Wkidk

Hvordan finder en tabt kat


Katte lejlighedsvis vandre, til stor alarm af deres ejere. Selv om dette kan være en pinefuld begivenhed, der er måder at sikre, at du får din lille fur-ball/cat hjem i god behold.

Steps

Hvordan finder en tabt kat. Hvis din er en indendørs / udendørs kat, katte er nysgerrige og aktive væsener, så det er ikke ualmindeligt for dem at gå på afveje en gang i et stykke tid.
Hvordan finder en tabt kat. Hvis din er en indendørs / udendørs kat, katte er nysgerrige og aktive væsener, så det er ikke ualmindeligt for dem at gå på afveje en gang i et stykke tid.
 1. 1
  Forbliv rolig. Hvis din kat er normalt indendørs-only, og er flygtet udendørs, vil han / hun oftest ophold meget tæt på, hvor han kom ud. Katte vil gemme sig i det nærmeste sted, de ser --- under en veranda, stald, inde i en garage. Medmindre jagtet eller tvinges til at forlade ved sult, vil han / hun blive der. Hvis du ikke kan finde din kat i løbet af dagen, skal du sørge for at gå ud om natten. De fleste gange katte vil skjule indtil efter mørke, når tingene er mere rolige.
 2. 2
  Hvis din er en indendørs / udendørs kat, katte er nysgerrige og aktive væsener, så det er ikke ualmindeligt for dem at gå på afveje en gang i et stykke tid. Det er muligt, at din kat er i nærheden, og netop optaget, men hvis din kat har vandrede ud, eller er i fare, vil panik reducere din risiko for at finde det.
 3. 3
  Må ikke forsinke leder for din kat. Jo længere katten er væk, jo længere væk det kan være. Statistikkerne viser de fleste ejere ikke begynde at lede efter deres kat i flere dage. Det er vigtigt at få ordet ud umiddelbart til Dyrlæger, Animal-Dyrepensioner og dine naboer, så de kan søge med dig eller hente din kat, før det har rejst langt. GetMyCat Lost Cat Alert giver en hurtig reaktion, der kalder dine naboer og faxer de dyre-baserede virksomheder i dit område.
 4. 4
  Hvis din kat er blevet taget til en overfyldt husly eller lokal pund, kan de kun være i stand til at holde katte i et par dage før euthanizing ham / hende.
 5. 5
  Hvis det er muligt, skal du lade din kats kattebakke foran dit hus. Din kat vil være i stand til at samle op på duften og måske hænge længere. Du kan endda sætte et stykke dit tøj for nylig båret af døren.
 6. 6
  Efterlad bits af kattefoder ud, hvis du kan overvåge det. Husk, der er mest sandsynlige andre katte i området og din kat kan blive skubbet væk fra det område, hvis der er en dominerende kat i nærheden.
 7. 7
  Gense de trin. Tænk tilbage til da du sidst set din kat og genfortælle, hvad begivenheder har fundet sted siden da. Vidste du åbner døren på alle? Vidste du åbner dørene til alle rum, som du siden har lukket? Spørg nogen i huset, såvel som dine naboer, hvornår og hvor det var sidste gang, de så katten.
 8. 8
  Indsnævre søgningen. Kig i og omkring de områder katten sidst blev set. Det er især vigtigt at kigge for at skjule pletter. Når katte befinder sig i ukendte steder, de normalt bliver bange og gemme sig. Hvis du søger udenfor, tjekke under nærliggende biler eller andre nice skjulesteder spots, ligesom under grill og terrasser. Desværre, til tider en skræmt kat kan klatre under en bil eller kravler op på motoren på en varm bil. Katte er også kendt for at klatre i træer og få stukket. Indendørs, se under senge eller i kasser eller andre tilgængelige skjulesteder pletter. # * Også, hvis dit hus har trapper, søg under trappen og under verandaen. Du kan have til at kravle rundt i området, hvis han gemmer sig i mørket. Brug en lommelygte. Ligeledes check bagsiden af ​​huset, hvis du har en kælder krybekælder eller eventuelle kælder vinduesarealer. Kig i bunker af blade og snavs i nærheden af ​​dit hus. Kig omkring skraldespande. Hvis du har nogen pensel omkring dit hus, områder med tykke planter og højt græs, se de områder, meget nøje. Kig bag høje planter og træer, især dem vokser i nærheden af ​​dit hus. Flyt det høje græs rundt. Han er mere tilbøjelige til at være der end i åbne områder som græsplæner.
 9. 9
  Ring til din kat. Friste din kat ud af den ulovlige eller hjem ved at kalde det og ryste den normale kasse med tørfoder eller godbidder. Hvis din kat er en udendørs kat, eller hvis det er muligt, det fik løs udenfor, placere nogle af sine fødevarer i et fad uden for din dør. Foretag de lyde, der normalt får det til at komme til dig, dog være opmærksom på, at de fleste katte i en tilstand af angst ikke vil bryde dækning til at komme til dine opkald. Prøv disse trin i de sene timer, når det er stille udenfor. (Normalt efter 10:00)
 10. 10
  Stoppe op og lytte regelmæssigt. En kat, der er fanget, såret eller sulten vil sandsynligvis "mjave", så uanset om du søger efter dig selv eller med en gruppe, tage et par minutter i hvert område for at søge at lytte stille og opmærksomt for katten råber.
 11. 11
  Tilkald forstærkninger. Ringe til dine venner til at komme over og udvide søgningen. Hvis de ikke er tilgængelige finde en kat Detective i nærheden af ​​dig. GetMyCat giver en national database over Pet Detectives der kan hjælpe dig i dit område: www.GetMyCat.com/pet-detective-database/
 12. 12
  Med et team leder, øger du dine chancer for at finde din kat. Advar nogen søger at hvis de gør spotte katten forbliver stille og undgå pludselige bevægelser, for at de spook katten væk igen. Det er normalt bedst for ejeren nærmer katten, især hvis katten er nervøs til at begynde med.
 13. 13
  Hvis din kat har været forsvundet i over en uge, så er det tid til at optrappe din søgning. Nu er vigtigere end nogensinde at fortsætte få din forsvundne kat budskab ud til samfundet. Hvis du ikke får et svar fra din flyers eller byen tager dem ned (nogle byer ikke tillader mistet kæledyr flyers skal bogføres), så du brug for en anden løsning til at sprede ordet om din kat. Postkort er den stærkeste, mest personlige søgemetode til rådighed - nu er det tid til at overveje at få dem sendt. GetMyCat s postkorttjenesten prints og skibe hundredvis af postkort lavet til din tabte kat gennem USPS First Class Mail, så vil din kats kort ankommer lander i din nabos postkasser i omkring 3 dage.
 14. 14
  Ring til RSPCA. Normalt, hvis en person kommer på tværs af en tabt kat, vil de rapportere det til SPCA, Animal Control eller den lokale ækvivalent. Ring til din lokale dyr husly og rapportere din kat er forsvundet sammen med alle de relevante oplysninger (sex af katten, farve og dine kontaktoplysninger). Besøg dem hver dag eller to, indtil din kat er fundet, som det sommetider krisecentre har mange katte og har en vanskelig tid matcher din beskrivelse til, hvad de har. Det er også vigtigt at kontrollere den lokale husly meget ofte, da de kun kan beholde tabte kæledyr i et par dage, indtil de sætter dem til at sove.
 15. 15
  Informer din lokale politi afdeling. Nogle gange, politiet får opkald om fundne dyr. Officerer, der tilbringer deres dag at køre rundt måske bemærke din kat. Motivere dem: Tilbyd en god belønning.
 16. 16
  Fordel løbesedler i dit nabolag. Hvis din kat er forsvundet i mere end et par timer, så tal med dine naboer og gøre løbesedler til at sætte i deres papir kasser eller under dørhåndtag. Sæt dit navn, dit telefonnummer og et billede af din kat på flier. Beskriv eventuelle særlige mærker (såsom "trekantet hvid plet på skulderen") og skriv pelsfarven, hvis du distribuerer sort-hvide løbesedler. Vær ikke bange for at appellere til følelser (såsom "Han er meget elsket!") Hvis dine naboer er klar din kat er tabt, de vil vide at kontakte dig, hvis de ser det rundt. Omfatte relevante oplysninger om eventuelle særlige kostbehov eller medicinske forhold din kat måtte have. Det er bedst at skrive så mange løbesedler, som du kan inden for en 1-mile radius af dit hjem. Brug denne gratis mistet kat flyer skabelon til at udskrive og sende din kats flyer omkring dit nabolag med det samme: www.GetMyCat.com/lost-cat-flyer-template/ Du kan også har professionelle forsvundne kat flyers & plakater trykt og sendt til dig den samme dag du anmode dem om: www.GetMyCat.com/professional-lost-cat-flyers-and-posters/
 17. 17
  Giv løbesedler til lokale dyrlæger. Hvis nogen finder din kat såret eller tror, ​​han er en omstrejfende og ønsker at tage ham som et kæledyr, kan de bringe ham til en dyrlæge, som så kan identificere ham fra flyer.
 18. 18
  Sende et billede online. Flere og flere finderne husdyr søger efter ejere online; tænke udstationering et billede af dit kæledyr eller søge efter det på en af ​​de mange pet opsving hjemmesider, ligesom www.lookformycat.com.
 19. 19
  Sæt en human fælde. Hvis din kat er indendørs kun, hun er meget sandsynligt gemmer sig i frygt tæt på, hvor hun løb væk og vil ikke gøre en lyd, selv når du kalder hende. Mange dyreinternater vil leje eller låne fælder, der er nemme at bruge, og nogle landdistrikter eller friluftsmenneske butikker endda sælge dem. Glem ikke at sætte nogle kattemad i fælden, og selv drys rundhåndet med godbidder og katteurt. Dette er din bedste satsning for at finde din indendørs kun kat. (Du kan fange andre dyr før din kat ventures i - hvis dette sker for dig at lære at håndtere det: www.GetMyCat.com/cat-trapping-dealing-with-wildlife-other-cats/)
 20. 20
  Hvis det er muligt, sætte et stykke dit eget tøj på jorden udendørs. Brug en artikel, som du bærer ved siden af ​​din hud, og som ikke er blevet vasket. Denne metode, mens excentrisk, kan hjælpe din kat en hel del i at spore din duft og beslutter at bo i nærheden af ​​et velkendt sted.
 21. 21
  Tilkald eksperterne. Hvis ingen af ​​de ovenstående trin har arbejdet, skal du ringe på en professionel Pet Detective eller få e-bogen "Sådan Find en Lost Cat", skrevet af en kat Detective med erfaring i at spore mistede katte.
 22. 22
  Katte er energi følsomme væsen, hvilket betyder, at det ser energi først derefter dechifrerer hvad det er. Sidder udenfor med et tændt stearinlys vil være svært at modstå for en kat der er stærkt lokket af høje energi af stearinlys.

Alternativ metode # 1

 1. 1
  Vente på det nye morgen at ankomme. Katten kan komme ud fra det skjule stedet. Dette kan skyldes, at katten bliver bange for noget. Katten, hvis bange kan endda være bange for dig.
 2. 2
  Skift din søvn tidsplan.
 3. 3
  Brug logik.
 4. 4
  Forbered dig muligheden for, at en mere drastisk handling kunne være sket til katten. Hvis du kiggede over det hele og ikke kan se noget, så shes skjuler eller stjålet, indfanget eller killd.
 5. 5
  Skjul og være stille, indtil katten kommer ud af skjul.
 6. 6
  Erkend, at de store ting i en katte sind, er, hvor der er mad, der de vil være.

Tips

 • Hvis det er nat tid, hold din lommelygte nær dit hoved og skinne det ind alle de sandsynlige gemmesteder pletter af din kat. Hvis katten er der, er det sandsynligvis kigger på dig, og du vil se lyset reflekteres af sine øjne.
 • Prøv at holde hjem, eller har et familiemedlem hjem, for at holde øje med katten. Katte er meget territoriale og vil sandsynligvis komme hjem fra tid til anden... men hvis der er ingen hjem de kan vandre ud igen.
 • Lav en katteurt agn. Drys katteurt omkring din hoveddør og omegn. Det kan hjælpe lokke hende.
 • Tage skridt til at hjælpe med din hunds opsving ved at tage skridt til at ID dit kæledyr i forvejen. En krave med ajourførte oplysninger, herunder dit kæledyrs navn, adresse og telefonnummer er afgørende. Microchip din elskede kæledyr gennem et nationalt pet opsving service, som i væsentlig grad vil øge chancerne for en sikker tilbagevenden og kan tillade dyrlæge klinikker / shelters øjeblikkelig adgang til dit kæledyr medicinske journaler, hvis nødvendigt.
 • Må ikke blive afskrækket. Holde fokus og positive og søge efter mindst 20 dage.
 • Alle søgning skal bære en mobiltelefon eller walkie talkie (for at forblive i kontakt med hinanden og at advare andre, hvis katten er blevet spottet eller fundet) og en lommelygte, som kan bruges til at søge i mørke krinkelkroge selv i dagtimerne.
 • Kontroller avisens "fundet" sektionen, og se ind udstationering en "manglende" ad der, så godt. Sommetider de er gratis.
 • Tal med alle lokale dyr klinikker og efterlade løbesedler med dem.
 • Hvis din kat er kørt fast i et træ eller andet tall sted, prøve at placere en åben dåse tun på jorden på basen. Lugten er ganske uimodståelig og opfordrer katte hurtigt at finde deres vej til jorden (og spise tun).
 • Tag forholdsregler for at forebygge disse situationer opstår. Hvis din kat er en indendørs kat, så sørg for der ikke er løse skærme eller døre åbne for en lang periode. Sørg for at din kat har en krave med kontaktoplysninger, hvis der er en chance for at de vil gå manglende udendørs. Alternativt eller derudover, kan du få din kat implanteret med en mikrochip, som vil indeholde sine oplysninger, hvis det er forvandlet til SPCA eller lignende.
 • Hvis din kat har en favorit legetøj på en snor eller tryllestav, ligesom en udstoppet mus eller fjer, tage den med dig, mens du søge og gøre det meget synligt, ligesom du vil have katten til at lege med dig, der ofte allays frygt og bringer dem ud af skjul.
 • Må ikke vente. Jo længere det har været siden katten sidst blev set, jo mindre sandsynligt vil du finde katten.
 • Må ikke råbe på eller jage en kat, der allerede kan være bange. Hvis du kan se det, sidde stille og roligt - bringe kattens yndlingslegetøj, tale med normal stemme. Træk et stykke snor eller garn gennem buske, hvor katten kan skjule. Send ikke en hob af børn (eller voksne) larmende kører efter katten kun for at skræmme den længere væk.
 • Yderligere tiltag, som du kan tage for at hjælpe med din kats opsving er at udstyre din kat med en kat Flasher enhed til rådighed på catflasher.com. The Cat Flasher er verdens førende kat beskyttelsesanordning. En nødsituation fyrtårn med sensorer, beslutningstagning og signal udsender evne alle miniature til at passe behageligt på din kat.
 • Hvis dit nabolag forening har en e mail nyheder fordøje eller web site, skrive en bekendtgørelse. Husk at inkludere kattens navn, beskrivelse og temperament. (. Nogle mennesker er bange for katte) omfatter nogle af de ovenstående råd: taler sagte, behandler tilbyder mv.
 • Når du finder din kat, bygge eller købe en udendørsindhegning, så du aldrig vil miste din kat igen. Der er flere modeller, der tillægger dit hus på www.bandobi.com
 • Prøv en radio-tag og finderen, som er godt op til 300feet. Du har måske også nødt til at cirkle dit hus for at finde dem længere end 300 meter eller mere. De tag bipper, når finderen lokaliserer det. Finderen fungerer godt og tags er fastgjort til en krave. Bare sørg for at have friske batterier. Bare vær tålmodig med finderen, scan langsomt og du vil finde din kat. Finderen er lavet af Loc8tor.com
 • Hvis vejret er modtagelig, og du har en grill, brand på en gammel nedskæring af oksekød og har en drink. De saftige aroma vil gøre deres yderste for at lokke katten ud, mens alkoholen arbejder sin magi. Dette er en surefire måde at trække ud et ellers tilbageholdende kat, og selv hvis det ikke virker, vil du stadig føle sig temmelig godt bagefter at blive en smule løs og vide, at der er en fantastisk bøf venter på dig.
 • Mange dyreinternater har hjemmesider, der viser billeder af tilfangetagne, omstrejfende dyr. Tjek hjemmesiden mindst to gange om dagen. Check også www.PetHarbor.com, som opregner dyr øjeblikket opstaldet på hundredvis af krisecentre i hele amtet.
 • Hvis din kat er tabt det vil få sultne! Set nogle fødevarer på din veranda i en underkop. Dette kaldes en Kitty-Buffet. Det fungerer bedst med vådfoder eller noget ildelugtende, ligesom tun. De fleste katte flytter underkop lidt, mens spise så vedhæfte en klokke til den underkop, så du vil være i stand til at høre det eller endnu bedre, placere en babyalarm på verandaen nær skålen. Læs mere

Advarsler

 • Desværre er det muligt din kat havde en fatal støder på en vej i nærheden. Hvis du har mistanke om dette kan have været tilfældet, komme i kontakt med din lokale vejvedligeholdelse besætning (normalt drives af Department of Transportation) og spørge, om de har opdaget de organer, der matcher din kats beskrivelse.
 • Nogle gange kan en fugl, vil snakken, hvis en kat er omkring så lytte og søge i området omkring larmende fugl.
 • Pas på svindel.
 • Prøv at holde dit kæledyr fotos nuværende, så vil du have en nyere billede af din kat til at sætte på en flyer, bør katten gå mangler. Billeder er værd tusind ord, og mens mange katte matche en given kort beskrivelse, kun én kat ligner jeres.
 • Mange stater har trænet kæledyr detektiver du kan leje. Før du gør det, forske i detektiv og sørg for at de er uddannet og certificeret. Hent priser afviklet før de ankommer.
 • Sæt katte madskål udenfor, og derefter sætte en babyalarm i nærheden af ​​det. Tænd for den, og måske vil du høre katten mjavende midt i natten. Et alternativ til en babyalarm er at få en bærbar trådløs bevægelsessensor og receiver pair (også kendt som en "indkørsel alarm"), og indstil sensoren i lav højde og vender skålen. Placering af modtageren i soveværelset og dens alarm vil være højt nok til at vække dig, når der registreres bevægelse.
 • Der er folk der kan gøre krav på at have fundet dit kæledyr og vil have penge, så aldrig offentliggøre din hjemmeadresse til fremmede, aldrig mødes med en fremmed alene eller give dem penge eller anden grund.