Wkidk

Sådan holder et kæledyr knælere uden et bur


Hvis du ønsker en nem at holde kæledyr, betyder det ikke behøver nogen opmærksomhed, en knælere - eller andet insekt - vil være ideel. Men tror du mangler plads til at sætte en stor tank / container? Denne artikel vil vise dig, hvordan du har et kæledyr knælere, uden at holde det i et bur.

Steps

Sådan holder et kæledyr knælere uden et bur. Få en lille plante (pas på shop købt planter sprøjtet med pesticider).
Sådan holder et kæledyr knælere uden et bur. Få en lille plante (pas på shop købt planter sprøjtet med pesticider).
 1. 1
  Find din knælere. En nymfe (baby mantis) er bedst, da det vil vare dig, indtil det er fuldt udvokset. Nogle arter af Mantis er meget godt camoufleret, mens andre kan være ganske let at få øje på. Kig på områder, hvor der er en masse af vegetation eller masser af andre insekter. Husk på, at Mantis er kødædende og vil fodre på næsten alt mindre, end det, de ikke spiser planter.
 2. 2
  Få en lille plante (pas på shop købt planter sprøjtet med pesticider). Praying Mantis gå igennem en fase, der kaldes en fældning, hvor de kaster deres hud og vokse dramatisk i størrelse. I denne fase, de har brug for at hænge med hovedet nedad fra en plante.
 3. 3
  Sæt dit anlæg, sammen med din mantis, i din have (hvis du har en), eller i nogen lille rum. Ligesom en bug container eller noget små med huller.
 4. 4
  Find mad. Det er meningsløst at gå til en dyrehandel for at købe mad, som du kan finde alt det behov næsten overalt. Kig efter noget mindre end mantis. Fluer, fårekyllinger, græshopper, bier, hvepse, sommerfugle, møl, osv. alle gøre en god nok måltid til en Mantis. Hvis du fodrer din Mantis mad nok, sandsynligvis vil det ikke løbe væk. Må ikke lege med det med fingrene i luften, ellers vil hoppe ud og flygte. Hvis det er udsultet, så det kan forsøge at undslippe. Så længe det ved, at der er masser af mad, hvor du holder den, så vil det blive.
 5. 5
  Spray din knælere med vand hver dag, for at give dens atmosfære nogle fugtighed, og så kan det drikkes.

Tips

 • Når en Mantis når voksenalderen, vil det have vinger, og evnen til at flyve. Det vil sandsynligvis flyve for at lede efter en mage, eller du kan i sidste ende finde en egnet beholder.
 • Hvis du kan, skal du finde en mandlig og en kvindelig. De kan skelnes med det antal segmenter på sin mave. En kvindelig vil have 6 og en mandlig vil have 7 eller 8. Når de begge er fuldt udvokset, introducere dem til hinanden. Hvis du tror, ​​de vil parre sig, så sørg for du fodrer den kvindelige alt hun kan spise, som hun kan spise sin kammerat efter (eller under) parring proces. Så når hunnen lægger sine æg, holde dem. Derefter kan du gentage processen.
 • Hvis du bor et sted (ligesom England), hvor Praying Mantis ikke bor i naturen, kan du finde steder på nettet hvor du kan købe Mantis 'eller en god dyrehandel kan sælge æg sager.
 • Det kan være muligt at "hånd feed" din mantis! Prøv at gå en dag eller så (ikke mere!) Uden at sprøjte siderne af sin tank, derefter tage Mantis ud, og hold det på din hånd / finger. Sørg for, at det er fast, og derefter langsomt hæve en normal størrelse spoon (plastik er bedre, bare fordi det er lettere og ca nemmere at håndtere) en halv tomme væk fra sit ansigt. Det kan tage et par øjeblikke, eller endda et par separate sessioner, men det er meget sandsynligt, at Mantis vil tage nogle af dine tilbudt drink! (Bemærk: Forsøg ikke at gøre dette med sin mad - kun vand Oven i at risikere din finger bliver forvekslet uanset insekt formodes at være frokosten, kan Mantis også miste sin evne til at finde mad for sig selv!).
 • I modsætning til andre buggy venner generelt Mantis 'kan ikke lide en stor mængde af grønne udsmykning i deres terrarium. Generelt en pind / kvist er bedst. En Mantis vil ofte have svært ved at finde deres måltider, hvis der er blade sidder overalt.
 • En Praying Mantis vil kun leve for omkring et år, så forventer en forholdsvis kort levetid.
 • Praying Mantis bider ikke! Hvis du irritere det, kan du tror, ​​det bider dig, men det er bare den følelse af deres strittende ben.

Advarsler

 • Vær forsigtig, når du indtaster det rum, hvor du holder din Mantis, som du ikke ønsker at træde på den.
 • Rør ikke fejlen for meget, eller det kan blive syg.
 • Sørg for at du kender de love i din tilstand eller land omkring Praying Mantis. Det er ulovligt at røre eller forstyrre dem i nogle områder.
 • Må ikke give det for meget mad, eller det kan blive syg
 • Sørg for at det føles behageligt.
 • Hvis du holder det på en grøn gren væk fra træet, så sørg for at du giver det friske blade hver dag, fordi den har brug for fugt.