Wkidk

Hvordan man får en hund til at stoppe med at spise snavs


Hvis din hund spiser snavs, kan der være en ernæringsmæssig mangel, dårlig kost, en adfærdsmæssig problem, eller endda parasitter. Du bliver nødt til at tale med din dyrlæge og gøre nogle hjem detektiv arbejde at forsøge at finde ud af årsagen. Denne artikel omhandler nogle forslag veje til at forfølge.

Steps

Hvordan man får en hund til at stoppe med at spise snavs. Overvåge på alle tidspunkter.
Hvordan man får en hund til at stoppe med at spise snavs. Overvåge på alle tidspunkter.
 1. 1
  Target problemet. Spise upassende stoffer kaldes pica. En hund kan spise jord, fordi hans / hendes kost er fattige, så de spiser snavs at få de næringsstoffer, de har brug for. De fleste kæde dagligvarer og stormagasiner, hvor mange mennesker køber pet food, ofte lager lav kvalitet. Prøv en specialitet dyrehandel, din dyrlæge eller en lokal co-op, når du køber din hunds mad. Læse etiketter, kigge efter naturlige ingredienser med minimale tilsætningsstoffer, og tale med din dyrlæge om din hunds ernæringsmæssige behov.
 2. 2
  Besøg din dyrlæge. Pica kan undertiden være forårsaget af sygdomme i nervesystemet, såsom rabies eller neurotoksin eksponering. Anæmi, hypothyroidisme, visse sygdomme i lever, bugspytkirtel og mave systemer, ernæringsmæssige problemer, og fremmedlegemer kan forårsage det så godt.
 3. 3
  Behandl parasitter. Pica kan skabe en ond cirkel af at inficere din hund med tarmparasitter eller orme såsom hageorm, rundorm og piskeorm findes i forurenet jord. Jord er forurenet med urin eller afføring et andet dyr med parasitter. Parasitterne forbruge næringsstoffer forårsager hunden til at søge flere kilder til mad, herunder uhensigtsmæssige elementer såsom jord, der indfører yderligere parasitter. Hvis din hund har mistet vægt, pels glans, er at kaste ud af sæsonen, konstant sulten - disse kan være tegn på parasit angreb.
 4. 4
  Behandl adfærd. Hvis der ingen sygdom er fundet, pica betragtes som et adfærdsmæssigt problem. Det kan være forbundet med obsessiv-kompulsiv sygdom. Pica kan også være forårsaget af kedsomhed. Dyrlægen kan ordinere anti-depressive lægemidler. Dyrlægen kan henvise nogle ramte hunde at en veterinær adfærdsforsker til høring.
 5. 5
  Overvåge på alle tidspunkter. Walk din hund i snor. Flyt stueplanter ud af adgangen. Dæk den udsatte jord af udendørs potteplanter eller bruge en kommerciel "hund væk" stof. Hvis du ikke kan overvåge din hund, kasse træne det og holde det indendørs. Det er meget sikrere end at være udendørs alligevel. Ændring smagen af ​​jorden ved sprøjtning med en forbindelse som rød peber sauce eller bitter smag stoffer, som er tilgængelige i dyrehandler butikker, kan afskrække hunde fra at spise upassende ting.
 6. 6
  Put adfærdsændringer tiltag på plads. Brug en sprayflaske (fyldt med vand) og sprøjte din hund, hver gang den spiser snavs, hvis hunden er upåvirket, brug super koldt vand. Brug aldrig skoldning varmt vand, da dette ikke blot kan smelte flasken, men vil gøre ondt hunden. Koldt vand er irriterende, skoldhed vand er grusom. Klikkere og milde chok kraver kan også arbejde. Må ikke belønne hunden for ikke at spise skidt - de ikke forstår.
 7. 7
  Søge sagkyndig hjælp. Gå til din lokale dyrlæge eller hundetræner og lave en aftale. Jeg foreslå at gå til en dyrlæge først, fordi hvis det er i virkeligheden en ernærings problem, parasitter eller sygdom, vil de være mere sikker på det. Tag en frisk fækal prøve med dig for parasit test.

Tips

 • Må ikke belønne din hund for ikke spiser snavs. Det vil ikke relatere behandler til noget, det ikke gjorde.
 • Worm din hund. http://www.drsfostersmith.com/pic/article.cfm?aid=1086 Note: Fenbendazol findes i Safe Guard granulat er en non RX medicin, der behandler alle almindelige parasitter. De fleste håndkøb ormemidler ikke behandler pisk orm.
 • Få det et vitamintilskud.
 • Prøv at fodre den mere.
 • Tal med din dyrlæge. Selv hvis du ikke er planlagt til en aftale, eller ikke har råd til en i øjeblikket, de fleste gode dyrlæger er villige til at give råd over telefonen.

Advarsler

 • Skælde din hund vil ikke fungere. De gør ikke dette for at genere dig, men på grund af en underliggende årsag.
 • Spise snavs er et symptom. Du er nødt til at finde ud af årsagen og behandle den.
 • Spise snavs kan gøre din hund syg, da jorden kan indeholde parasitter, høje niveauer af pesticider eller herbicider, eller klipper, der kan blive indgivet i deres tarme. Det er bedst at få dette problem taget sig af så hurtigt som muligt.