Wkidk

Hvordan man kan hæve dine egne fårekyllinger


Er du træt af at gå til dyrehandleren og købe fårekyllinger hver uge for at fodre din skællende, squirmy eller behårede ven? Hvis du er en ægte gør-det-selv, så du kan være interesseret i at hæve din egen koloni af fårekyllinger, hvilket vil give en stabil - og gratis - kilde fårekyllinger lige i komfort i dit hjem.

Steps

Hvordan man kan hæve dine egne fårekyllinger. Køb 50 eller flere fårekyllinger.
Hvordan man kan hæve dine egne fårekyllinger. Køb 50 eller flere fårekyllinger.
 1. 1
  Byg en container. Du skal bruge en container til at holde dine fårekyllinger i. Det er nemmest at have mindst 2 containere, en for ynglende voksne og en for modning unge fårekyllinger. Beslut, hvor mange fårekyllinger, du ønsker at rejse og købe en beholder (e) af passende størrelse.
  • Køb en klar totalisatorspil bin med en sikker låg for at holde fårekyllinger i. High-sidede plast opbevaringskasser er et fælles valg. En 14 gallon (53 L) beholder kan holde en koloni af over 500 fårekyllinger med tilstrækkelig pap eller æg kasser at klatre på. Glat overflade totes vil reducere antallet af undvigelser.
  • Skær en eller to 6 "huller i låget af totalisatorspil bin til ventilation. Dække toppen med en metal myggenet for at forhindre udslip (fårekyllinger kan tygge igennem plastik skærmen). Prøv en varm lim pistol til at fastgøre skærmen. Du kan eksperimentere med variable ventilationskanaler, hvis du ønsker yderligere kontrol over varmen.
  • Sted 1-2 "vermiculit i bunden af ​​tote bin. Dette vil give fårekyllinger noget at gå på, der vil holde beholderen tørre for at undgå bakterier og reducere lugten. Især med tættere kolonier, vil det skal udskiftes hver 1-6 måneder, så få nogle ekstra.
  • Placer en plastikflaske beholder fyldt med meget fugtigt løs muld i totalisatorspil bin. Forsøge at gøre det bare lidt højere end vermiculit så fårekyllinger kan komme i beholderen. Hunnerne har brug for dette for at lægge deres æg i. Sørg muld er gødning og pesticider gratis. Du kan sætte skærmen på overfladen af ​​jorden for at forhindre fårekyllinger kan grave eller spise æggene. Hunnerne kan indbetale æg gennem skærmen ved hjælp af deres æglægning spike (ovipositor).
 2. 2
  Køb 50 eller flere fårekyllinger. Sørg for at du har nok fårekyllinger at fodre dit kæledyr med 30-50 ekstra at yngle. Det er vigtigt at have en blanding af mandlige og kvindelige fårekyllinger, men helst flere kvinder end mænd.
  • Kvindelige fårekyllinger har tre lange profiler på deres bagud med det vigtigste (kaldet ovipositor), som den bruger til at deponere æggene i jorden. Kvindelige fårekyllinger vil også vokse fuldt udviklede vinger.
  • Mandlige fårekyllinger har to profiler. De har korte underudviklede vinger, som de bruger til at producere det velkendte cricket kalder vi hører om natten.
 3. 3
  Saml din koloni. Placer alle dine fårekyllinger i din udfyldte cricket container. Placer en flad skål af kommerciel cricket fødevarer eller substitut (knust præmie tør kattefoder fungerer godt) i beholderen væk fra jorden. Placer en omvendt flaske krybdyr vand dispenser med en svamp i reservoiret for at forhindre drukne i totalisatorspil bin. Et fad med vand gel (også solgt som jord erstatning, polyacrylamid) eller aromatiseret jello vil også være tilstrækkeligt. Du kan behandle kolonien til frugt, til kartoffelskiver, grønne og andet vegetabilsk materiale supplere deres kost. Vær sikker på at fjerne ufærdige friske fødevarer, før de skimmel eller råd.
 4. 4
  Varm dine fårekyllinger. Fårekyllinger skal holdes varm til at fremme avl og inkubation i deres æg. Varme kan tilvejebringes ved forskellige metoder, såsom en krybdyr varmelegeme, en varmepude, eller en pære. Placering af et varmeapparat i et walk-in closet, vil opvarme hele skabet, hvilket giver varme til dine fårekyllinger og inkubering deres eggs.When parring til race, kun mænd pippe mellem 55-100 grader Fahrenheit. Crickets gør bedst, når det opbevares på varmere side af 80-90 grader Fahrenheit.
 5. 5
  Lad dine fårekyllinger til at yngle. Giv dem omkring to uger at avle og lægge æg i jorden. Derefter erstatte beholderen med en frisk beholder muld. Dette er, hvordan du får en stabil forsyning af unge fårekyllinger. Dette hjælper dig også opdele græshopperne baseret på deres alder.
 6. 6
  Inkuber æg. Fårekyllinger brug varme at inkubere æggene indtil de udklækkes. Placer engangsbeholderen i en større beholder, der kan forsegles tæt og placere den, hvor temperaturen er 85-90 grader Fahrenheit. Efter omkring to uger (længere ved lavere temps), vil æggene begynde ruge-og pinhead fårekyllinger på størrelse med et sandkorn vil opstå i hundredvis dagligt i omkring to uger. Saml dem og placere dem i en beholder med vand og mad til at vokse, indtil de er en passende størrelse for dit kæledyr. Holde nogle udtagning fra hvert parti for at erstatte dine avl fårekyllinger, da de dør af.
 7. 7
  Gentag. Følge ovenstående trin med dine nye fårekyllinger vil producere hundredvis og atter tusinder af fårekyllinger, hvilket vil være masser at fodre dit kæledyr og måske endda alle dine venners kæledyr.

Tips

 • Hvert halve år skal du købe nye fårekyllinger til at starte denne proces forfra med. Dette reducerer de problemer, der kan opstå med indavl. Dette er også et godt tidspunkt at erstatte vermiculit muld med frisk materiale.
 • Fjern alle afdøde fårekyllinger - græshopper vil spise deres døde, spreder bakterier og ende med at skade din cricket koloni.
 • En strimmel af klar indpakningstape omkring indersiden af ​​totalisatorspil vil forhindre udslip fordi det er for glat til græshopperne at klatre.
 • Hvis du er lav på mad og vand til dine fårekyllinger, kan du erstatte både en bid af en kartoffel.
 • Skumstrimler, der bruges til at forsegle de udkast fra døre kan bruges til at forsegle låget for at forhindre fårekyllinger undslippe.
 • Udskift bomuld i vandskål gang hver anden uge eller som det bliver beskidt. Dette vil forhindre bakterievækst i vandet.
 • Gør lidt ekstra forskning om cricket pleje og kost. Dette vil hjælpe dig give den ekstra pleje er nødvendig for at sikre, at du har succes i at hæve dine egne fårekyllinger.

Advarsler

 • Hold øje med skadedyr, der invaderer dine fårekyllinger såsom skimmel, mider, fluer og bakterier. Tag passende forholdsregler for at forebygge og fjerne sådanne skadedyr til at holde en sund forsyning.
 • Brug kun top jord, der er gødning og pesticider gratis. Dette forhindrer dine fårekyllinger, æg og kæledyr fra at blive forgiftet.
 • Når æggene klækkes pin hoved fårekyllinger er på størrelse med et sandkorn. Sørg for, at de ikke kan slippe deres indhegning. (De skal ikke være i stand til at klatre glas eller gennemsigtig plastic)
 • 50 ynglende fårekyllinger bør give 2000 + pin hoved fårekyllinger over deres avl cyklus. Du kan ende op med flere fårekyllinger, end du ved, hvad de skal gøre med.
 • Til sidst et par fårekyllinger vil komme løs. Hvis du ikke nyder tanken om at have fårekyllinger kører vilde i dit hus, der er nedsat fælder.
 • Mandlige fårekyllinger kan gøre en masse støj, når de pippe. Du vil måske overveje at holde dem, hvor du ikke vil høre dem.
 • Må ikke holde det for fugtigt. Hold en vandskål til at drikke, men prøv at holde luftfugtigheden lav. Dette vil reducere cricket dødelighed, skimmel, mider og fluer.