Wkidk

Hvordan man kan slippe af med væggelus økologisk

Som enhver, der har været offer for væggelus angreb vil fortælle dig, at komme af disse små blodsugende vampyrer er lige så svært at håndtere som den faktiske tanken om disse rædselsvækkende bugs gennemsøgning alle over din krop og i din seng, mens du sove om natten, suger dit blod ud for deres egen næring. Denne guide vil fortælle dig, hvordan man kan slippe af disse monstre i en enkel, billig, ikke-giftige, og effektiv måde, der ikke vil involvere flere bug bombninger af møblerne tættest på din krop. Dette er også en fantastisk metode for folk der ikke har råd til bare smide deres madras og købe en ny, og selv hvis du gør det, vil du stadig ønsker at gøre alt på denne liste som der vil mere end sandsynligt ikke være den eneste skjulested for disse elendige hell-spawn skadedyr.

Steps

Hvordan man kan slippe af med væggelus økologisk. Isoler din seng fra væggen.
Hvordan man kan slippe af med væggelus økologisk. Isoler din seng fra væggen.
 1. 1
  Organiser enhver rod eller rod i dit hjem såvel som du overhovedet kan. Det er altid lettere at isolere problemet og arbejde i et rent miljø. Og ikke antage, at bare fordi dit hus er rent / snavset, at det er grunden til du har et angreb. Væggelus er en, og de foretrækker ethvert miljø, der huser en varm, levende krop for dem at fodre på, herunder dit kæledyr. Din personlige renlighed har intet at gøre med det. Væggelus kan lide at gemme sig i bunker af vasketøj og (surprise), din seng, seng-nederdel, og box foråret. De vil gøre det i sofa puder og tæpper, og hvad der ellers de kan. Oftere end ikke selv, de kommer ind gennem et hul, åbning eller revne et eller andet sted.
 2. 2
  Rense alt grundigt! Vask enhver og alle udsatte tøj, sengetøj, puder, stof, etc. i så varmt vand som stoffet kan stå og bruge blegemiddel hvis det er muligt på noget, som du kan. En farve-safe blegemiddel ville være perfekt til dette formål. Vacuum og tæpper og gulve. Brug blegemiddel på gulvet først og derefter bruge vandet / alkohol-opløsning til at sprøjte og tørre det ned efter. Tør alle overflader, der kan håndtere vand / alkohol-opløsning uden at lide skade som følge. Hvis det er muligt, taske op noget, du kan ikke vaskes med en lufttæt forsegling og sætte det uden for (hvis du bor et sted, at temperaturerne er frysning, et eller andet sted i sneen, eller hvis ikke, sætte det et sted, der kan udsætte dem for varme, men vil ikke beskadige posen eller det emne, du har inde i det, vi forsøger at afskære deres lufttilførsel, og dræbe dem med ekstrem temperatur). Og når i tvivl, så smid det ud (hvis du har midlerne til at gøre det). Hvis der er noget som ikke er nævnt endnu, bare rense det i det mindste med meget varmt vand.
 3. 3
  Isoler din seng fra væggen. Det vil sige, flytte den væk fra væggen (r), således at der ikke er nogen direkte kontakt mellem din seng og væggen (e) (og derfor ikke længere en lettere rute til din søde, saftige blod). Dæk den i madrasbetræk (hvis du har en), og hvis din seng er på en ramme eller hævet fra jorden på anden vis og kan håndtere vaseline på dens overflade, dækker benene på din ramme (eller brandhærgede-blokke, uanset hvad du har) med vaseline, disse insekter kan ikke flyve, og derfor må kravle til uanset højde, de nå. Hvis der er en god bid af gelé på der, vil de sidde fast, og du kan bare tørre dem og genanvende efter behov. For flere tips, se Sådan undgår insektbid mens du sover.
 4. 4
  Drys diatomejord ind og ud på revner, huller, åbninger, eller andre steder, der er tør, at du føler, kan være indgang til seng bugs invaderer dit hjem. Diatoméjord er en ingrediens i de fleste bomber rettet mod væggelus, skårene af skallen (eller pulver) er mikroskopisk skarpe og punktere de tynde, voksagtige, exoskeletons af disse nat-fodring dæmoner, der forårsager dem til at dehydrere og dø, vores ultimative mål i alt dette.
 5. 5
  Påfør alkoholblandingen hvis din hud kan håndtere det, før du går på vågeblus, indtil angrebets rydder. Du kan også overveje at bære mere tøj, når du sover så godt, og damer, trække dit hår tilbage eller sætte det i noget, fordi de vil kravle ind løst hår. Alt hvad du kan gøre for at forhindre dem i at komme til dig, DO IT! Selvom væggelus ikke bærer sygdommen, og for de fleste mennesker de bid er umærkelig, for nogle de klør og klør og klør. Væggelus kan bide dig overalt.
 6. 6
  Dræb enhver, du ser på kontakt og være parat til at beskæftige sig med blodpletter på dit sengetøj, så du måske ønsker at ændre det. Faktisk forlod de små blodpletter som følge af rullende over og dræbe dem er ofte, hvad der gør en masse mennesker indser, at de har en seng bug angrebets i første omgang. Ét sted du måske ønsker at se på nært er i folderne i seng-nederdel. Den sidste af dem skulle dø ud i omkring en uge, muligvis to. Men det kan ske før end det, det hele afhænger af sværhedsgraden af ​​angrebets.
 7. 7
  Rense alt grundigt, igen! Dette er for at fjerne eventuelle døde bugs æglæggende omkring og lige som en anden sikkerhedsforanstaltning i tilfælde var der stadig nogle æg eller baby blodsugere, der gjorde det igennem den indledende fase af rengøring. De vil blive suget op meget let.

Tips

 • Den bedste creme eller lotion eller gel til brug mod bites og klør er den Benadryl spray eller noget med diphenhydramin som den vigtigste anti-kløe ingrediens. Calamine lotion virker ikke så godt, men diphenhydramine virker fint på kontakten og vil være din bedste satsning i at undertrykke kløe, og det efterlader ingen lyserøde pletter på din hud!
 • Bed bugs foder om natten, så det kan være lettere at gå på jagt efter dem i mørket med en flash lys. Hvis du kan, kan du forsøge at lade lyset på så længe som muligt, når du går til at sove om natten, eller ikke slå den fra på alle, der vil undertiden mindske muligheden for at blive bidt i løbet af natten.
 • Direkte sollys er en god metode til at slippe af bugs. På en varm, solrig dag, bringe alle de skuffer og elementer fra dit skab, sofaer og seng, dyner, puder, tæpper og gardiner etc i din baghave, for 4 til 5 timers direkte sollys. Bugs vil forlade din stuff og kravle ind på græs til skygge. Dette er en masse håndarbejde, men er ikke så rodet som at dræbe bugs.
 • Kalde en Exterminator, sove med lys på, at sætte baby olie på efter Appling alkohol, binde dit hår tilbage, mætte seng ben med vaseline eller tea tree olie er et par ideer.
 • Hvis du skal bombe, Hot Shots har en temmelig ugiftigt bombe, der bruger primært diatomejord og kun kræver, at du lade det sidde i 2 timer, før du åbner vinduerne og lade det lufte i ca 15 minutter. Så er det sikkert at re-lejer. Det er ikke meget succes i at dræbe bugs, men det bringer dem ud af skjul. Det er lavet med den hensigt at blive brugt i et soveværelse, så det er virkelig en af ​​de sikrere bomber til at bruge tid.
 • Også, hvis du kommer til at bombe, så sørg for at adskille madras og box foråret ved at stå dem op fra hinanden og helst mod en væg. De vil virkelig komme ud dengang, og det vil være let at komme ind og enten dræbe dem i hånden eller Grib nogle af alkoholen (brug en mere koncentreret udgave denne gang) eller direkte aerosol bed bug spray og ramte dem med det.
 • Sæt tape rundt om foden af ​​din seng. Hele vejen rundt. Næste du ønsker at sætte Delta Støv eller mølkugler på gulvet i dit hjem.
 • De vil knuse med meget lille indsats eller tvang, men vær forsigtig, når squishing dem, de vil sprøjte blodet ud (og det er sandsynligvis din).

Advarsler

 • Vær forsigtig med skallen pulver med babyer og kæledyr gennemsøgning omkring i huset. Sørg for, at du ikke placerer det overalt, at de let kunne komme ind i det, eller indånde den. De revner, basen boards, dør syltetøj, osv. bør alle være temmelig sikkert, men hvis ethvert område du har mistanke om, er lige derude i det åbne, skal du sørge overvåge, hvem der kommer i nærheden af ​​det.
 • Væggelus er en af ​​de sværeste skadedyrsangreb at slippe af med. Det er muligt, at angrebets du kæmper, er uden for rammerne af dine evner, og det kan være bedst at kalde en Exterminator hvis det fortsætter på trods af gentagne behandlinger og offensive angreb.

Ting du behøver

 • Blegemiddel
 • Alkohol / vandopløsning (du kan tilføje et par dråber tea tree olie, hvis du er så tilbøjelige,. Det gør løsningen lugt bedre og tea tree olie selv har anti-bakterielle egenskaber)
 • Diatoméjord.
 • Plastic, sæl-stand madrasbetræk (r), hvis du har råd til at gøre det, der er, lufttæt er, hvad vi leder efter, så vi kan afskære bugs 'lufttilførsel, og indeholder dem, der allerede er præsentere, så de ikke længere kan fortsætte deres vampyr hærgen.
 • Vaselin (for dem, hvis seng er hævet)