Wkidk

Hvordan til at tage sig af en knælere

En fascinerende insekt, den knælere er udbredt i verden, og gør et fantastisk valg for et kæledyr. Selv folk, der ikke kan lide en masse af bugs kan overtales til at nyde narrestreger en knælere, da det svinger sit hoved til at se bag skulderen på dig (ja, det er den eneste insekt, der kan gøre det!)

Praying mantises (eller mantids) kommer i mange farver som pink som en blomst (orkidé knælere - Hymenopus coronatus) og hvid, selvom de fleste er brune eller grønne. Den type knælere arter man vil være i stand til at holde, vil afhænge af, hvor du bor, og uanset om du få din knælere fra den store udendørs eller din lokale eksotisk dyrehandel. Raising en knælere er forholdsvis ligetil, en masse sjov, og det er sandsynligt, du vil lære meget mere om denne unikke og underholdende insekt blot ved at observere sin daglige narrestreger.

Steps

Hvordan til at tage sig af en knælere. Få en beholder til din mantis.
Hvordan til at tage sig af en knælere. Få en beholder til din mantis.
 1. 1
  Find en knælere. Den knælere findes i mange dele af verden, og nogle blev introduceret til Europa i begyndelsen af ​​det nittende århundrede, og er siden blevet naturaliseret. Hvis du ved, du har dem i dit lokale område, overveje at finde en fra naturen. Praying mantises er normalt omkring 3 inches (7-8cm) i længden og for det meste brun eller grøn, og de ​​ser meget gerne pinde og blade, hvilket gør dem til at falde godt ind i deres miljø.
  • Kig på steder, hvor der er mange grønne buske, og sommerfugle. Disse er nogle af de mantises 'livretter.
  • Kig nøje. Disse små bugs er mestre i. De fleste er lange og grøn. Nogle kan være fedt og grå, eller endda har en rødlig nuance. Nogle ligner blomster, men de er for det meste findes i Afrika og Asien. Prøv at forestille dig, hvordan det knælere sandsynligvis vises, når det foregiver at være en del af en plante, og det vil være en smule lettere at finde en.
 2. 2
  Få en beholder til din mantis. Få en lille beholder til at sætte din mantis i, når du finder det. Det behøver ikke at være meget store - bare en 6 "x 6" firkant (15,2 cm x 15,2 cm), bør gøre for de fleste mantises. Beholderen skal være godt ventileret og helst lavet af mesh, eller hønsenet, for at give Mantis og sit bytte noget at klamre sig til. Det bør også have en sikker top. Brug aldrig en beholder, der havde kemikalier i det.
 3. 3
  Fang din mantis. Mere end sandsynligt, vil du ikke brug for nogen handsker, medmindre du er sarte om at røre bugs. Du skal blot placere åbningen af ​​din container foran Mantis. Lokke Mantis i beholderen ved hjælp af en kvist eller din hånd, hvis du er okay med det. Snart, skal han eller hun frivilligt gå ind i beholderen. Luk det øverste, fordi mantises er smart, og de vil gribe enhver lejlighed til at flygte.
 4. 4
  Køb en knælere. Hvis du ikke kan finde en, eller de ikke er i dit område, kan du besøge din lokale dyrehandel og spørge om råd om, hvorvidt de kan få en bestemt knælere for dig. Dette kan give dig større muligheder for forskellige arter, afhængigt af love i dit land, for at importere og holde dem som kæledyr.
  • Hvis du køber en knælere, er de normalt sælges som nymfer. Hver nymfe kommer pakket i små beholdere.
 5. 5
  Forbered hjem til din knælere. For knælere at forblive glad og sund, vil hun have en god miljø i dit hjem. Vælg en passende struktur til at huse din knælere, såsom en vivarium. Strukturen skal være stort nok til en voksende mantis, hvis du har købt en nymfe, og det skal holdes varm, på omkring 24 º C (75 º F), og et par mindre grader om natten.
  • Giv klatring poster. Den knælere skal være i stand til at kravle op på ting såsom kviste, grene, små pæle mv
  • Pynt med løv, kviste og andre naturlige elementer, der tillader knælere at klatre og kravle rundt. Nogle mennesker placere et levende plante eller to ind i skærmen, da Mantis vil nyde at være i stand til at bestige det.
  • Varme kan tilvejebringes ved hjælp af en plet lampe eller en radiator pad. Tal med dit kæledyr forsyninger specialist for at se, hvad de har på lager.
 6. 6
  Hold din knælere adskilt fra alle andre dem, du har planer om at holde. Praying mantises har glubende appetit for insekter, herunder hinanden. De er top rovdyr i insekt riget og vil stilk eller vente, indtil deres chance kommer, så du skal ikke give dem en chance for at også være en kannibal. Har separat hus for hver knælere du agter at beholde.
 7. 7
  Feed din mantis ordentligt. Maden krav til en knælere vil variere afhængigt af deres vækst etape:
  • For en nymfe købt i dyrehandel: Foder med mikro fårekyllinger, myg, bladlus og andre mini bugs.
  • For en mantis, der er vokset og molting eller kaste, (den instar etape): Start at øge insekt størrelse, derefter for hver kaste periode, foder normalt, men fjerne noget, hun ignorerer, fordi hun ikke kan spise under molting.
  • For en fuldvoksen knælere, får travlt: Catch sommerfugle,, græshopper eller endda hus fluer. I de vilde bedende mantises vil forbruge noget, de kan fange og holde. De er også kendt for at spise bier og hvepse i naturen, men du sandsynligvis ikke ønsker at rode med dem.
  • Opkøb fårekyllinger fra dyrehandleren er ikke nødvendigt, selv om nogle mennesker vil fortælle dig, at bruge vilde fårekyllinger kunne gøre dit kæledyr syge. Dette kan eller ikke kan være tilfældet for store-rejst mantises, men for vild-fanget dem, bør visse skader komme til dem. Som for store-købt fårekyllinger eller nogle dyrehandlere end brødføde deres fårekyllinger, bør en vis forsigtighed udvises. Mange dyrehandlere ikke foder eller korrekt pleje fårekyllinger, og eventuelle sygdomme de fårekyllinger har som følge heraf kan blive videregivet til din mantis. Hvis du ikke er sikker, tilbringe et par dage fodring store-købte eller indfanget fårekyllinger høje ernæring kost at hjælpe med at styre de bakterier, i deres tarme, og de bør være fint.
  • Må ikke give mantis levende foder, der er større end det, eller din mantis kunne være den, der bliver spist.
  • Sprøjtetåge kabinettet for at give vand til knælere.
 8. 8
  Klar uspist mad ud af Mantis 'hjem. Mantises er ikke den nydeligste diners og de vil efterlade alle mulige rester, herunder ben, vinger, sej eller hård bits, de ikke kunne lide, etc., og du nødt til at fjerne disse dagligt. Når denne vragrester hober sig op, vil knælere stress ud og vil ikke klare sig godt i hendes kunstigt miljø.
  • Ved rengøring ud resterne fra hendes måltider, også fjerne din knælere 'fecal sagen (pellet formet).
 9. 9
  Håndteres med forsigtighed. Din knælere er delikat uanset hvor stærkt hun synes. Undgå at plukke hende op da der er flere risici, hun kunne blive knust af en over-entusiastisk greb, eller hun kan forsvare sig mod dit forsøg ved at stikke dig med hendes underarme. Det vil du sandsynligvis mere end såre dig, men det vil helt sikkert understrege hende og sat i defensiven. Svaret er at lade hende kravle på din udstrakte håndflade, fingre eller toppen af ​​din hånd, på hendes fritid. Vær tålmodig!
  • Praying mantises har vinger, når de er voksne, hvilket betyder, at de kan flyve. Hvis du ønsker at holde hende tæt alle og døre, før du fjerner hende fra hendes hjem.
  • Når molting, lade din knælere alene og ikke røre hende. Hun vil kaste sin gamle Exoskeleton og få en ny. Når den nye er på plads, kan du håndtere hende igen.
 10. 10
  Overvej avl bedende mantises, hvis du vil have flere bedende mantises over tid. En knælere har en kort levetid, på omkring seks måneder fra nymfe til voksenalderen, og yderligere seks måneder som en voksen. Med god pleje, kan denne periode forlænges op til et år og en halv i den nemme hjem liv, du leverer. Identificer din knælere først - den kvindelige har seks segmenter på hendes underside, mens hannen har otte. Hvis en kvindelig bliver parret, kan hun producere flere æg tilfælde (oothecae), og kan meget vel spise den mandlige (og være opmærksom på, at ikke-sammensat hunner sandsynligvis vil stadig lægge æg, de vil bare ikke udklækkes).
  • Være forberedt til børnehave told, hvis du fange eller parre en kvindelig mantis. Hun vil vokse en stor mave, og mister evnen til at flyve. Når din mantis lægger æg, bør det være i det tidlige efterår eller sent forår. Må ikke bekymre dig. Du vil have masser af tid til at forberede dine æg at klække næste forår.
  • Ægget tilfælde vil have en højderyg langs midten af ​​det. Det er ikke til alles smag at se på, men skrinlægge din sarthed!
  • Kom foråret, æggene skulle snart udklækkes, og nymfer skulle opstå gennem små huller i ægget sagen. En lille advarsel - de kan og vil ofte spiser hinanden, hvis de ikke er adskilt, og når de når molting stadier, vil mange mantises stoppe med at spise for en dag eller to, så det er nemmere at presse ud af den gamle skal.
  • Foder som skitseret ovenfor.
  • Dem, du ikke har planer om at holde kan blive sat fri i din have.
 11. 11
  Vedligehold hygiejnen. Vask hænderne efter håndtering dit knælere, dets bure eller bur tilbehør.

Tips

 • Behandl altid et dyr med omhu.
 • Med ordentlig pleje bederum mantises kan leve op til halvandet år.
 • Brug en fluorescerende lys over terrariet, hvis du gerne vil se din knælere natten. Dette vil også give ud lys, at eventuelle levende planter du vokser, vil sætte pris på.
 • Det kan være at foretrække frem for blot at observere den bedende mantises i din nærhed snarere end at tage dem til fange. De er så smukke at se på. De vil se dig så godt. Et knælere besøg er held og lykke. Killing man kan bringe dig uheld.
 • Nogle web-butikker vil sælge dig et æg sæk, som kan placeres i haven for at luge. Dette vil øge den lokale mantis befolkning, mindske bug forsyning, og giver dig flere muligheder for at observere dem i deres naturlige miljø.
 • Behandl altid ethvert dyr med omhu, og vask dine hænder efter håndtering af deres bure eller bur tilbehør.
 • Praying mantises har meget skrøbelige æg sager, så vær meget forsigtig.
 • Du ville være bedre stillet købe en mantis fra en dyrehandel, trækker én ud af den vilde kan være meget stressende, og det kan muligvis dræbe dem.
 • Praying mantises er ufarlige for mennesker, selv om de er frygtsomme fjender til andre insekt-art.
 • I modsætning til populær tro, mantises ikke truede, og det er ikke ulovligt at dræbe en. Men det betyder ikke, du skal! I Europa, kan du ikke frigive ikke-hjemmehørende arter, tjekke din lokale love, uanset hvor du bor.
 • Tjek Wikipedia liste over Mantis arter: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mantis_genera_and_species, hvis du er interesseret i at vide mere om de forskellige typer af arter.
 • Sørg for at du ikke røre din knælere, når det fældende!

Advarsler

 • Det er virkelig en dårlig idé at huse to eller flere mantises sammen. De generelt ikke godt sammen som voksne, og man kan hurtigt blive en snack for den anden.
 • Brug ikke gift (fungicider, pesticider, insekticider) på planter eller plantemateriale, du bruger i dit mantis 'hjem, det vil dræbe mantis.
 • Hvis du med held avle dyrehandel bedende mantises, ikke frigive dem i naturen, medmindre du er sikker på, at de arter, du har avlet er indfødte i dit område. Frigive en sort, der ikke allerede er etableret kunne forrykke balancen allerede er i dit område, og er generelt ulovligt.
 • Lad ikke knælere ude om natten, og det kan fryse ihjel, hvis du bor i et koldt klima.
 • Rengør ikke terrariet med noget giftigt. Brug varmt vand og en mild flydende sæbe, hvis det er nødvendigt. Eller spørg på dyrehandleren for rengøring rådgivning.
 • Igen, aldrig bruge en beholder, der havde nogen form for kemikalie i det.

Ting du behøver

 • Beholder til fange (hvis relevant)
 • Vivarium eller lignende til hjemmebrug
 • Kviste, grene mv for klatring
 • Prey, såsom bugs, fluer osv. som beskrevet ovenfor
 • Varmepude eller anden varmekilde til at opretholde en korrekt temperatur
 • Fluorescerende lys (valgfrit)
 • Levende planter (valgfrit) og blade
 • Handsker (valgfrit)