Wkidk

Hvordan til at køle din kat ned i sommeren

En kat, der bliver overophedet om sommeren kan lide af dehydrering, overfladisk vejrtrækning, og kan endda få hedeslag. Holde din kat cool er en vigtig del af at sikre, at han / hun har en sikker og glad sommer, især hvis der er en hedebølge.

Steps

Hvordan til at køle din kat ned i sommeren. Opret en "lun retreat".
Hvordan til at køle din kat ned i sommeren. Opret en "lun retreat".
 1. 1
  Hold din kat rolig. En kat, der kører over for meget i løbet af en rigtig varm dag eller under en hedebølge vil snart blive udmattet og dehydreret. Tilskynde den til at falde til ro ved at give en afslappet, indendørs sted, der er både cool og formørket (se næste trin). Må ikke starte spil, når den er i en ophidset tilstand, du måske nødt til at sidde med det, for lidt, for at hjælpe det selv rolig.
 2. 2
  Opret en "lun retreat". Dette er et sted, hvor din kat kan trække sig tilbage til og slappe af og føle sig trygge. Det er nemt at lave - placere en papkasse på sin side og sætte det et sted, der er stille og ud af den måde, såsom i et skab, bag en stol, eller i nærheden af ​​et køligt sted i huset. Linje det med et frotté håndklæde eller andet bomuld, åndbart naturligt stof, der ikke er for varmt. Stick en ispose inde i en sok og læg det i etuiet tilbagetog under håndklæde for ekstra kølende effekt.
  • En anden god idé er at sted, eller ark over pletter katten normalt kan lide at sidde, for at skabe en kølig barriere mellem deres pels og normalt varmere overflader.
  • En varmedunk kan fyldes med meget koldt vand og venstre for det at ligge på.
 3. 3
  Sørg for, at din have eller værftet har nogle skyggefulde pletter til din udendørs kat til at nyde. Det vil finde dem let nok, hvis du levere dem. Hvis dine planter er for ung til at smide nok skygge endnu, eller du ikke har en have, i det mindste sætte nogle shadecloth over en komfortabel stedet, hvorunder din kat kan ligge, vælge et, der får en blid brise. Vand skal altid være let tilgængeligt og til rådighed i området udefra, såvel som indendørs.
  • Hvis du har en udendørs kat, være omhyggelig om kontrol udendørs bygninger og før du lukker dem efter brug. Hvis du ved et uheld låse i din kat, kan bygningen overophedede hvis det er et skur eller andet uisoleret eller uventileret bygning, og dette kan vise sig fatalt.
 4. 4
  Lad din kat til at vælge et køligt sted. Katte er smart om komfort på alle tidspunkter, herunder under varmen. Katte elsker at krølle op i badekarret eller vasken, fordi porcelæn forbliver kold, selv når det er varmt udenfor. De vil også foretrække flisebelagte områder af huset, såsom badeværelse, vaskerum og køkken. Nogle katte vil endda finde fryseren og flop sig over det. Må ikke irettesætte din kat til plukning den sejeste sted i huset - være taknemmelig for, at det arbejder ud af, hvordan at køle ned ved hjælp eget initiativ.
 5. 5
  Køl din kat ned med fugtet håndklæder. De fleste katte kan ikke lide at blive våd, men du kan i det mindste hjælpe køle deres pels ned, lidt med fugtet håndklæder. Blot Fugt en klud eller køkkenrulle og forsigtigt slagtilfælde din kat med klud eller håndklæde fra toppen af ​​hovedet og ned ad ryggen. Gør dette et par gange om dagen, hvis det er meget varmt.
  • De steder, hvor kattene får den varmeste er deres maver, de puder på deres poter, deres armhuler, under deres kinder, og på ydersiden af ​​deres ører. Koncentrer dig om at holde disse pletter cool.
  • En anden måde at bruge en lille er at suge det med vand og læg den i fryseren. Når håndklædet bliver koldt nok, lægge det ud på en glat køkken eller badeværelse gulvet for din kat til at ligge på, hvis det er for koldt for din kat, det efterlade der, som det vil varme op nok over tid. Må ikke tvinge din kat på det - bare introducere katten til det, og hvis det kan lide det, kan det gøre sit eget sind.
 6. 6
  Børst din kat dagligt. Sammenfiltret pels fælder varme sikre, at pelsen ikke bliver sammenfiltret og tillader luft at strømme frit gennem det vil bidrage til at holde din kat cool. Dette er især vigtigt for langhårede racer af katte.
  • Undgå barbering din kat på huden, da dette vil udsætte din kat til solen og kan resultere i solskoldning og risici hudkræft.
 7. 7
  Brug dine sædvanlige køling metoder til at hjælpe med at holde din kat cool også. Hvis har aircondition eller fans, at holde din kat indendøre, vil sikre, at det nyder godt af den køling, også. Mange af de ting, du gør, som regel, at holde huset køligt for dig selv, også gavne din kat, såsom at holde blinds, forhæng, og de fleste døre lukket. Bare sørg for at gøre det muligt at vælge at afslutte, hvis det føles for koldt, så det kan gå ind i et varmere rum, når det behager, som air-condition og fans kan gøre tingene for koldt og irriterende for en kat, efter et stykke tid. Og vær sikker på, at din kat er faktisk inde og ikke stak ud i varmen, hvis du ikke har en kat dør!
  • Det anbefales at holde din kat inde i den varmeste del af sommerdage, nemlig fra 10:00 til 15:00 (eller 11:00 og 04:00 for nogle steder).
 8. 8
  Giv adgang til en god, konstant tilførsel af vand til hydrering. Dehydrering er en reel risiko for katte under varmen i sommeren, så konstant adgang til vand er afgørende. Fyld vand i skålen og kontrollere, at det altid er fyldt under varmt vejr (ja, bør en kat har adgang til rent vand på alle tidspunkter af året).
  • Du kan prøve at tilføje isterninger til en anden skål med vand. Ikke alle katte vil værdsætte dette, men det er værd at prøve, og hvis det kan lide det, at katten har adgang til nogle meget koldt vand. Du skal dog ikke gøre dette til den eneste kilde til vand, fordi hvis den finder det for koldt, vil det få dehydreret ved at undgå det. Du vil måske være i stand til at tilskynde slikke af, og drikke fra isterninger, hvis du smag dem med kylling eller oksekød materiel.
 9. 9
  Opret køligt play. Selv i varmen er det muligt at finde en måde at køle ned gennem leg. En rigtig sjovt spil er at kaste et par isterninger på gulvet foran din kat. Se ham lege med dem, da de spreder sig væk fra ham, og han jagter dem. Sørg for at gøre dette i et køligt indeklima.
 10. 10
  Undgå hedeslag forhold. Katte er meget modtagelige for hedeslag i overdrevne varme forhold på grund af deres lille kropsvægt og forholdsvis høje overfladeareal. Hedeslag er en feber forårsaget af svigt af kroppens normale temperatur reguleringssystem grundet i overdrevent høje temperaturer. Den mest almindelige årsag til hedeslag bliver efterladt i en varm, dårligt ventileret område, som regel en bil eller et varmt rum. Efterlad ikke en kat i en bil under den varme sommer uden ventilation og i bagende sol, aldrig og efterlade en kat i en bil, uden opsyn. For lange ture i bilen (hvis du flytter hus, etc.), holde luftkonditionering på, eller vinduer åbne, for ventilation, mens rejser, og ikke dække op katten luftfartsselskab på nogen måde, der forringer luftstrøm gennem katten luftfartsselskabets huller. Det er en god idé at medtage et håndklæde-eller sok-indpakkede is-pack i med luftfartsselskabet for at hjælpe med at holde ham cool. Hvis du skal standse kortvarigt, park i skyggen, rulle ned vinduerne helt, og ikke forlader katten uden opsyn. Hvis du har brug for at lave en kort toilet-stop eller hvile-pause, indstille transportøren ned under et træ, på græs, når du stopper under rejser, og de har alle holder øje med ham, samt at give ham noget vand.
  • Symptomerne på hedeslag i en kat omfatter agitation, ekstrem angst, der strækker ud og pustende tungt, hud varm at røre, opkastning, glaserede øjne, savlende og vaklende. Ubehandlet, vil katten kollapse i koma og dø. Hvis du ser nogen af ​​disse tegn, komme til dyrlægeklinik samme.
  • Hvis du har brug for at behandle din kat hurtigt, før de går til dyrlægen, handle hurtigt:
   • Hvis han mildt er berørt, få ham til et køligt indeklima med en konstant strøm af kølig luft, og holde ham rolig.
   • Hvis han alvorligt har påvirket bruge en fin dug spray fra en eller sprøjte eller hælde skåle med vand over ham med omhu. Wrap ham med våde håndklæder, undtagen for næse og mund og holde tilføje koldt vand eller isposer og få ham til dyrlægen. I særdeleshed skal hovedet holdes koldt og vådt, fordi hedeslag kan "koge" hjernen og forårsage hjernedød. Du skal dog ikke nedsænkes katten i koldt vand.
   • Tilbyd små mængder vand først, når katten er bevidst og er afkølet, giv aldrig væske til en bevidstløs dyr.

Tips

 • Moisturize din kats poter med aloe vera gel eller E-vitamin kapsler hvert par uger. Dette vil hjælpe hende til at holde sine poter i topform, og medvirke til at forebygge revner på varme fortove.
 • Hvis du går din kat under det varme vejr kun gå hende i meget tidligt om morgenen eller om aftenen.
 • En fugtig klud eller håndklæde ofte føles som en mors tunge til en yngre kat. Ud over at holde katte cool, er det en god måde at hjælpe unge katte holde ren og rolig.
 • Forkæl din kat regelmæssigt for lopper i løbet af sommeren, da de har tendens til at forværres i de varmere måneder, tilføjer skrabe elendighed for varme elendighed.
 • Brug baby solcreme på udsatte områder af katten, såsom hendes næse og ører, hvis hun tilbringer tid udendørs i de varmeste dele af dagen. Det er bedre at opmuntre hende til at holde sig indendørs selv.
 • Jo ældre din kat, jo mere pleje du skal tage. Hvis din kat er overvægtig, vil hun også føle varmen mere.

Advarsler

 • Altid se en dyrlæge, selvom du formået at behandle hedeslag, komplikationer tendens at opstå, at man ikke kan se.
 • Må ikke blive overrasket, hvis din kat ikke nyder de fugtige håndklæder eller lagner. Prøv dit bedste for at holde køle hende, når hun er rolig. I det øjeblik hun forsøger at komme væk fra dig, så lad hende gå. Holdt hende ned og gøre hendes kamp for at komme væk, vil kun gøre hende varmere og mere frustreret, og det er dybest set meningsløst
 • Hvis du bor væk fra stueetagen, sikre, at alle åbne vinduer har skærme over dem for at forhindre din kat fra at falde fra et åbent vindue.
 • Kontroller, at du ikke har ved et uheld låst din kat ind varmere dele af huset, såsom solariet.
 • Hvis du har fans til køling, sikre, at din kat ikke kan holde sine poter ind i de bevægelige dele.
 • Hvis din kat er gispende som en hund, kan din kat blive overophedet eller har et hjerte problem. Ring til din lokale klinik og spørge om vej. Hvis du skal medbringe din kat til dyrlægen, skal du tænde din bils aircondition og line kattens luftfartsselskab med en fugtig klud. Han kunne ikke lide det, men dette er en nødsituation.

Ting du behøver

 • Ice pack, isterninger
 • Koldt vand
 • Cat vandskåle
 • Karklude, klude, papirhåndklæder
 • Vand sprayflaske / slange Mister
 • Cool dele af huset