. det vil straks lukke ned og vil ikke køre igen, indtil tasten er blevet udskiftet. her er et tip til at løsne eller stramme enhver bolt, især en klinge bolt. ved hjælp af en skruenøgle, helst en, der ikke opvejes, placeres BOX END skruenøgle holdent på bolten og slå den fjerneste ende af skruenøglen med en 16 til 24 ounce hammer med gentagne moderate slag. dette har den virkning en luft drevet skruenøgle. hvis du er behændig nok, og stoler på din hammer mål, så prøv at spændinger eller forbelastning skruenøglen i den retning, du ønsker det at bevæge sig før slående det, da dette vil fjerne 'bounce', og gøre denne metode mere effective.and ALTID fjerne tændrørskablet og fastgør den væk fra stikket, før du forsøger nogen reparation på en plæneklipper. hvis du nogensinde skal føle en skarp modstand, når du trækker i startsnoren, og især hvis det snupper håndtaget ud af din hånd, STOP! Fjern tændrøret og inspicere det. hvis det er vådt, så motoren er blevet oversvømmet på grund af den måde, du tippede plæneklipperen. med alle mulige kontrol i off position, og tændrørskablet sikret, så det ikke kan muligvis springe en gnist til metal, og efter at flytte plæneklipperen UDENDØRS til et sikkert område, træk langsomt starteren nogle gange for at "blæse" ud overskydende fuel.dry stikket, installere det og prøve igen for at starte plæneklipperen. Hvis stikket ikke var forurenet, kan du prøve igen at stramme klingen, som altid med tændrøret føre fjernet og sikret væk fra stikket. Hvis du stadig føler en skarp rebound eller håndtere snatch (og det kan skade dig), så du næsten helt sikkert have en knækket svinghjul nøgle.

Ting du behøver

 • Tændrør svensknøgle (topnøgle). Normalt en 14, 15 eller 17 mm (normalt 9/16 "i Nordeuropa) skruenøgle for klinge bolte / møtrikker. 8 mm 5/16" stik til luftfilter 'nut'. 600 ml (1 imperial pint eller 20 US fl oz) SAE-30 olie for den gennemsnitlige plæneklipperen motor olieskift. (4 - 6 HP).

Relateret ekstern how-to sider