Wkidk

Hvordan til at identificere farlige havdyr i australske farvande


Australierne gerne drille oversøiske besøgende om farlige dyr lurer på land og i vand. Desværre denne følelse af humor er en coping mekanisme for dem, der bor i et land plaget af giftige og ligefrem farlige bæster. Før du venture i farvandet ud for den australske kyst, være dig en land-lubbing Aussie byboere eller en happy-go-lucky turist besøger Australien, kan det være nyttigt at vide, hvad man skal være på udkig efter...

Steps

Hvordan til at identificere farlige havdyr i australske farvande. Forstå de farer og balance disse med almindelig sund fornuft.
Hvordan til at identificere farlige havdyr i australske farvande. Forstå de farer og balance disse med almindelig sund fornuft.
 1. 1
  Forstå de farer og balance disse med almindelig sund fornuft. De farer i australske farvande er reelle, og det er ikke engang at nævne rip strøm og høje bølger, feje intetanende rock-hopping turister. En række giftige havdyr bebor australske farvande og kende deres vaner kan hjælpe med at holde dig sikker fra møder, hvilket betyder, at det absolut er muligt at komme til et arrangement, hvor du kan nyde din vandaktiviteter uden at blive skadet af beboeren dyreliv.
 2. 2
  Look out for blå ringmærket blæksprutte. Denne smukke, men dødbringende lille skabning bosat i rock pools og andre stadig områder af vand rundt omkring Australiens kyst. De er også kendt for at gøre et hjem inde drikkevaredåser og andre beholdere, der gør deres vej til bunden af ​​søer, kunstige vand rum og lignende, tæt på strande, såsom i Adelaides forstrandsområdet. Hvis et uheld trådt på eller afhentes, dette væsen påfører en forholdsvis smertefri bid. Desværre dets toksin er meget dødelig og hurtigt virkende. For at undgå det, ikke afhente noget, der kunne harbor denne blæksprutte - klipper i rock pools, dåser liggende i vand eller andre beholdere. Aldrig provokere det og se, hvor du slidbane. Hvis bidt, øjeblikkelig indlæggelse er påkrævet, med mund-til-mund genoplivning bør vejrtrækningen ophøre i den mellemliggende - mund-til-mund kan holde et offer i live. Lægge pres på såret, som for et slangebid. Bemærk: Den blå ringmærket blæksprutte ofte sværere at få øje end man skulle tro. Ud over at være i stand til at camouflere sig at blande ind i deres omgivelser, er deres ringe og navnebror ikke helt så levende som folk tror - i hvert fald ikke før de er klar til at bide. Når i hvile, er en blå ringmærket blæksprutte 'ringene ofte meget tynd og kan optræde næsten sorte, afhængigt af belysningen. Den neon blå, der ofte vises på billederne vises kun som en sidste advarsel.
 3. 3
  Pas kassen vandmænd. Box vandmand er fundet i det nordlige Australiens kyst. Denne vandmænd har lange fangarme, der nå op på omkring 3 meter i længden. Disse fangarme indeholde en yderst giftig gift, der kan dræbe inden for minutter efter kontakt. For at undgå denne skabning, adlyde skiltene. De fleste strande vil blive skiltet, når disse skabninger ned i massevis, og du ville gøre klogt i at holde sig ude af vandet - New Scientist mærket disse skabninger som ikke "dim-opfattende ocean drifters", men "hurtige, aktive rovdyr at jage og dræbe [fisk] med en utrolig hastighed og brutalitet. " Deres sæson er normalt fra Oktober til Maj, så vær særligt forsigtig i løbet af denne tid. Få øjeblikkelig lægehjælp, hvis stukket og fortælle dem, at det er en boks vandmænd sting, så ambulancen eller livreddende club personale kan bringe antivenom. Brug eddike til at neutralisere den stingers, der ikke har fyret og holde stik "tyngdekraften neutral" - hvis det er for højt, vil det bære til hjertet hurtigere, og hvis for lavt, vil det medføre swelling.Apply lemmer pres immobilisering er relevant. Kolde pakninger kan lindre smerte for bevidste ofre.
 4. 4
  Undgå stonefish. Stonefish er mestre i kunsten at camouflage. De findes i den tropiske kyst i Queensland og Northern Territory. Stone fisk har 13 giftige pigge langs ryggen, der producerer intens smerte ved kontakt. De fleste møder er tilfældig, da waders træde på dem uforvarende. Undgå stonefish ved ikke at vade med bare fødder, ser hvor du sætter dine fødder og være opmærksom på, hvor stonefish vides at opholde sig. Hvis stukket, straks søge lægehjælp. I mellemtiden, bistår et offer ved at placere brod i varmt vand (så varmt som offer kan tåle) og mund-til-mund, hvis offeret stopper vejrtrækning. Må ikke snøre bevægelse af giften i dette tilfælde.
 5. 5
  Vær omhyggelig med at holde sig væk fra pilrokke. Stingrays er for det meste over hele Australien, og kan påvirke svømmere, dykkere, kajakroere og andre intetanende vandhunde. De er bunden beboere meste af tiden, har tendens til at fodre på sandet overflade. Ofte kan de ikke ses som de sidder under sandet, med et øje muligvis stikke ud. Generelt rokker ikke aggressive, men de er rustet til at beskytte sig selv. Stingray skader kan omfatte rifter fra modhager ved slutningen af ​​sin hale, sammen med muligheden for infektion, intens smerte og respiratoriske eller andre reaktioner hos følsomme personer. Undgå stingray møder ved at være forsigtig, når du placerer dine fødder og ikke provokere nogen, du støder på svømning i din nærhed, bevæge sig væk straks og uden panik. Træk dine fødder langs bunden, som du indtaster vandet. Slibning af busken kan mærkes af stingrays, og de vil svømme væk. Dette omtales som "pilrokke shuffle." Søg straks lægehjælp, hvis stukket.
 6. 6
  Må ikke svømme med hajer. Australske kyst er et paradis for mange hajer og i særdeleshed for den store hvide haj, og den grå sygeplejerske haj. En række af hajer er opført som truede arter i Australien. At holde ude af vejen for hajer, bruge sin sunde fornuft og holde sig væk fra områder, der vides at være haj angrebne. Svøm med andre mennesker, og undgå svømning i snavset eller grumset vand. Hvis du ser en skole af fisk opfører sig underligt, kan dette være en indikator for tilstedeværelsen af ​​hajer, og du bør forlade det samme. Undgå svømning i dybe kanaler, med kæledyr, eller tæt på folk fiskeri (agn vil tiltrække hajerne).
 7. 7
  Undgå picking up skaller, hvis du ikke ved, hvad de tilhører. Cone skaller indeholder ekstremt giftige snegle. Hvis du ikke ved, hvad skallen tilhører, er det sandsynligvis ikke sikkert at samle det op. Hvis du er stukket af en kegle skal, søge lægehjælp omgående.
 8. 8
  Undgå at røre en portugisisk mand af krig (blå flaske jellyfish) på land eller gå nær en i vand. Disse vandmænd kan stadig stikke et menneske eller et dyr, selv om det allerede er død. Brodden kan være mild til ekstrem smerte. Brodden afhænger af vandmænd størrelse, og mængden af ​​involverede fangarme. Blå flaske vandmænd rejser i grupper af 1000, og det er klogt at holde sig ude af vand, især hvis du ser en pakke af dem. Portugisisk mand af krig fangarme gennemsnit 33 m lang, og få omkring 3 m bred.

Tips

 • Bevar roen, hvis du ser en haj og forsøge at komme i land hurtigt, men glat.
 • Lær børnene tidligt hvad man skal være forsigtig med, og altid minde dem om ikke afhente sten, skaller, dåser mv, når de ikke ved, hvad der kunne være i en rock pool eller andre områder af en strand. Hold et vågent øje med småbørn og de ting, de leger med. Altid overvåge svømning og tage nogen risiko med børn, når der kan være en mulighed for et møde med nogen af ​​disse skabninger.
 • Må ikke bære smykker eller skinnende objekter. Disse afspejler lys, tiltrække opmærksomhed, og kan virke som et lokkemiddel til hajer.

Ting du behøver

 • Solide sko for rock pool vader
 • Locals eller surf lifesavers for information
 • Medicinske forsyninger i tilfælde af en nødsituation (eddike, bandager osv.)